Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

RD atļauj geju un lesbiešu gājienu Vērmanes dārzā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zilite
Z
Kaulam >> mans redzejums 08.05.2009 15:26 Tapec jau rajons ir smuks un tirs , jo parejais nav tirs un smuks.
Zilite
Z
Polsam 08.05.2009 15:15 Smaidins.
sīkais
s
Var manīt, ka ''zilie'' un ''rozās'' aktīvi sēž pie interneta un spiež pa pogām un visiem ''antirakstiem'' liek zemos vērtējumus, tāpat, paldies Dievam, lielākajai - normālajai sabiedrības daļai vēmiens nāk no Jūsu plikajām, izļurkātajām d...ām, tpu-tpu
jautrais
j
Kurš apmaksās virstundu darbu policistiem, ja nav naudas ko samaksāt algu?
jautrais
j
Pasākuma organizētājiem pēc taisnības vajadzētu pašiem algot apsardzi, bet gudrītim Grīnbergam ar kopāniju no savas kabatas apmaksāt policijas izdevumus.
Ivars
I
Šampēteris runā saprātīgi,tāpēc jau tiek lietu daba šifrēta-geji, lesbietes,kad es runāju skaidru valodu,Dienas liekulis komentāru dzēš!Varbūt, runājot atklāti,mēs ātrāk tiktu skaidrībā ar šo"minoritāšu"cienīšanu un godā turēšanu...
Šampēteris
Š
Freimanes vadītajam agresīvajam exhibicionismam pamatā likts labi apmaksāts bērnu prostitūcijas industrijas marketings, kura mērķis izplatīties no internātskolām uz parastajām, aptverot iespējami lielāku jauniešu pulku. Tas tiek apzīmogots ar prasību iekļaut skolu programmās, ka seksuāli dezorientētie ir normāli. Šajā sakarā ir nepiedienīgi aizskārt seksuālās minoritātes vispār. "Cīņu par seksuālo minoritāšu tiesību aizstāvību" Freimane izmanto biznesa piesegam. Cik zināms, Latvijas seksuālo minoritāšu apvienība norobežojas no Freimanes aktivitātēm, kādēļ "cīnītājus" nākas importēt. Vienīgi mēslu sviedējus izdodas noalgot uz vietas.
ciniķis
c
Redz, kas par šaizi, šogad neviens netaisās nekur, neko bļaustīties, ne līdz gejiem un viņu "problēmām" ir sabierībai pie šīs sociālekonomiskās situācijas. Un tā ir problēma, a kā tagad freimane ar gošu saviem sponsoriem parādīs "homofobijas" problēmu Latvijā? Kā atskaitīsies par progresu, ja interese par šo gājienu praktiski ir nulles līmenī. Nu, ieliks rakstu dienā, bija tad un tad tāds un tāds gājiens ( nofočēs tuvplānā, lai izskatās vairāk cilvēku), bet notika mierīgi. Un ko? A kur šovs ar bļaustīšanos, "neiecietību", a kur "homofobija", "tumsonība" un "cīņa" par tiesībām? Kur šīs "cēlās" cīņas upuri, kas nomētāti ar kakām? A kur aizturētie, administratīvās un krimināllietas? Nav? Kā tā? Tad jau jums tur nav nekādu problēmu un "izlītošanai" naudu vairāk nedosim. Tur tā problēma, ka goša un freimane var palikt bez finansējuma un iztikas līdzekļiem, es viņu vietā pats samaksātu Ļjedjajevam, lai vismaz uztaisa formālu pabļaustīšanos, citādi sponsoriem nav ko rādīt. Bet runājot par tavu personību, izskatās, ka degradācijas līmenis jau ir galējs - normālas ģimenes lūk rīkojot savas svētku dienas un dažādus pasākumus lūk esot apkaunojums Rīgas centram, bet HS gājiens neesot apkaunojums. Normālas ģimenes un visi tie, kam ģimenes ir stabila vērtība, esot sektanti, reliģiskie fanāti, kas pretojoties progresam. Bet sorry, tas ir degradācijas progress nevis sociālais progress.
loka
l
gjimenes diena varesi izbljaustities meles, vai ka to sektanti sauc, taa veida apkaunojot rigas centru, nemaz neraudi.
Loka
L
Nākamajā dienā pēc Ģimenes dienas. Nu, tā apmēram.
ciniķis
c
kam šie "nabadziņi" interesē? Man prieks, ka šogad nekādas intereses vai ažiotāžas par šo pasākumu vispār nav, Tvnetā, redzot, ka nevienu viņu "problēmas" neinteresē, jo raksts par šo tēmu vispār netika komentēts, nabaga provokatori aiz izmisuma sāka savas geju idejas popularizēt pie citiem rakstiem, bet neviens uz to neatbildēja. Vot tas ir sāpīgi, ka nepievērš neviens uzmanību, viņi tak ir "īpaši", bet izrādās, ka citu problēmu jūklī viņu "īpašā individualitāte" vai "apgaismības" nešana nevienam neinteresē. Apnikuši laikam. Vispār, es teiktu, ka viņiem šeit galīgi neveicas, jau iepriekšējos gados gājiena dalībniekus nācās importēt no Zviedrijas, Nīderlandes un eiropas. Citādi tas izskatītos pēc dažu cilvēku tusiņa nevis pēc gājiena, tagad ir notikusi optimizācija un restrukturizācija ( acīmredzot līdzekļu taupīšanas nolūkos) un turpmāk reizi gadā savācas pribalķikas geju aktīvistu organizāciju vadošie darbinieki un rada pūļa iespaidu no 50 cilvēkiem. Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik nožēlojami.
Nauris
N
Es tos radījumus citādi kā par degradētiem lopiem neuztveru.
ululiņš
u
Precizēšu tavu domu: "Homoseksuālisms ir cilvēces gals." Un tagad rodas jautājums: cik pederastu sēž Rīgas Domē, ja viņi to atļauj?
yheblers
y
nākamais būs rīgas satiksmes kontrolieru gājens 2. trolejbusu parkā. arī neīpaši akceptēts tautas slānis :D
Emi
E
prieks par salīdzinoši saprātīgiem komentāriem un atbalstu, ja salīdzina ar to miskasti Delfi. Prieks, ka gājienu atļauj, tikai žēl, ka joprojām ap to ir tik daudz negatīvā - visādi traucētāji, piketētāji utt. apbrīnojami, kā citiem ir tendence mēģināt pārraudzināt ? ja nepatīk - neej, neskaties. Es taču speciāli nelienu uz krievu Uzvaras dienss svinībām, jo man tās nepatīk, bet eju tik tādēļ, lai pabojātu tiem svētkus?! lai jau svinās...nomainīsies paaudzes un nomainīsies beidzot domāšana...ceru, ka reiz HS Latvijā būs līdzvērtīgas tiesības. Vismaz- sapratne. Tas jau būtu daudz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas