Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Redz iespēju Loskutovu atlaist ātrāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lops
l
pilnīgi piekrītu! Starpcitu, ja visiem mājās būtu i-nets, ticu ka sitācija būtu cita un masas uzzināto ko vairāk nekā to ko panorāmā vai beztabu pasaka:) - tajā skaitā šos burvīgos komentārus. Taka varbūt ir jātaisa gājiens ar zirgu un jāpopolarizē i-nets:)
Jārīkojas nekavējoties!
J
Mēs nevaram gaidīt līdz nākošām Saeimas vēlēšanām. Nekādā gadījumā !!! Par to, cik svarīgi zagļiem bija tikt pie varas, jo 2006. gada augustā Maskavai bija sasolīts darīt visu iespējamo, lai lielais lācis dabūtu Latviju, liecina toreizējās pozitīvisma kampaņas apmēri. Šķēle neminstinoties ieguldīja līdzekļus šajā biznesa plānā, vai tam nevajadzētu pievērst lielāku uzmanību? Jūs ieguldītu TĀDU naudu, ja nebūtu garantiju? Pēc vēlēšanām, TP un pārējā banda, galīgā eifotrijā būdami, ar visbrutālākiem paņēmieniem nekavējoties uzsāka Drošības likumu izmaiņu taranēšanu, kas ietilpa Krievijas interešu lokā, kā arī vēl 2006. gada decembrī Šleseram plūda naudiņa ar sešām nullēm rakstāma, lai ietekmētu Saeimas balsojumus. Arī Zatlera iebīdīšana prezidentos ietilpa plānā, kā zagļiem panākt viņiem un Maskavai vajadzīgo likumu grozījumu izsludināšanu, un arī par to 2007. gada aprīlī - maija sākumā Maskavā notika vienošanās par samaksu. Taču Maskava izrādījās rijīgāka, un, ja nebija izdevušies Drošības likuma grozījumi, bet tie tika atlikti uz vēlāku labošanu, pretī prasīja informāciju, kas saistīta ar valsts drošību. Tomēr es ļoti ceru, ka nu beidzot mafijas bosi būs aplauzušies. Daudz kas atkarīgs no prezidenta. Un no mums.
es
e
VIENĪGAIS , KO VAR DARĪT , NĀKOŠAJĀS VĒLĒŠANĀS DOMĀT , PAR KO BALSO, TĀD ŠĀDI MĒRGĻI LATVIJĀ NEVALDĪS. BET, MŪSU ĻAUTUŅI IR NAIVI , GAN JAU TP UN CO IEZIEPĒS AUSIS NAIVAJIEM UN NOBALSOS PAR 'GARANTIEM' .
Santīms
S
Domāju, ka A.Kalvītis neslēpj pārliecību, lai atlaistu ātri Loskutovu, tā izraisot atkal nemierus un šoreiz Godmanim būtu arī jāatkāpjas.
Sestdienis
S
Varbūt labāk izveidot "troiku" un uzreiz nošaut? Tiesiskums jau nevienu te vairs neinteresē.
au
a
NU KAS TE KO NESAPRAST, TĀ MILJONA DĒĻ, KAS JĀATDOD TP, IR VĒRTS MAKSĀT KĀDAM PAJOLIŅAS, KAI NOROK KNAB NO IEKŠPUSES, STARP CITU--KĀ VIŅUS SAUC?///// KĀPĒC NEKUR NEKAS NETIEK RAKSTĪTS PAR VIŅIEM????????? KUR PRIVĀTĀ DZĪVE UN PĀRĒJIE TENKOTĀJI???????
skaidrskādiena
s
Nākamais KNAB vadītājs "pēc definīcijas"nevar būt nekas cits, kā noziedzīgo aprindu ieliktenis!
Jānis
J
Kristāltīrais Kalvītis aicina atbrīvoties no šmucē iestigušā Loskutova. Šeit vietā teiciens : ķeriet zagli! Samērā daudz ir dzirdēti meli un tendenciozas puspatiesības no bijušā premjera mutes. Tiešām nebūtu slikti, ja Kalvītis sacītu, ka jūtas noguris no politikas un noliktu deputāta mandātu. Latvija šajā brīdī daudz iegūtu, jo ja atskatāmies atpakaļ, kas labs ir izdarīts viņa vadībā, ko nebūtu izdarījuši esošie ierēdņi, nekas. Redzamākās viņa iniciatīvas saistās ar dažādiem apšaubāmiem likumu pielabojumiem par labu nu ne jau tiesiskumam mūsu valstī. Šķiet, ka visa viņa darītāja un garanta enerģija tika tam tērēta, bez nekāda tālejošāka skatījuma. Kur paliek bijušā ministru prezidenta vīzija par valsts attīstību kopumā? Tāda nav, tikai atkal šie sīkumi, kas, acīmredzot, Kalvītim kopā ar komandu ir paši svarīgākie. Vienkārši,pretīgi.
DD1
D
"Priekšlikums Kalvīšam, Jaundžeikaram u.c.tml.: sakarā ar uzticamo un labo darbu nominējiet Sportu par KNAB vadītāju. Piemērotāku nevar iedomāties." Loģiski! Sportam (Vaškevičam) ir visas Kalvītim, Jaundžeikaram u.c.tml. vajadzīgās kvalifikācijas.
lops
l
un vēl: tas viss ir vienkārši apbrīnojami veikli: Kāmēr tauta šūmējas ap Loskutovu, saieima vēsā vienprātībā pačakarē "naudas atmazgāšanas likumu" - tā teikt laba kombinācija - ieguvēji te daži būs jebukā gadījumā jo rezultāts ir pozitīvs pie jebkuras kombinācijas.
Tik-tak
T
Nost ar TP, LPP/LC, ZZS, TB/LNNK. Jūsu dienas ir skaititas.
lops
l
nu ņemot vērā ko Sports (jeb rausteklis) "uzmeta" - dažam labam bija ļoti pamatots iemesls to spridzekli tur nolikt - taka tā varbūt pat nebija provokācija.
Lolita
L
Kas tad Kalvīšam tagad par teikšanu,lai sēz mierīgs savā deputāta krēslā un nečivina,diezgan daudz nelietību ir sadarījis.Loskutovs jau Kalvītim ir kā sāpošs zobs no kura ātrāk jātiek vaļā.Varbūt ka tad partijai izdosies neatmaksāt to miljonu. Kur Kalvītis turpat arī Jaundžeikars,kā cimds ar roku,nu nepatik viņiem ka kāds ir gudrāks par viņiem un neatļauj veikt viņu netīros darījumus.Viss kas traucē jānovāc.
Atkārtot!
A
Vaškēviča provokators nepareizā vietā un nepareizā laikā nolika to spridzekli.
jaunkundze
j
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Jo Kalvītis nekad nešaubās par savas pārliecības pareizību (un atkal man jāpārfrazē Stīvens Kolbērs: šiem politiķiem ir stingrs mugurkauls! Viņi domā tāpat trešdien, kā domāja pirmdien - neskatoties uz to, kas notika otrdien).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas