Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Referenduma atbalstītāji plāno aktivizēt kampaņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
Referendums dos signālu varas partijām, ka vēlētāji vēro viņu patvaļu un meklē veidus, kā to ierobežot. Ja jau ceturdaļas miljons cilvēku parakstījās par šo referendumu, jādomā, ka balsot ies div vai trīs reizes tik daudz. Ejam, un aicinam citus līdzi!
purn's
p
Vajag aktivizēt, jo zoofilu "pret" un ".. jāgroza, grozīsim tikai savādāk.." kampaņa jau uzņem apgriezienus
AJ
A
Vairāk vajadzētu tieši izskaidrojošo materiālu, lai referenduma pretinieku demagoģijai tiktu dots pienācīgs pretspars. Ļoti laba doma ir izdalīt lapiņas ar paskaidrojumiem - tā cilvēks šo ziņu var nesteidzīgi pārlasīt. Un vēl - KUR PAZUDUŠI INTELIĢENCES PĀRSTĀVJI? Vai viņiem svarīgas bija vien pozitīvisma kampaņas? Par tām labi samaksāja? Nu ja... Šodienas Latvijas Avīzē ir saturīga intervija ar Jāni Ikstenu - izlasiet! Un atveriet arī mājaslapu "tavabalss.lv" - man patīk šī daudzslāņainā "kompānija". Īsts tautas forums!
He he...Leļļukam
H
Tu taču esi viena šmucīga mātīte, PindacīŠa - leļuk! Vakarā, lai Pindaks tevi tā ritīgi ieper ar zirga iemauktiem (bez biksām) un tad rīt būsi kā izvāvēts linu lindracis, un pie veselas saprašanas... A savus zagļus, ko piesaucu, kad liksi tajā tuptūzī? Ak, savējo žēl?
jaunietis
j
Prettiesiskā JL un PS pozitīvisma kampaņa ir sākusies. Atgādinājums nezinātājiem - tai nav nekāda sakara ar JL un PS politiskajām aktivitātēm. Mērķis ir izglītot un informēt vēlētājus.
Lelle
L
Kas ir? Pakaļa svist, vai? ka te tā ārdies? Labāk pats parlūko savus sazagtos miljonus, vēl patīksminies...drīz tos tev vairs nevajadzēs, jo ūdens un maize pie parašas būs uz mūžu nodrošināta...un nedomā, ka aizmukšana no valsts palīdzēs...atradīsim... Tuvojas Finka pareģojums, ka zagļi sēdēs...
He he... leļļukam
H
Atkal esi pierijusies pārteinieku staigaļa. Vai ta štokijam ar ļimonu nepietiek? Sarmucim arī dīvāniņā ierakts Dienas ļimoniņš? Un sandrucis tak arī no tā valsts dzīvokļa un europas lauksaimniecības ēnas pensijas apmetumu negrauž? Ko ta tu kā _uce uz plosta bļausties kā tā atkulakotāja padomijas gados? Dzert' ta ar mēru vajag, ka vispār prātu nenodzer!
Lelle
L
He, he, hi, hi...krāmē čemodānus, dunduk! Pietiks sili izrīt, tautai arī vajag...a sazagto kretīniem atņemsim...
Lelle
L
Mani arī gaida darbiņš...visas dienas braukāšu pie potenciālajiem vēlētājiem ar reklāmu doties uz referendumu un balsot "Par".
Štokijam
Š
No kādas naudiņas dzingloši, miļonāriņ? Kurā grāvī tev tās naudas bekas aug?
He he...
H
Vai kā nocietušies! Un naudu ar var tērēt cik uziet! vai to tiem pašiem pensionāriem nevarētu ziedot nevis sevis cildināšanai , lai pie varas siles izrautos? Un kāda buķete kopā! Kā ta varas pīrāgu sadalīs? Kurš kuru piečakarēs? Un ko tauta iegūs no šiem šefmaņiem - jaunajiem(vecajiem)?
Nabadziņi!
N
Vai kā pie siles gribas tikt... Kur tā liekā naudiņa rodas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas