Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rektore: valstij izmaksas jāsamazina gudri, citādi pazaudēsim cilvēkus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sakāmais
s
un ko tad novēlēsi tiem kas PALIEK Latvijā? Dzīvojot pusbadā nosargāt Latviju, lai nepazūd no kartes?Kad te būs labāki laiki, atgriezīsies, kā to savā laikā darīja tā saucamie "trimdas latvieši" ?
fab
f
kur ta nu brauks, ārzemēs arī ir krīze:)
patiešām
p
Tagad jau visur ir štatu samazināšana, lai īstenotu taupības režīmu. Tāpēc jau no visām bankām un augstskolām ... vismaz 10 % cilvjus atlaiž... Likvidē taču arī firmas, jo nodokļi žņaudz nost mazo uzņēmēju un viņš dodas strādāt/ vai veidot pat savu biznesu uz ārzemēm. Darbinieki paliek bez darba... Vidēji 'nedēļā ap 300 cilvēku paliek bez darba Latvijā. Tikai pēdējais stulbenis šodien var brīnīties, ka Latvijā ir bezdarbs!
lkk
l
Ja reiz esi tik labs, tad jājautā kapēc atlaida? :O
es
e
mani 4dien atlaida. es strādāju labā amatā bankā. man ir laba izglītība un darba pieredze. tikai likumsakarīgi, ka es arī drīzumā būšu Latvijai zaudētais cilvēks, jo braukšu projām. un tā dara man ļoooti daudzi pazīstamie.
Natalija
N
Ļoti gudrie vārdi! Bet mūsu politiķi laikam to nesaprot... katru dienu valsts zaudē gudrus cilvēkus, kuri brauc uz ārzemēm strādāt vai mācīties.. un viņus būs ļoti grūti atgriest atpakaļ.. jo visur ir labākās sociālās garantijas, algas un t.t.
Garfilds
G
Daudziem itreresē fakti ! Ja, ta tas ir vinnēja tie kas bija aizbrauši. Uz ko šoreiz grībētu uzsvēr.Nav viegli strādāt ,pieņet likumus ka viens ar 20 pakalpiņiem siro pa LATVIJU.Un saeima diktē savus likumus stāvot ar stroķi . Jautāsiet no kurienes tu zini? 20005.g.sazaļošana pēc tam brauciens uz RĪGU pie profesores par skaņām izraksta zālītes .Aizbraucu uz Jēkabpili dakterītis man saka man tādi 20 lieto 'tadas'zalītes. 1.Apgrieztie laukos elekrības vadi. 2.Pirms aizej uz pagastu prašit 100Ls sālāpi savu kreklu un nodzen bārdu.Tas bija tik sen.IR tagad saplēstais krekls.Tatad tās bija zālites arī mātei uzreiz var izzāgēt mežu ja nav ierakstīts zemesgrāmata. Pareizi viens otrs teica ,kad sākas rakstīšana.Geogrāfiskais izdevīgs,Vasara skaists. Brīnumzemi te nevajag vainot,jo es noprotu viens tur gri'beja bet netika.Gāza savādak. Staigašana pa dieziņu laukos.,Esotiska vāze. Neviens no valdības,ne no policijas nav atvainojies par to melu detektoru.Ludzu iznāca pārpratums,atvainojiet.Ne te viss ir otrādāk .
Pilseetnieks
P
nevis pazazdeesim cilveekus, bet jau esam pazaudeejussi cilveekus un zaudeesim vel vairaak! Sveicinus suutu no aarvalstiim un noveelu visiem latviessiem, kuri dodas studeet aarpus Latvijas, censties panaakt to, lai taptu konkureetspeejiigi aarvalstu darba tirgos un izsviest taadus provinciaalus latviessu komplekus kaa slaveni zinaamo: ''labaak pirmais ciemaa, nekaa peedeejais pilseetaa'! Tieciet man, labaak ir pilseetaa! :)
Jupis
J
Ko vaimanājat un sējat paniku, it kā katrs no mums kaut vai daļēji nebūtu līdzvainīgs notikušajā, jau ar to vien, ka nav pietirekami saprātīgs, lai efektīgi izmantotu savas tiesības kaut vai vēlēšanu laikā un ikdienā. Mantrausība, kampšana un pātērētāju sabiedrības ikdienas stulbums valsti ir novedusi tur, kur viņa ir!
losis
l
Cilvēki labā daudzumā brauc prom un sliktākais, ka ne tie stulbākie un ar sliktāko izglītību. Aiz dīķa arī skaita naudu. Ja agrāk zobārsts no Latvijas viņiem nebija īpaši vajadzīgs, tad tagad ar atplestām rokām.
windows
w
variet reekinaaties, ka esat jau mani zaudeejushi. Pec menesha aizbraucu uz nezinaamu laiku!
Žuks
Ž
Jā, vispārzināmu patiesību teicēju ir daudz... Un grūtos laikos tie izmanto šo vispārzināmo patiesību izteikšanu, lai pievērstu sev uzmanību un censtos sev nodrošināt kapitālu, kad iestāsies labāki laiki. Patiesībā jau ir jocīgi, ka Latvijā to augstskolu, kas pēc būtības ir tie paši PSRS laiku tehnikumi vai Rietumu koledžu tipa iestādes, ir saviesies kā sunim blusu. Katra šādas augstskolas administratīvās izmaksas iespējams ir relatīvi augstas. Vajadzēja tāpat kā skolu tīklu - ņemt un optimizēt, vispirms uzaicinot neatkarīgus ekspertus,lai izvērtētu to darbu. Vispār jau augstskolu un to filiāļu tīkla veidošanā Ljā valsts politikas nav bijis un nav arī tagad.
kangals
k
visa gudriiba pasleepta "LIKVIDEESHANAA"
jautājums
j
Un ko tad pēta Banku augstskola par valsts budžeta līdzekļiem? Ontopsiholoģiju ?
1337
1
"Jārīkojas gudri nevis stulbi" /banku augstskolas akadēmiskie spēki/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas