Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Repše neredz iespēju piedalīties Emša valdībā III

Jaunā laika domes priekšsēdētājs Einars Repše V-Dienai teica, ka JL ir gatavs sarunām par iesaistīšanos valdībā, ja Ivars Godmanis (LPP/LC) «attapsies un neforsēs valdības apstiprināšanu, bet nāks ar labu piedāvājumu veidot kvalitatīvi jaunu valdību». Taču JL nevēlas ieiet vecajā koalīcijā kā neko nenozīmējošs piedēklis, sacīja E.Repše.

«Sabiedrība negaida Emša valdību III. Mēs par tādu ceturtdien nevarēsim balsot, un, ja Saeima to apstiprinās, tā ņems tādu pašu galu kā Emša valdība I un Emša valdība II (domāta Aigara Kalvīša valdība – red.),» sacīja JL domes vadītājs. Viņš uzskata, ka I.Godmanis ir palaidis garām iespēju izveidot jaunu piecu labējo partiju valdību.

Uz jautājumu, kad reģionu pārstāvju veidotā JL dome varētu sanākt uz sēdi, E.Repše atbildēja, ka «dome stāv dežūrpozīcijās un bija gatava sanākt arī šodien», taču tai neesot par ko lemt. I.Godmaņa pirmdien piedāvātie dokumenti par valdības darbu tika nosūtīti elektroniski visām JL nodaļām, kuras arī sniegušas vērtējumu. No E.Repšes noprotams, ka tas bijis kritisks. E.Repše pauda viedokli, ka I.Godmanis nav izrādījis interesi veidot konstruktīvu dialogu, bet tā vietā nācis ar ultimatīvu piedāvājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas