Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše šoreiz krusta karu nesola, aicina vienoties mērķa vārdā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
N
N
ziepes Repše sataisīja pamatīgas savulaik.Normālus cilvēkus ,kas centās valsts labā ,bet bija spiesti spēlēt pēc tiem noteikumiem kādi eksistēja ,lai vispār kaut ko varētu izdarīt,nomelnoja.Projektus,kas visiem vajadzīgi,torpēdēja tikai tāpēc,ka tie saistīti ar viņa politiskajiem oponentiem.Saimniecībai zaudējumus radīja ievērojamus.Nepareizo spēles notekumu autoriem neizdarīja neko.Lielo zagli neiesēdināja ne vienu.Klausīja klaunu Šadurski,u.t.t. Neskatoties uz to,ceru,ka abi "jaunekļi" ir mācījušies un kaut ko izdarīs valsts labā.Ir man tāda nojauta.Ja mīļā tauta nenoēdīs.
".....
&
Lai gan sākotnēji fanoju par Repšes kungu kā premjerministru, šodien pilnībā piekrītu Senā komentam (06.03. pl.09:02, skat 1.lapu). Ja nemāk nomenedžēt savu mazo biznesu, iekrītot parādos, tad kā var ķerties pie valsts budžeta menedžēšanas, liekot uz spēles ne tikai savu ģimeni, bet visu tautu. Cilvēki kā apmāti atkal cer, ka varbūt kaut kas mainīsies.
jaka
j
Repše ir normals džeks, protams daudz patīkamāks par taukumūļiem. ja tikai viņam tie viltnieki ļaus strādāt, jo šleseris tur pat maisīsies ka sūds pa graudiem
,.,.,. tai puķei
,
vai atceraties ka Šlesers iedūra Repšei mugurā dunci,turies Einār ,tu esi visgudrākais,lai veicas ---------------------------------------------------- ------------------------------- Vai domā to rakstnieci, vai kādu Eināra radinieci? Un kāds tam sakars turēšanos, pie kā?
puķe
p
vai atceraties ka Šlesers iedūra Repšei mugurā dunci,turies Einār ,tu esi visgudrākais,lai veicas
lauķe
l
Lai Repšem veicas! Bija jau apnikuši tie treknie purni un nasingspešali!
čiepa
č
Visu interviju neesmu lasījusi, bet šeit rakstītais vieš cerības. Kaut viņam veiktos! Kaut veiktos mūsu jaunajai valdībai apvienot nāciju kopējam darbam krīzes pārvarēšanā! Cerīgi bija arī tas, ka pēdējā domburšovā balsojums pirmo reizo kopš ilgiem gadiem bija pozitīvs. Ir parādījusies cerība. Un ir jābeidz kašķēties...
Vērotāja
V
Zvirbulēn,Jūs kļūstat apnicīgs!
klausies
k
tu,repšes atbalstītājs !Kāds tad ir negodīgs,ja repši tu uzskati par godīgu !?Lai tā domātu jābūt planprātiņam vai totālam liekulim.Jaunais laiks neviss ieviesis kārtību ,bet ar savām nebeidzamām intrigām un demogoģiju sačakarējis visu ,kas vēl bija derīgs.Bet .lai tev veicas ,ja tā domā.Domāšanas brīvība jau vēl nav atcelta.
nu gan džeri
n
tu laid.Repšem valsts interesas pie vienas vietas,vismaz līdz šim tā ir bijis.Labākais baņķieris pasaulē ?!varbūt priekš sevis neviss valsts labā.Kur palika vagoni ar naudu ?Par Baltijas bankas neuzraudzīšanu viņu vajadzēja nošaut bez brīdinājuma.Ar savu demagoģiju sačakarēja savu iepriekšējo valdību un valsti atsvieda par gadiem trim atpakaļ......tā varētu turpināt viņa ,,labos,,darbus.Lai Dievs dod ,ka beidzot tīņa gadi beigušies un sāks strādāt.Bet Dombrovskis ir dumjš lempis un tādēļ nokļūs zem repšuka tupeles.Lūk tas būtu skumji. Starp citu krīze jau turpinās vairāk kā gadu,kas jaunlaicēniem liedza sastrādāties ar godmaņa valdību ? Vai vismaz gadu atpakaļ jau visus kara cirvjus varēja iesaldēt un sākt kopīgiem spēkiem risināt problēmas .Izrādās nē.Jo to var darīt tikai tad,kad jaunlaicēni diktē noteikumus.Ne TP ne LC atrodoties opozīcijā nav rīkojušies destruktīvi pret valsts interesēm kā to visu laiku darījis Jaunais laiks. Riebjas tā viņu liekulība.
Erglim
E
Kāpēc Jūs neatbildat uz jautājumu?
nu, un
n
Ak te arī tu dzen savu propagandu? :D
ilze
i
Nolēmu palasīt komentārus pēc tam, kad biju izlasījusi interviju laikrakstā "Diena". Citēju - "esmu strādājis arī pie robotikas un mākslīgās inteliģences tēmām". Kas ir "mākslīgā inteliģence"? Vai Latvijas finansu ministrs būs cilvēks, kurš pats nezin ar ko nodarbojies?
Ērglis
Ē
Ja nemaldos, valsts mežu pārvalda "Latvijas Meži", un to uzrauga LM. To jau entos gadus pārvalda ZZS. Komentāri? Vai varbūt vienkārši gribēji atkal #@%^@^ kaut ko uz Repšes galva, tāpat vien? :)
beta
b
cilvēkam ir jādod iespēja,vienkārši ir jānotic,tad jau redzēsim,tad arī veiksim secinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas