Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Repše varētu būt JL finanšu ministra kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muuks
m
tas ir švakāks,kā ir?Sagaidiet rudeni,tad redzēs,nākamā ziema arī būs
morics
m
Tie, kas būs kartīgi paēduši varēs Lielus darbus darīt.
Malēnietis
M
Ārprāc, pajolītis, kas pieņemot nepareizu lata kursu pret citām valūtām, nokāva ekanomiku, ekanomikas ministrs. Ietērpt īsās biksēs, kas viņam arī piestāvētu, un uz laukiem bietes ravēt.
dabūsim
d
virs Gaiziņa noenkurot dirižabli un tur tad būs jaunajam Latvijas finmin ofiss. Kādēļne? Un videokonferences ar jebkuru valsts iestādi. Visu digitalizēt, auditet un sakārtot!!! Un tad gaismas ātrumu Latvijai (to ieslēdzot miskaste paliks uz vietas)
dabūsim
d
citur to naudu -- ņemt no SWF taču ir aplamība, ko tikai savas tautas slakteris var nostrādāt!!! Un pietam ar vārdiem nekas īpašs, neuztveriet to personīgi, (tad naža dūriens) un smaids #
dabūsim
d
kaut kur i-19 (Irbīša pēdējā lidmašīna) rasējumus un uztaisīsim dažas kopijas, ja tad Repše spēs atturēties no lidošanas, tad viņš būs būt labs valstsvīrs; varbūt sabīdīs mums rūpnīcu, kur tādas lidenes taisīsim serijās, šķiet būs pieprasījums -- cik tad var no Liepājas uz Rīgu mīcīties stundām -- tas uzreiz dotu mums iespējas ātri saimniekot visā Ziemeļeiropā, viegli iekārtot nelielus lidlaukus katrā lauku sētā, lēti
Valdis
V
malači, Repše varēs atkal praksē īstenot savu teicienu - ko nesaprotam, to svītrojam ārā
F12
F
Man viņš patīk- uzkāps uz bankas jumta un noteiks virzienu, kādā valstij jāiet. Ja jumts būs par zemu, ir pie Lorupes gravas tas pūšamais- aerodium, ja kas. Ja vēl pa zemu, būs heliHopters.
inese
i
repši nekādā gadījumā nevarētu laist pie ministra krēsla. vai viņam pašam kādreiz nebūs kauna sajūtas ka būtu jāpzūd no valdības vispār? tas tur nav cienīgas atrasties
Cilvis
C
Repše- galīgi garām ! "0" bija kā premjers, kur nu vēl krīzes manager.... tādāļ vien, Dombrovska valdību NEDRĪKST apstiprināt ! Vecie nopelni LB plaukstošā ekonomikā - neskaitās.
oooooo
o
ņe puha, ne pera!!! k čortu!
oma
o
svf un paareejie, peec slaktera ieraudziidami repshi,naudu vairs nedos,skaidrs,kaa diena
cony
c
Repshes kungs ir labi atbilstoshs finansu ministra amatam,tas buus ieguvums netikai valdiibas vadiitaajam,bet arii visiem Dombrovska kunga valdiibas koalicijas deputaatiem,kuri atguus lielu dalju savu veeleetaaju uzticiibas.Taa tajaa darbaa-dziivee iekaartots,ka kaadam jaabuut liiderim-bosam un citi pieliek klaat savu ne sliktaaku darbu un izdomu, Veelu visiem labu veiksmi.Bet bet bet,neljaava man straadaat,taa teica GODMANJA kungs peec demisijas,bet vai ljaus straadaat REPSHES kungam arii ir jautaajums.Paljaujos uz JL un tuvaako sabiedroto izdomu un goda praatu. Dombrovska kunga valdiibai buut un palikt uz ilgiem laikiem!
JOSKE
J
Lietas labas ir trīs,tapēc Dombrovskim un Repšem jāņem palīgā Kariņš,kā ne kā cilvēkam ārzemju izglītība un pieredze valsts darbā! Trijatā ātri visu sakārtos un sāksies mums atkal labie treknie gadi! Kā atceros,tā notrīcu!
Vērotāja
V
Jūs varat teikt par Repši,ko vien vēlaties,bet tikai divi cilvēki Latvijā,manā skatījumā,māk runāto "novest" līdz klausītājam tā,lai viss būtu skaidrs.Viens ir Repše,otrs-mācītājs Juris Rubenis.Es ļoti labi atceros arī to Augstākās Padomes sēdi atmodas sākumā,kurā ,šeit visādi apsaukātais, Repše smuki nolika pie vietas glamūro A.Gorbunovu,atspēkojot uzbrukumus LNNK.Žēl,ka tādiem,kā J.Dobelis u.c.,ir tik īsa atmiņa.Lai veicas abiem kungiem,ja vien viņiem ļaus strādāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas