Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Riekstiņš: graša vērta tā valdība, kas nespēj aizstāvēt savus iedzīvotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elizabete
E
Nez kas Dienā tagad raksta, kad daļa rakstītāju prom. Visiem rakstiem tikai Diena.lv autora vietā. Un teksti no citām avīzēm pārpublicēti. Un interesanti, ka visi kaut kā par TP cilvēkiem, un katram bilde lai klāt. Vai tas raksturo patiesos Dienas pircējus ? Vai šodien tāda sagadīšanās.
Andris
A
Kaut kā nesaprotu ,ko viņš raksta ,pats tak ir valdībā,.Nu tak tumsoņa ,Kauns par tādim ministriem.
:):):)
:
graša vērts tāds ārlietu minstrs kas domā,ka dzīvo klētī un bārsta tipiskas TP pajoliņu runas,laikam tā ir tā saucamā diplomātija-būt nekaunīgi stūlbam....
peace
p
Paldies, Riekstiņa kungs, tagad zinu, ko Jūs pārstāvat! Lieliski, ka ir iespēja iepazīties ar tik spožiem viedokļiem kā Jūsējais. Diskutēt par val'dibas soļiem ir labi un pareizi, bet ne jau pilnīgi bez jebkādas paškritikas, un vēl tik kategoriskā formā! Gatavojat augsni valdības gāšanai! Nepieļaušu!
charlotte
c
graša vērts ir pats Riekstiņš. Glīta čaula. Tukša.
circenis
c
Nekaunigais, alkatigais likumparkapejs Oreskins butu klusejis. Vai vinam ir atnemta ta eka kapu zona un nojaukta? Riekstins pec Skeles paveles (jo tiam daudzi atbiras nebija vajadzigi) darba iekartoja vairakus slinkus, pielidejus i vestnieku amatos im citas vietas.
rolis
r
To jau vins par sevi ari raksta,ka nav pat izdir... suda verts.Varbut par sevi ir loti augstas domas?Kur tad pats bija, kaa augsta ranga TPbiedrs,kad bardainais parakstija tos bumagus?Caureju bija dabujis vai?Riebjas tas vina augspratigi un dzildomigi saviebtais mulis nu,bet tadi tie purni ir visiemTPesnikiem.
!?
!
Vai biedram riekstiņam tās viedās domas rodas MAZMĀJIŅĀ ko uzcēla jūras kāpās, a???
Alfabets>politologs
A
Atļaujiet apšaubīt Jūsu prognozes: ierindas biedram nav jāatgriežas (tā kā datumus nosauklt ir velti): viņš vienmēr ir bijis, ir un būs viņa paša izveidotās partijas ierindā (pie tam - pašā spicē, ja nevadās pēc formāliem, bet reāliem kritērijiem), līdz partija izlaidīs pēdējo burbuli. Pēc tam meklēs jaunu finansu nišu.
ŽĒL,
Ž
TAUKMŪLIS - biedrs Riekstiņš NAV pamanījis, ka PATS ir valdībā? Vai varbūt taukmūļiem tā ir DIAGNOZE- būt reti apdāvinātiem STULBEŅIEM???
jupis
j
Riekstiņš uzvedas un bārsta "mācības" tā, ka rodas sakūta, ka viņš nav bijis nevienā valdībā un ir kristāldzidrs kā kalnu strauts.
dace
d
Boikotēt TP, RIEKSTIŅU UN ŠĶĒLI! VAI PREZIDENTAM ARĪ NEBŪTU KAUT KAS SAKĀMS PAR TAUTAS ATTIEKSMI PRET TAUTAS PARTIJU? VAI TAUTA GRIB TĀDU TAUTAS PARTIJU? - LASOT KOMENTUS - NĒ! VAI TAUTA GRIB 4X SĶĒLI? - NĒ! VAI ŠĶĒLE IR DEPUTĀTS - NĒ! NOST AR VIŅU!
baaaa !
b
Ance to bļāviens 10:05 ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vēl ir cerība uz Zatlera veselo saprātu, protams, ja viņš arī turpmāk vēlēsies būt tautas prezidents, nevis zoodārza pacients:)" Kad ta tamais kas cits, kā mērkaķmājas ieliktenis, būtu bijis ?
LVD
L
Lēta viltība, Riekstiņ! Ko sēsi , to pļausi, kā saka latvieši - un tās sēšanas laikā pie varas bija TP! Tātad sakāmais attiecas uz TP? Tad tu ko ,pret savu mīļo rāvēju partiju ,vai , nostājies?
Skaistule
S
Atcerieties ļaudis, Muižnieces vervelējumus pie Elksnes, ka viņa aicināšost puķkopi andri politikā. Jau toreiz tiem kretīniem viss bija izlemts, tikai vēl pētīja tautas noskaņojumu. Tagad viņiem ir devīze - tagad vai nekad. Mēs balsosim par NEKAD! Viņi i ieslēguši smago artilēriju un iet uz visu banku PRET TAUTAS INTERESĒM. VALSTS NODEVĒJI, IZZADZĒJI un TAUTAS KAPRAČI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas