Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgā atkal gaidāmi ūdens piegādes traucējumi

Brīvības ielas maģistrālā ūdensvada rekonstrukcijas dēļ no 17. līdz 24. maijam atkal gaidāmi sastrēgumi un ūdens piegādes traucējumi.

Paredzams, ka remonta dēļ būs īslaicīgi ūdens piegādes pārtraukumi Brīvības, Džutas un Lielvārdes ielas krustojuma namu augšējos stāvos, bet darbu beigu posmā - ūdens duļķošanās.

Tāpat plānoti satiksmes ierobežojumi. Virzienā no Juglas uz centru satiksme tiks organizēta divās joslās, no kurām labā josla paredzēta taisnvirziena kustībai pa Brīvības ielu un pagriezienam uz Džutas ielu, savukārt kreisā josla - tikai pagriezienam pa kreisi uz Lielvārdes ielu.

Virzienā no centra uz Juglu pirms Lielvārdes ielas krustojuma darbu zonas apbraukšana tiks organizēta vienā joslā, kas paredzēta tikai taisnvirziena kustībai pa Brīvības ielu, bet pagrieziens pa labi uz Lielvārdes ielu veicams īsi pirms Lielvārdes ielas krustojuma pēc atsevišķas ceļa norādes.

Savukārt no Lielvārdes ielas plānots tikai labais pagrieziens izbraukšanai uz Brīvības ielu virzienā uz Juglu, savukārt no Džutas ielas - tikai labais pagrieziens izbraukšanai uz Brīvības ielu virzienā uz centru.

Jau vēstīts, ka "Rīgas ūdens" šogad veiks lielus ūdensvada un kanalizācijas komunikāciju izbūves darbus Eiropas Savienības (ES) Kohēzijas fonda projekta "Ūdenssaimniecības attīstība Rīgā" trešajā kārtā.

Vērienīgais remonts paredzēts, lai nomainītu avārijas stāvoklī esošus ūdensvadus un pievienotu atsevišķus Rīgas pilsētas mikrorajonus centralizētam kanalizācijas tīklam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas