Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgā nositas motociklists

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mice
m
un šis ir otrs donors,pateicoties kura nāvei musu paciente tika pie nieres.... Zinat anekdoti? -Hallo,te reanimācija.Cik motociklus pārdevāt? -Piecus. -Tātad 1 vēl brauc...
moto braucēja māsa
m
Ha! Varētu domāt, ka autovadītāju kultūra Latvijā būtu līmenī! Visi brauc ar atļauto ātrumu, neviens nesēžas pie stūres dzērumā un neviens nebrauc virsū cilvēkiem uz gājēju pārejām. Idiots uz ielas ir un paliek idiots neatkarīgi no tā vai brauc uz 2 vai 4 riteņiem, vai iet ar kājām.
viess > jazznfunk
v
manuprat, gandriz visas csdd akcijas netiesi aicina parkapt noteikumus. ta ir csdd strategija uzrunat tos, kas csn neparkapj, lai vini netraucetu parkapt csn tiem, kam noteikumi neeksiste. dazi varbut vel padoma, ja jau csdd aicina netraucet lidotajiem, kapec tad man ari nepalidot.
boom
b
traki. bet ne velti šos par orgānu donoriem saukā. tik nez daudz pēc tādām avārijām tie orgāni ir izmantojami..
jazznfunk
j
Ļaudis, vai Jums neliekas, ka reklāma "skaties 2reiz, 2reiz" izslēdz pati sevi? Ja auto atļautais ātrums uz štrāses ir 90, visi brauc uz 100, kāpēc mocim ir jābrauc ātrāk? No CSN viedokļa bezjēdzīga reklāma. Dzīvē brauc un brauks, un lai brauc, uz 100, 200 un visiem 300! Mans uzskats: Brauc kā gribi, BET netraucē citiem! Sitās un sitiīsies. Bet nu, vai tad muļķu trūkst! Neesmu nekad braucis mocim pie ragiem, bet nojaušu, ka tur vajag īpašu treniņu un sagatavottību!
moto braucējs
m
Savā laikā kad ieraudzīju pastulbu kausli, savai meitai pateicu, ka šaušu un neļāvu kāpt ideota mašīnā...man nav žēl to, kurus piekauj, vienkārši par meitu uztraucos. Ja nav smadzeņu, arī udens glāzē noslīksi. Peace. Un mocis noteikti bija Kin Road- ķīnīzeru šedevrs, žēl brāļa, izsaku līdzjūtību....
M. Zelme
M
Savā likā, kad ieraudzīju savu meitu uz puiša motocikla, teicu, ka kaušos, bet neatļaušu sēsties uz pašnāvnieku ķeras. Man nav žēl, lai sitās. Žēl tos, kurus viņi uz to pasauli paņem līdz.
prātīgais
p
kā saka - vaig' braukt ar galvu, nevis ar roku .
GGG
G
Kartīgs motociklists vienmēr nositas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas