Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgas centrā pusaudžu masveida konfliktā vairāki cietušie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:))
:
Lien, žurka, ka nu žigli atpakaļ alā un nepīksti pa krūmiem. Sīki smerdeļi brālīši var atļauties mēdīties, spļaut sejā un tamlīdzīgi izpausties, beigās vēl saoganizēt tusiņu, izsaukt meitenes "aprunāties", protams, saorganizējot savējos dubultā, lai, ja kas, nenorautos paši. Vēl taču aizmirsi nokomentēt, ka bija noorganizēta vesela apsardze, kas pieskatīja, lai Kalpaka skolai piederīgie neizsauc policiju. Novēlu, lai Tev, žurka, kāds arī noorganizē tādas pašas izpriecas, lai neaizmirst nolikt apsardzi, kas nodrošinās tev absolūtu kapitulāciju, tā teikt, lai tev bilde būtu skaidrāka.
žurka
ž
no tās foršās dienas,kad iepazinu šīs O.Kalpaka skaistules ,es teikšu ka viņām tika vēl par maz vajadzēja tā riktīgāk.Jāzin taču kā savu "tēvzemi"mīlēt,ha,ha!!!Un īpaši tai kas to smadzeņu trīci dabūja,vajadzēja vēl vairāk tad gan jau smadzenes nostātos vietā,citādi tagad galīgi stulba kļuvusi
xxx
x
Situācija ir drausmīga! Un policija neko nedarīs, izliksies ,ka nekas nav noticis? Ir bijuši līdzīgi gadījumi, kad kādā Latvijas mazpilsētā, kur ir divas latviešu skolas, no tām audzēkņi karo viena ar otru izmantojot dūres, bet tajās mazajās pilsētiņās vismaz policija soda jauniešus...
ritvars
r
Par uzbrukumu vienam nēģerim vai krievam policijas parasti ierosina kriminālprocesu. Par uzbrukumu latviešu bērniem izliekas, ka neko nezin. Vai šādā gadījumā tā nav vēršanās pret vienu etniskās piederības grupu? Kam tādā gadījumā mums vajadzigas valsts un drosibas policijas, tiesibsargs ? 1980. gados bija gadijums, kad krievi bruņoti ar ķēdēm un nūjām gāja sist latviešus k/n Ziemeļblāzma. Toreiz no krieviem sastāvošā milicija jautri noskatījās. Vai tagad situācija atkārtojas? Šķiet, ka jā.
skolotāja
s
visus tos kauslus vajadzetu nopeert,pa pliku dibenu publiski
Zinaida
Z
Cienījamā Norma, iespējams, mani krievu kolēģi tā darītu, ja mēs norunātu ārpus darba laika iet izkauties. Nu, vai arī es viņiem tā darītu. Bet mēs esam pieauguši un tāpēc tā vairs nedarām.
Norma
N
Nez ko tāda Zinaida teiktu, ja viņu vazātu pa zemi un sistu seju pret ceļgalu? Kāds cinisms! Piekrītu Sekstei - atlaist Kubasovu un izformēt 15.vidusskolu! Kā kaut kas tāds var notikt? Kāpēc par to klusē plašsaziņas līdzekļi? Katrs nieks kur citur ir svarīgs, tikai baļķi pašu acī neredzēt! Vai tad tie ir skolnieki? Tie jau ir ceļā uz cietumu , kur tos uzturēs par nodokļu maksātāju naudu. Kur ir vecāku atbildība? Latviešu skolas vecākus par viņu bērnu vārdisku nodarījumu sodīja (un pareizi sodīja), bet krievu vecāki saviem bērniem vēl uzsitīs uz pleca, - sak, malači, piespļaujiet pilnu to aku, no kuras dzerat! Kā tāda skola var pastāvēt Latvijas valstī? Vai tas Kubasovs nav kāds ļimonovietis vai vēl kādas fašistiskas organizācijas biedrs, kas savā skolā audzina sev atbilstošu maiņu?
Zinaida
Z
Piekrītu who cares, izskatās, ka paši/pašas tak atnāca, un gan jau nodēvēji to kādā brutāli romantiskā vārdā ("krievus sist"). Man liekas, šādas pusaudžu ksenofobijas izpausmes ir bijušas vienmēr. Varēja vien izdomāt kādu bruņniecisku principu - līdz pirmajām asinīm, piemēram, un deleģēt tikai puisiešus. Kucēnu kari, un 'tautība ir tikai iemesls, lai to realizētu. Var sist arī Vairoga ielas šmuļus vai stulbeņus no Pankūkciema kretīnus. Pieaugušie var to ietekmēt, bet nevajag taisīt par nacionālu histēriju.
SharrrLote
S
Latviešu skolas PRECĪZS UN PAREIZS nosaukums ir Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskola!!!!!!!!! palūgšu to ievērot raksta autoram!!!! par pārējo - nožēlojami, ka kaut kas tāds notiek starp pusaudžiem civilizētā pasaulē!
Jepis
J
nesapratu, rasistisks uzbrukums grupā un nekādu sodu? tos mazos krievu "fašistiņus" taču ir jāņem priekšā pēc pilnas programmas..
111.
1
"...sapulcējās apmēram 15 Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolas 14 gadu vecu pusaudžu un apmēram 30 līdz 40 no krievvalodīgās 15.vidusskolas..." - izdruka no raksta. Tipisks urlu izgājiens - divi pret vienu. Varbūt kādreiz dosim pretsparu - tā teikt, profilaksei.
Dix
D
Nu redz - "apspiestaa minoritete" uzbruk latvieshu berniem - "latvieshu meitenes tika plēstas aiz matiem, vilktas aiz matiem pa zemi, spārdītas, sejas sistas pret ceļgaliem" ! Shis butu jailzasa ikvienam latvietim - un jaatceras - satiekot kadu krivu jaunieti klusaka vietaa..
Ritvars
R
Pamattautai piederīgie pēc politkorektuma kanona ir pēdējā vietā. Tāpēc velti cerēt, ka tiesībsargs, integrācijas ministrija", "Diena" vai citi iecietības kurinātāji diži cels gaismā uzbrukumus latviešiem un vērsīsies pret tiem. Vienīgi pašu uzstājība var lietu vest līdz vainīgo sodīšanai.
sekste
s
15. vidusskolas direktori Kubasovu nekavējoties atlaist, ja ir iesaistīti šīs skolas skolēni! Pieprasīt atbildību no RD Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta! Veikt izmeklēšanu pašvaldības policijā! Šo šausmīgo lietu nu nekādi nedrīkst atstāt bez uzmanības! Noskaidrot visus vainīgos, iesaistot SAB!
who cares
w
Peec ievada ganb izskataas, ka uz strelku savaacaas visi pashi, vieniigi tagad vainiigi ir tikai (shoreiz) stipraakie... (GAN NE GUDRAAKIE)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas