Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgas dome aicina ieteikt vietas velonovietnēm centrā

Rīgas pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt priekšlikumus par vietām, kur būtu nepieciešams pilsētas vēsturiskajā centrā ierīkot velonovietnes, informē dome. Rīdzinieki savus priekšlikumus aicināti izteikt no 11. līdz 17. februārim, zvanot uz Rīgas domes informatīvo bezmaksas tālruni 80000800, vai sūtot uz adresi Kungu 7/9, Rīga LV-1539, vai pa e-pastu: [email protected].

Pēc priekšlikumu apkopošanas pilsētas izpilddirektora p. i. Ģirts Auškāps uz tikšanos aicinās atbildīgo pašvaldības struktūrvienību un riteņbraucēju organizāciju pārstāvjus, lai izvērtētu ieteikumus un lemtu par konkrēti realizējamiem darbiem no pašvaldības puses, kā arī tiks izsūtīti aicinājumi uzņēmējiem un privāto zemju īpašniekiem ierīkot jaunas velostāvvietas.

Dome lūgusi arī pašvaldības aģentūru „Rīgas dārzi un parki” informēt par iespējām ierīkot velonovietnes pilsētas dārzos un parkos jau līdz ar siltā laika iestāšanos.

Vairāk nekā puse rīdzinieku uzskata, ka pilsētā nepietiek velosipēda novietņu - metāla konstrukciju, pie kurām var atsliet un pieslēgt velosipēdus, liecina savulaik pēc Rīgas domes pasūtījuma veiktā pilsētas iedzīvotāju aptauja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas