Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rimšēvičs: Latvijai balle beigusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izklaidiigais
i
a kad tad bija taa balle????????????????....:o:o:o atkal visu esu palaidis garaam..:(
esmu optimiste
e
un redzu dienu, kad šis spēciālists - kura izteikumi vairs nekad neiztiek bez krišnaīta trulumā uzmācīgi atkārtotās mantras - NEVIS MEKLĒT VAINĪGOS [nojaušu, ka šī frāze atspoguļo kunga vislielākās bailes, proti, bailes no tā, ka kāds tiešām varētu sākt pētīt un izvērtēt šo amatpersonu darbību; demokrātiskā valstī šādu aktivitāti būtu jāuzsāk presei, taču mēs neesam demokrātiska valsts..] - tiks atrasts par vainīgu un viņam kā amatpersonai tiks izvirzītas apsūdzības: sabiedrības maldināšanā, neefektīvā valsts dominējošās finanšu struktūras pārvaldē un atlīdzības saņemšanā, kas 10-kārtīgi pārsniedz šīs amatpersonas profesionālo vērtību un faktisko ieguldījumu valsts ekonomiskajā dzīvotspējā. Tikai ar neo-konservatīvu, frīdmanisku pseido-izglītību apgrūtināts cilvēks, pretrunā reālajam ekonomiskajam kontekstam un negatīvajai pirktspējai pēc PVN korekciju noteiktajām izmaiņām produktu cenās, kā vājprātīgais atkārtos vienu un to pašu, neatkarīgi no apstākļu mainības: “Lai Latvijas iedzīvotāji nākamajā gadā nav tik kategoriski un pesimistiski, jo, ja visi domās, ka būs krīze un netērēs un naudas līdzekļus pieturēs, krīze būs vēl dziļāka. [šis jau signalizē pilnīgu realitātes tvēruma trūkumu!] - ābūt pragmatiskākiem.”
:)))))))
:
**Latvija Bankas prezidents Latvijas iedzīvotājiem jaunajā gadā novēlēja nebūt tik kategoriskiem un atkārtoti aicināja "nepieturēt" naudu. ** ------- aicinaajumam sekosim noteikti:)), jo pietureet nebuus vairs ko! A par balleem nebeedaajiet- sariikos jums peedeejo... atvadu balli...13.janvaarii:)))
kurzemnieks
k
Tautu vaino valsts izputināšanā, tagad par to jāsavelk jostas - ārprāts! Gluži pretēji - tautai jāiziet ielās un jāpieprasa sākt veidot neatkarīgu izmeklēšnu un atrast īstos vainīgos - kurus mēs jau paši zinām, kuri tie ir - tikai daži. [gāzi grīdā].Un cik lielam jābūt nācijas patriotam, būdams miljonārs mokās ministra krēslā - nemaz nebīdot savas biznesa lietas, šajā laika posmā. Lūk ar ko jāsāk, pētot viņu biznesa uzplaukumu , kamēr viņi STRĀDĀ TAUTAS LABĀ! Godmanis ir tikai izpildītājs - apsolītas gaišas vecumdienas, ja kādu laiku vēl paturēs krunku pierē.
ee
e
lasu komentārus un brinos, kur tik gudra tauta un stulba valdība, mazliet riebj šie pārgudrie komentāri; kur tas jūs visi bijāt vēlēšanās, kāpēc neveidojāt sarakstus un neesat valdībā? vai vismaz nebalsojāt par pareiziem sarakstie? jeb arī labāk ātrāk samazināt valsts pārvaldi un tad arī komentāri pieklsuši, daļa no šeit rakstošiem liekžēziem tiks atlaista un paldies Dievam, priecīgus svētkus!
kaka
k
ilmaar, kaa varat buut tik nekonsekventi? izskataas ka valdiibaa labaa roka iisti nerubii, ko dara kreisaa - nesen tak aizinaajaat visus taupiit, tagad jau teereet. buus devalvaacija?
Oskars
O
I.R,kad parādīsies PIRMIE 100-ts VAINĪGIE TIESAS PRIEKŠĀ.
ABC
A
Liec tak reiz to Rimševicu mierā. Ne viņš to naudu izšiverēja, ne arī varēja tur kaut ko ietekmēt., jo mūsu pārgudrie pāķi ar Kalvīti priekšgalā bija gudrāki par visu pasauli. Un muldēt te par zviedru bankām ir tikpat stulbi, kā vainot Rimševicu. Kā pēdējie ubagi lūdzamies naudu no katra, kurš ir ar mieru atmest kādu grasīti, un tad vēl gānām to, kurš mums kaut ko atmet. Stulbie pāķi ar savu tītarisko buldurēšanu par lietām, no kuirām nejēdz ne rīta, ne vakara. Atmazgātājs atradies..
pietiek
p
paši tērējat, paši arī atbildiet! Ļaujiet svinēt Ziemassvētkus!
Arturs-pensionars
A
Kārtējais RIMŠEVICA uznāciens ar ,droši vien zviedru banku noteikumiem,mēs jums aizdosim,tikai nodrošiniet,ka mēs paši to naudu apsaimniekosim.Te vēl stāsta,ka nedrīkstot korumpēties,bet vai tas nav starptautiskas atmazgāšanas klasisks piemērs ?
S.J.
S
Meklee google'aa Global Europe Anticipation Bulletin
ABC
A
Kur Tu šito uzraki? Par pensiju plānu sabrukumu izklausās pabriesmīgi. Plaša sabiedrība, domāju, jau apzinās visus šos aspektus, vismaz no AK un ASV portāliem tā var spriest ...
prognoze
p
LEAP/E2020 anticipates than the unfolding global systemic crisis will experience in March 2009 a new tipping point of similar magnitude to the September 2008 one. According to our team, at that period of the year, the general public will become aware of three major destabilizing processes at work in the global economy, i.e.: • the length of the crisis • the explosion of unemployment worldwide • the risk of sudden collapse of all capital-based pension systems A whole range of psychological factors will contribute to this tipping point: general awareness in Europe, America and Asia that the crisis has escaped from the control of every public authority, whether national or international; that it is severely affecting all regions of the world, even if some are more affected than others (see GEAB N°28); that it is directly hitting hundreds of millions of people in the “developed” world; and that it is only worsening as its consequences reveal throughout the real economy. National governments and international institutions only have three months left to prepare themselves to the next blow, one that could go along severe risks of social chaos. The countries which are not properly equipped to cope with a surge in unemployment and major risks on pensions will be seriously destabilized by this new public awareness.
nezinītis
n
Rimēviča kunga ieteikums sadalīt naudu ar komercbanku palīdzību ir mēģinājums ar aizņemtās naudas palīdzību kārtējo reizi dot iespēju nopelnīt komercbankām, kas ir to pašu aizdevēju valstu īpašums. Tātad - mē jums aizdosim naudu, kuru jūs mums atdosiet atpakaļ, lai varam dalīt pēc saviem ieskatiem un pelnīt, cik vēlamies. Jau tagad mazajam jaunajam uzņēmumam kredīti pieejami tikai ar apm. 30% likmi, vecajiem ražotājiem - ar 20% likmi. Vai tiešām mēs vēl no šis naudas 14 - 24% naudas atkal uzdāvināsim bankām, kas kredītus dalīja un ekonomiku karsēja, ieskaitot nekustāmā īpašuma burbuli līdz tas plīsa? Kam tad valstij ir Hipotēku banka un Parex banka? Vai tad tās nevar izmantot - tad banku peļņa vismaz paliks Latvijas valstij! Rīt redzēsim, vai nosacījums naudu dalīt caur aizdevējvalstu bankām nav jau ietverst SVF nosacījumos....
Par Rimšēviču
P
to Econ Nē, šeit nav runa par LU, bet gan citām, tiešām prestižākām augstskolām. Nevēlos gan izplūst konkrētos profesoros. Tiesa, tur runas vienmēr ir gājušas par pašas bankas monetāro politiku, nevis darbu ar sabiedrību un tās informēšanu, kur, iespējams, tiešām ir pieļautas kļūdas. Vienīgais negatīvais, kas Rimšēviča k-ga sakarā pieminēts, ir viņa mazā uzstājība un tolerance, respektīvi, kad viņš jau pirms pāris gadiem brīdināja valdību par ballēšanās sekām, valdība viņu vairāk vai mazāk, bet noignorēja. Tikai ar kuru tur mēģinājumu izdevās pierunāt uz pretinflācijas plāna izstrādi. Tiesa, valdība neklausīja nevienu, arī ne akadēmiskos spēkus un sabiedrības spiedienam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas