Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rimšēvičs: nesaņemot aizdevumu, Latvijā var būt jāievieš talonu sistēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rafijs
r
****** ******** ******* ****** ********************* ***** ************** ********* ************** ************** ************** **************** ****** *************** ****************** ************* ************ *********************** ************* ************** ************************ *************** to es domaju par taloniem un Rimšēviču.
Šinders
Š
Iesaku talonus drukāt uz tualetes papīra,jo tādējādi tiktu paplašinātas talonu izmantošanas iespējas.
labi parūci ! :)))
l
"Blondīne 22.05.2009 23:09 Vai talonus pieņems bankās kā kredītu maksājumus?"
ATKĀPIETIES, Rimševica k-gs
A
VAI JŪS, VISI ĻAUTIŅI, LATVIJĀ ZINAT TO, KA ŠIM K-GAM IR LIELĀKA ALGA, NEKĀ ASV CENTR. BANKAS PREZIDENTAM????????????? VAI TAS JAU PAR KAUT KO NELIECINA??????? KĀDA MORĀLE!!! KĀDI VALSTS "PATRIOTI" !!!!!!!!!!!
Politiskaa atbildiba
P
Nesaprotu kaa Rimsevics var vadit galveno banku, jo tiklidz atver muti, taa stulbibas gazas araaa! Vins ir aizmirsis, ka pats personiski ir vainigs pie ekonomikas krizes Latvijaa, arii pie Parexa. Nakotnee Rimsevics sedes cietumaaa! Un kretin, devalve latu vienreiz!
daugavas vanags
d
nevajadzetu jau nu cilveku zakat par to ka pateica patiesibu cik talu esam nonakusi...
nuclearsecrets
n
Tādu skarbāko pī ār Rimšēvičs beidzamā laikā pasācis būvēt, iztaisoties par drūmi taisno valstsvīru ar skaidru skatu nākotnē. Acīmredzot Repšes pēdās cierē -- arī taisīs partiju un, ja noveiksies, visu Latviju varēs pataisīt par tādu Rimšēviča privātuzņēmumu kā Latvijas Banku. Padsavienībā talonus varēja ieviest tāpēc, ka, pirmkārt, valstij piederēja gan pārtikas ražotāji, gan izplatītāji un, otrkārt, visas robežas bija ciet. Bet es tiešām neizprotu, kā tagad piespiedīs kādu Latvijas privātuzņēmumu pieņemt tos talonus. Un, ja piespiedīs, tad pēc pavisam īsa brīža visi talonu saņēmēji būs aizlaidušies tālēs zilajās. Vajag tak puslīdz apjēgt, ko kad var izdarīt.
V
V
Tas krančelis taču beidzot ar sūdainu koku jāpatriec, cik var klausīties viņa nebeidzamo gaudošanu un atlaišanas pabalstu talonos!
leo
l
Talonu sistēmas ideja ir kartejais meģinajums apzagt daļu sabiedrības. Latu tacu neatceļ. Vieni saņems latos, otri talonos. Būs kada amatpersona, ar dieva pilnvaram, kura izlems- tu Berzin saņemsi talonus, bet tu Silin latus. Būs slepeni fondi, slepenas premijas un davanu kartes latos savejiem. Privatos veikalos un tirgos talonus neņems pretīm. Vai arī par 30% no lata vērtības. Spekulanti uzpirks talonus par smiekla naudu tapat ka pirmos sertifikātus un pec tam piestadīs valsts kasei apmaksai pec pilnas vērtības. Šāda sistema radīs ļaunpratību, zagsanas un korupcijas lavīnu. Spekulanti paliks bagati uzpērkot talonus un būs jūra jaunu miljonaru. Dzīres mēra laika. Rimšēvics algu saņems eiro, viņam pie kājas.
rekur
r
Surogātnauda ir ta pati vien valūtas devalvācija. Tikai diskriminējoša. Daļa cilvēku vienalga saņems samaksu pilnvērtīga valūtā. Tāpēc viss krīzes smagums tiks pārlikts uz Antiņiem, kuri kārs zobus vadzī. Devalvācija prieks nabagiem. Nabagais maksā par visu. Bagātais smejās. Tas ir finansu lohotrons. Tas pats , kas ar Pareksu. Kargins laikus izņem visu savu naudiņu un latviesu muļķīši par visu samaksa.
a
a
Vai RImšēvics pats padomā ko runā.
nu, jaa ............
n
............"Talonu sistēmai daudz saprātīgāka alternatīva būtu valsts institūcijās strādājošo algu izmaksa valsts īpašuma akcijās" .................................................. ........................... Ir tikai viena maza problema - tās LATVES varētu neņemt pretī Šveices bankās glabāšanai kontos, bet turēt seifos atkal nav jēgas, jo pat vērtību tie papīri nezaudēs tikai tāpēc, ka vērtības tur nav jau no sākta gala .... no Sūduciema-LV jēga ir pumpēt laukā TIKAI UN VIENĪGI ko tādu, ko NEKAVĒJOTIES var "pristroiķ" kā ko konvertējamu kādā citā - normālā valstī..................................... un tāpēc tās reihsmarkas LATVES jau būtu feini bez gala, ja vien varētu ieviest kaut kur pa apakšām, bet augšas( kas allaž peld pa virsu) sev varētu atstāt visu parastajās naudiņās ....... - ideāli jau būtu .... vāāpčēē - sūdukārta saņem aizdevumu - darbojas par mainītājiem - uz reizīti samaina pret LATVĒM ( tikai IEKŠĒJAI LIETOŠANAI), aber to pašu aizdevumu pilnā apjomā bez liekas kasīšanās skaita uz saviem kontiem ārpusē .... ...... bet bišku tā kā bail tik tieši ....nokavēts tā kā - ..... ja būtu agrāk, straujāk un klusāk to nodarījuši ...... bet tagad .... kad jau visiem zirnekļ-āžiem ( un kazām ) kājas pa 6 gab. uz āzi ( vai kazu) jau zem smokingiem ( vai vakarkleitām ) rēgojas ....
Liliana
L
Rimševičs pats lielā mērā vainojams pie šīs situācijas. Kā LB vadītājs ar milzīgu atalgojumu nevarēja par to visu, kas noticis, jau sen aktivēties. Septembrī, kad ASV bruka lielās bankas, Rimševičs TV mierināja visus Latvijas darbaļaudis, ka Latvijā nekad kaut kas tāds nenotiks! Latviju pasaules ekonomiskā krīze neskars! Šaubos, vai viņš ir kompetents cilvēks. Rimševičs kaut kā gludi izslīdēja ņo atbildības ari Bankas Baltijas afēras laikā... Rimševičam pašam jānoņem lielā alga un viņa iztikai jāizsniedz taloni.
Jūrnieks
J
Forši. Varēsim ar taloniem maksāt rēķinus Latvenergo, gāzeei, telefoniem, siltumam, nodokļus, banku kredītus, visām valsts iestādēm, jo valsts pati to dzēsīs, bet naudiņa (ja tāda būs) paliks pašiem. Vispār tas viss ir galīgākais murgs. Izskatās, ka mūsu valdoņi sev ir atsēdējuši smadzenes, kur palikusi viena krunka un tā pati p.....ā.
parādu ministrs
p
Šīs valdības darbības cena. Varēja jau iesniegt grozījumus valsts budžetā martā, lai aprīlī uzlabojas kredītreitingi un IMF ieskaita kārtēju aizdevuma daļe. Bet - nē, vēl un vēl jāaizņemās Latvija skredīteistādē spar 10% kredīti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Ja pieņemam budžeta grozījumus, kuri ir saskaņoti ar Starptautisko Valūtas fondu, problēmas Valsts kasei ar likviditāti neradīsies."

Einars Repše, finanšu ministrs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas