Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rimšēvičs skopi komentē Drošības policijas aktivitātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
visiem demokrātijas un vārds brīvības aizstāvjiem. Vai tik mēs nebraucam otrā grāvī, kad visiem ir tiesības, bet nevienam nav pienākumi? Tātad piemērs. Skolotāja gatavo skolēnus iestājeksāmeniem. Cits skolēns uzskata, ka tā ir vislieliskākā, cits, ka viņa ir tālu no pilnības, bet patlaban skolā tā ir vienīgā. Bet ir Pēterītis, kurš bļaustās stundā, ziņo, ka Izglītības ministrija ir nekam neder un visa sistēma nekam neder, učene ir idiote un visi tikai tērē lieki laiku. Neviens vairs nevar pamācīties, lai kāda ir tā sistēma, bet ne Pēterītis, ne citi klasesbiedri nespēs nolikt eksāmenu, jo učuku nomainīt nepaspēs, da i programmu mainīt nav iespējams, nemainot valdību, nepārstādājot utt. Ko darīt vārda brīvības aizstāvim Pēterītim, kuram ir izjusta attieksme pret tiesībām, bet viņš neko nav dzirdējis par pienākumiem? Ko darīt klasesbiedriem, kuru nākotne ir šajā brīdī apdraudēta? Viņiem tas Pēterītis, citkārt normāls čoms, šobrīd kretinē, jo viņi saprot, ka viņa dēļ viņi var neiestāties. Ko darīt skolotājai? Ir demokrātija, kādi ir demokrātiskie līdzekļi, lai nodrošinātu iespēju citiem skolēniem strādāt un nolikt eksāmenu?
Antons
A
Parastais » Antons 24.11.2008 22:09 Tipiski ir valdošajiem neatbildēt ne par ko. Salīdzinot pieejamās informācijas resursu kādam parastam mūrniekam pie parasta būvuzņēmēja ar trekno gadu solītājam Kalvītim zināmo, pārmetumi pirmajam, ka tas pirms kredīta ņemšanas nav noskaidrojis banku iespējas atdot sindicētos kredītus, ir klaji demagoģiski. .......................... Halooo - paskaties ārā pa logu - krīze ir visā pasaulē. Nu jā, ko tad tagad apsūdzēsi visas valdības, ka tās ne bvella nav izskaitļojušas.... nu un , ko tas dod. Katram pašam ar savu galvu jādomā, tajā skaitā arī par visnegatīvākajiem iespējamiem scenārijiem.
WWW
W
========== Nevar taču tauta pateikt priekšā ātomfizikā, kāds katalizātors labāk un drošāk izmantojams, jo tautai vienkārši nav zināšanu šai jomā. ========== Slakterim arī nav zināšanu, tomēr viņš var vadīt divas pretējas nozares esot gan finanšu gan aizsardzības ministra amatā.
WWW
W
===================== Izdzirdot jebkādu negatīvāku informāciju, katrs steidzas savus līdzekļus no pieminētās iestādes izņemt. Ar šādu rīcību tikai padarot to vēl nedrošāku. ==================== Iedzīvotāju niecīgie ieguldījumi nekādi nevarēja sagraut superstabilo Parex banku. Ja es izņemu savu niecīgo tūkstoti no Parex, bankas darību tas neietekmē. Galvenie izņemtie rezidentu noguldījumi Parex bankā bija valsts un pašvaldību noguldījumi. Un tur jau iet runa par simtiem tūkstošiem un miljoniem latu. Bet kā zināms, pašvaldības savas naudas no Parex izņēma vēl pirms pilsoņi kautko uzzināja par Parex problēmēm, (taču tajā pašā laikā, kad Kargina Maybach un villa pārgāja kāda ofšora īpašumā) Pilsoņu simti un pāris tūkstoši latu salīdzinājumā ar simtiem tūkstošu un miljonu latu, ko pārvalda valsts iestādes, pašvaldības un uzņēmumi ir nieks. Taču šitai režīms izvēlas riskēt uz pilsoņu rēķina.
Vietējais
V
Tagad Rimšēvičs arī būs ļaunais tēls... Ne jau viņš pats to pasniedzēju ķēra un bāza aiz restēm. Par to, ka iepriekšējās reizēs šīs baumas par lata devalvāciju netika pietiekami apkarotas - viņam ir taisnība. Baumotāju dēļ cilvēki reāli zaudēja savu naudu, drudžaini mainot to. Bet DP tā arī neko neizdarīja. Pēc tam, kad TP Bērziņš sastāstīja brīnumus par lata develvāciju, LB aicināja policiju šos izteikumus izvērtēt. Atkal nebija reālas rosības no policijas puses. Tagad, kad atkal atsākās baumu izplatīšana par lata develvāciju, Rimšēvičs uzreiz lūdza policiju rīkoties, un... DP, lai atkal nesēdētu bez jebkādiem pieķertajiem un rezultātiem, paņēma un pārīti noķēra... Lai tikai kāds būtu, būtu ķeksītis, būtu ko parādīt, ka, redz, notvērši... Bet, acīmredzot, notvēra ne tos... Un kur šeit Rimšēvičs vainīgs? Bet tie izteikumi, ka jebkurā citā valstī baumotāji būtu apcietināti... 1) Runa ir par baumotājiem, spekulantiem, kas šādā veidā negodīgi pelna, nevis tiem, kas piedalās diskusijās un izsaka savu viedokli. 2) Rimšēviču laikam beidzot būs pārņēmušas emocijas... Un beidzot šajos apstākļos cilvēkam, kas visu laiku bijis mierīgs un tolerants, paspruka...
Onjons
O
:) Lats ir stabilāks kā jebkad un būs vēl ilgi!!! :D
nezinītis
n
Kādā valūtā Rimšēvičam ir kredīts lielajam dzīvoklim?
Liene
L
Par finansu jomas stabilizēšanu es domāju, ka nebūtu ar tautu pasākumi jāapspriež. Izdzirdot jebkādu negatīvāku informāciju, katrs steidzas savus līdzekļus no pieminētās iestādes izņemt. Ar šādu rīcību tikai padarot to vēl nedrošāku. Ja šāda informācija sabiedrībā nenonāk, tad arī stabilizēšanas procesi nav apdraudēti. Ne vienmēr visu vajag zināt. Tāpēc jau ir speciālisti finansu jomā, kas zin, ko un kā darīt. Nevar taču tauta pateikt priekšā ātomfizikā, kāds katalizātors labāk un drošāk izmantojams, jo tautai vienkārši nav zināšanu šai jomā.
EM
E
Kapēc viņam būtu jākomentē???
anonīmais šakālis
a
Man šitas purns vnk riebjas! Kā Repše aizgāja no bankas, tā sākās mēsli!
i
i
tads ir liktenis jebkuram nelietim valdniekam, uz kura sirdsapzinjas ir daudz nelietiibas. biibele par shadiem raksta, ka vinjiem neviens pakalj nedzenaas, bet vinji muuk. :)))
Y
Y
"ļaužiem, kuri noticēja garantam un saņēmās kredītu kaudzi, bet tagad nespēj atdod biznesa samazināšanās dēļ, ieteicams apvienoties un iesūdzēt trekno gadu solītāju par valsts finansiālas sistēmas apzinātu graušanu (jo ignorēja daudzu ekspertu brīdinājumus)." ------ Lieliska doma! Patiešām lieliska! Tas būtu fantastiski labs precedents, ja melīgie valdoņi tiktu reāli iesūdzēti pēc reāliem pantiem. Lai beidzot apjēdz savu atbildību. Un lai šo valdoņu apkrāptajiem cilvēkiem tiek reālas kompensācijas - no valdošās bandas personiskajām kabatām, nevis atkal jau no nodokļu maksātāju naudas.
777
7
Toties es dāsni. Lats tiks nafig devalvēts saskanjaa ar DP pēdēja brīža aktivitatēm. Ņemiet naudu nafig no bankomātiem un bankām!
angie
a
Ja es būtu tik gudrs kā šie kungi tad es ar neg
klusais
k
Studiju gados normāls kekss bija ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Valsts augstākās amatpersonas neatklāj ieceres ekonomikas stabilizēšanai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas