Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rinkēvičs ap sevi sapulcē bijušos padotos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ziedīte
Z
Rinkeviča kadru politika Prezidenta pilī liecina par viņa neprofesionalitāti un vājumu. Tas nu ir redzams fakts, ka kanceleju vada neprofesionāls, kompleksu mākts vadītājs, kuru ir pārņēmusi mūsu politiķiem piemītošā paranoja, ka uzticēties var tikai ĢIMENEI. Kur paliek profesionālās atlases kritēriji, izglītība, sasniegumi, kompetences, iemaņas. Kur paliek konkurence un labākā kandidāta izvēle.?!Diemžēl augstākās amatpersonas pašas degradē visas labās lietas. Kā var izmērīt kritēriju '' es viņai uzticos''.?! Varbūt arī jaunās darninieces, Rinkeviča čomenes no Aizsardzības ministrijas, skatās uz Rinkeviču ar lielām, glaimojoša suņa acīm, bet es kā profesionālis, kā iedzīvotājs un kā nodokļu maksātājs redzu kliedzošu neprofesionalitāti jauno meitenīšu darbībā. Mani šī padevīgā suņa uzticība nepārliecina....
======
=
VARETU PIEKRIST EXPO KA AR SAVU KOMANDU CILVEKIEM KO PAZIST STRADAT IR VIEGLAK. es tik neizpratu kur palika ta baba kas vislaik fotografejas un brauca pa VALSTS NAUDU ar tiem jaunajiem dzipiem pa pasauli tos latviesus meklet? VINU ARI IZMETA NO ZATLERA KANCELEJAS?
me
m
Ha, ha, ha.... Edgar, vai tiešām vēl joprojām neesi ticis vaļā no kompleksiem un ap sevi esi gatavs pulcināt tikai paklausīgas, patstāvīgi nedomājošas būtnes, bet no katra, kuram varētu būt viedoklis vai kurš, nedod dievs, varētu kādā jomā izrādīties gudrāks par tevi, centies tikt vaļā ar visiem pieejamajiem līdzekļiem? Žēl, jo domāju, ka ar gadiem būsi kļuvis pieaugušāks....
Dille
D
NATO samita bija labs????? Kam??????? Tiem, kas uz viņa uzvārījās par valsts naudu, tai pašai Rinkēviča bandai? Rīga paralizēta, žurnālistiem pārbaudes kā bandītiem, tūristi iztriekti no centra! Par to vēl prēmijas, tūkstošos! Ko RAssa labu darīja Statoil???? Nevienu viņas sakarīgu atbildi vai kaut vienu kampaņu nezinu! Statoil normāli pr bij hiļi un Margrieta Akmens, tādu Rassu vispār nevarēja just. Tgd bez konkursa pieņemt un turpināt barot šitos diletantus?! Lai gan - arī VVF jau savējos un Bojāra ielikteņus bez konkursa vāca...Tādas pils tradīcijas :(
tradicionāli
t
džezā tikai meitenes :))) pasmaidām taču. šis neko nemaina. NEKO!
xZ
x
Kad mēs spēsim izlasīt vai dzirdēt kaut vienu labā kvaitātē sagtavotu Zatlera runu, tad varēsim novērtēt šo jauno censoņu kvalitātes. Tas, kas notika sākot no Ziemeassvētkiem līdz pareizticīgo Ziemassvētkiem, bija ņirgāšanās gan par runām, gan par to nolasītāju. Un šis jau tā kā ir jaunas komandas produkts.
nja
n
Patiesībā ir gluži vienalga, ko šis prez.kanc. vadītājs ap sevi pulcē un kādā veidā viņš to dara. Ja jau viņam jāstrādā, tad rīkus var izvēlēties pēc sava prāta. Šajā valstī problēma ir patoloģiskā nespēja mācīties no kļūdām, kas rodas, jo pie varas vai pārvaldes esošie vienkārši zina, ka viņu rīcība nekad nav pārsūdzama. Tāda ir dziļā sakne, lai cik nepatīkami tas būtu. No tās rodas arī godmaņlaiki, mušu krīzes un ziloņu neveiksmes ārpolitikā. Ko ar to darīt, nezinu. Šai situācijai ir 20 gadu vēsture.
expo
e
diena uzskribelē sensāciju un ļautiņi bļauj nedomājot. padomājiet tak ar galvu. Rinkēvičs ar šiem cilvēkiem kopā noorganizēja NATO samitu, kas patiešām bija ļoti veiksmīgi noorganizēts pasākums. Protams, ka viņam ir vieglāk strādāt kopā ar cilvēkiem, kas pierādījuši sevi ar darbiem. Visi minētie cilvēki ir labi pieredzējuši un prot strādāt komandā, bet tikai aprobežotie letiņu šeit spēj saskatīt kaut kādu afēru.
Antons
A
Nu ja, te ir kārtējais dzeltenais mēģinājums no mušas uzpūst ziloni. Par Rassu un Pelšu dzirdēts tas pats labākais - gan tad, kad visi darbojās ap NATO samitu, gan pēc tam, kad Rassa bija Statoila preses persona. Normāli, ja vadītājs ņem darbā cilvēkus, kuri spēj kvalitatīvi veikt savu darbu un kuriem vadītājs var uzticēties. Kaut kā te nav dzirdēts, ka kāds no darbā pieņemtajiem būtu ar ļoti zemu kvalitāti. Demokrātija un transparence ir laba lieta, bet jebkurai sistēmai , uzņēmumam, iestādei galu galā ir arī jāspēj funkcionēt. Tas ir galvenais. Runāt par to, kā būtu, ja būtu principā var līdz bezgalībai. Arī intrigas var dzīt līdz bezgalībai - tikai jēga kāda.
Melnais
M
Es darītu tāpat... un Tu arī.
J
J
Paldies, Slogas kundze, par rakstu! Man par Edgaru Rinkēviču bija izveidojies visnotaļ labs priekšstats - centīgs jauns cilvēks, NATO sammitu uzorganizējis, Aizsardzības ministriju izvadījis cauri vsādiem laikiem ar visādiem dīvainiem ministriem priekšgalā, taču tagad esmu vīlusies. Kā viens it kā prātīgs valsts ierēdnis var atļauties ap sevi pulcināt savus draugus, lai tie tērētu valsts naudu? Vai tad mums nepietiek, ka Lilita jau šiverējas un savai meitai gādā pasūtījumus? Klupām te virsū Vairai, ka tā savus bērnus komandējumos līdzi vadā un, no pils aizejot, vecu pulksteni līdzi paņēmusi, bet ko dara tagadējā "pirmā" famīlija? Un kāpēc Edgars Rinkēvičs to pieļauj? Šī valsts un Rīgas pils, Edgar Rinkēvič, nav ne Jūsu, ne Zatleru, ne Pelšu ģimenes uzņēmums. Mēs - Latvijas iedzīvotāji - strādājam un maksājam nodokļus, lai uzturētu kantori, ko vadāt Jūs, un nekompetentu cilvēku (un viņa ģimeni), ko valdošā banda ir iesēdinājusi Valsts prezidenta krēslā. Tāpēc es nesaprotu un nesapratīšu, kā Jūs varat Rīgas pili pārvērst par draugu un ģimenes kantori. Un tāpēc es pieprasu konkrētākus paskaidrojumus - kas šai Kristīnai ir par īpašām spējām, ka noteikti jādod padomi (kādi?) Zatleram? Tāpat mani interesē, kā, iespējams, Rinkēviča vadīšanas laikā ir uzaudzis Aizsardzības ministrijas štatu saraksts un kādus draugus un radus Rinkēvičs tur ir pieņēmis darbā. Ir jau laba dzīve - pildot ārštata līgumattiecības, uzrīko kaut kādu pasākumu - sammitu vai vēl ko tamlīdzīgu - un paliek darbā uz visiem laikiem. Kā tāda Kristīna vispār AM nonāca? Un kāpēc viņa tieši organizēja LV90? Vai tiešām tikai tāpēc, ka ir vienkārši Kristīna, vai tomēr tāpēc, ka ir no Pelšu ģimenes? Nesmuki, Rinkēviča kgs, ļoti nesmuki.
abank
a
arī juristes Sandra vīru vajadzētu pieņemt darbā , lai organizē izklaides un ārzemju ceļojumus par valsts naudu. Troksnis ap to jau bija, bet lieta noklusa bez rezultātiem.
rolis
r
Bet Latvijaa taa ir pienemts,bez radiem nekur.Kas tad siesegs tavu pakalinu???
:)
:
vieni vienīgi pelši, nospļauties nevar, lai netrāpītu šīm pelšām un pelšiem ģimenes firmiņa valsts pārvaldē?
mobilā brigāde
m
Tā ir laba ideja. Ministriju valsts sekretāriem ir jāizveido universālās mobilās brigādes un jāpiedāvā savi pakalpojumi valsts iestādēm pēc brigādes principa. Ja, piemēram, Bičevskis vai kāds cits valsts sekretārs pārceļas darbā uz citu ministriju vai kanceleju, viņš pāriet ar visu komandu. Tas arisinātu daudzus pārpratumus un novērstu nesamērīgās kompensācijas par piespiedu - brīvprātīgu aiziešanu no darba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas