Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rinkēvičs noskaņots sākt ar komandu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciba
c
tik mīļi lasīt, ka Tu Edgaru par saulīti uzrunā :) nu ir jau, ir viņš mums tāds mīļumiņš
vecais-2
v
Prezidents ar tādiem padomniekiem un komandu otru termiņu nedabūs! Lai tikai klausa Latvijas ceļa vecajiem kadriem, kas katrs domā par sevi un nevis par Zatlera tēlu. Nu jā, bet Godmanim iet vēl trakāk, un tas bija redzams vakar Dombura raidījumā.
t
t
rinkēvičs jau nu ir ciets "riekstiņš"
lno
l
Ak tad Lase jau arī pieskaitama pie Darītājiem? Nu tad jau gan, tad jau gan:)
ciao
c
pateikt, ka klut par VALSTS PREZIDENTA KANCELEJAS vaditaju ir kritiens karjera uz leju, var tikai pilnigi glupa persona, kas nesaprot absoluti neko. tuprini vien, zvirbuli, perties pa savam puteklainajam smiltim celmala
lasītājs
l
Viegli jau ir noriet cilvēku. Te es domāju Lasi. Varbūt viņa nav talantīgākā, taču diez vai viņa ir sliktāka par Rozenbergu viņas darbības sākumā. Visi mācās un visi kļūdās. Varbūt Lasei par ilgu un par daudz kļūdās, tomēr nevar teikt, ka viņa ir nulle. Katrā gadījumā - ja viņa būtu pilnīgi garām, diez vai viņa tik ilgi būtu strādājusi pie Zatlera. Tā, ka nevajag te tagad apspļaudīt cilvēku, kurš dara. Tas ir tas pats, kad visi rej par valdību un Saeimu, bet kad jāiet un jādara reāli darbi, tad sēž pie TV un skatās šovus...
sekste
s
Nebūsim asinskāri! Lase par seju neder, taču viņa var palikt strādāt citā amatā, gatavojot informāciju. Nespried par aitu pēc vilnas sprogām!
:o)
:
Lasi jāatlaiž!
d3o
d
Rinkēvičs būs Zatlera dubultnieks. Iegādāsies parūku un uz bīstamākajām vietām dosies priekšnieka vietā... Ir tak diezgan līdzīgs!
ABC
A
Sliktāku kandidatūru par Intu Lasi preses sekretāra amatam ir grūti iedomāties. Uzskatu, ka 90% no negatīvā prezidenta tēla rašanās ir izskaidrojami ar pārsteidzoši nemākulīgo prezidenta darbības atspoguļošanu plašsaziņas līdzekļos. Tā Lāčplēša kapa meklēšana vien bija Ginesa grāmatas cienīga.
lno
l
Kādēļ tad Penke "nost no kakla". Penke taču ir savējais, bet Zatlers panāca savu - patrieca nespējīgo koalīcijas uzraugu. Jaunais kancelejas kancelejas vadītājs ir liels ieguvums. No Paegles oranžie gribēja atbrīvoties, tā kā nekāda labā shēma šoreiz nesanāca:) Domāju Lases dienas pilī skaitītas.
zvirbulēns
z
Jums taisnība, tik ilgi sēdēt ministrijā un būtībā neko nedarīt, tas apnīk, taču man tomēr šķiet, ka valsts sekretāru nomaiņai gan Aizsardzības ministrijā, gan Ārlietu ministrijā ir citi iemesli.:))) P.S Rinkēviča velmēm te nav vieta, lai kādus arī vektorus viņš nezīmētu. Neapskaužu Valdi Zatleru , un iesaku viņam turēt abas acis vaļā, pat tad, kad viņš guļ.
alnis
a
nu kapec gan taa? No vienas puses varbut jaa, bet no otras puses - padomaa cik ilgi jau rinkevics sez tajaa aizardzibas ministrijaa. Cilvekam varbut vairs nav interesanti un gribas pameginat ko jaunu. Bez tam, tas varbuut tramplins uz kadu svarigu amatu diplomatiskajaa korpusaa, piemeram, vestnieka amats ASV
Elīna
E
Edgar, saulīt, ja Tu šo lasi, lūdzu tiec vaļā no Lases!
zvirbulēnam
z
vismaz tekstu komentāros varētu pamainīt - savādāk Jums šodien visu uz leju vien krituši :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas