Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rinkēvičs rezervē saudzēšanas mēnesi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zivo
z
Piekrītu Ilzei, ja priekšnieks šajā amatā ir "0" un vēl pa vidu visu jaucas priekšnieka k-dze, tad nekas labs tur nevar sanākt.
Ilze
I
Man nav bijusi darīšana ar Intu Lasi kā prezidenta preses sekretāri. Man ir bijusi darīšana ar Intu Lasi kā žurnālisti un tur nu viņai cepuri nost! Domāju, ka mediju ēšanās attiecībā par Intu Lasi ir vairāk kā atriebšanās Intai Lasei, jo viņa pārgāja cietokšņa otrajā pusē. Tas man vairāk šķiet kā tāds atriebības akts ne vairāk. Turklāt preses sekretārs var būt cik labs grib, ja viņam nav atsaucīga priekšnieka, čiks vien sanāks.
Putras Dauķis
P
ar Rinkeviču saskare bijusi ļoti neliela, tajā brīdī likās, ka viņš klusi un mierīgi noskatās uz savu darbinieku apšaubāmu rīcību un, iespējams - personīgo interešu bīdīšanu uz valsts rēķina. Ar Intu Lasi un jo īpaši Žaneti Ozoliņu darīšanas ir bijis daudz vairāk, abas divas atstājušas ļoti pozitīvu iespaidu!
grietai
g
pus raksta jāvelta preses sekretārei tāpēc, ka viņa jau tā ne ļoti spīdošu prezidenta tēlu bojā vēl vairāk. viņa pat nav "mute", viņa ir vnk tukša vieta, jo nekad nespēj sakarīgi aiznest līdz medijiem prezidenta viedokli. turklāt I.Lasei, šķiet, neviens nav stāstījis par preses sekretāra pienākumiem. uz jautājumiem, kas uzdoti pirmdien, viņa atbild ātrākais piektdien. vai nu viņa ir galīgākā nepraša, vai arī viņai ir ļooooti grūti - jo ir jābūt lielai mākslai stāstīt medijiem par Zatlera viedokli, kura trusim parasti nemēdz būt, īpaši par valstij svarīgiem notikumiem.
cinītis
c
No sirds vēlu Edgaram Rinkevičam veiksmi jaunajā darbā! Lai veicas!
hm
h
Varbūt nav pareizi salikti nezināmie jautājumā „kurš kuru?”? Rakstā šie nezināmie ir preses sekretāre un jaunais kancelejas vadītajs. Bet varbūt patiesībā ir preses sekretāre un prezidenta sieva? Uzmini nu!
grieta
g
kaapeec jaavelta puss raksts tam - atcels vai neatcels no amata vienu preses sekretaari??? vai vinja reaali ietekmee prezidenta leemumu, vai preses sekretaares amats maz to paredz? varbut nevajag parverteet vinjas noziimiibu? vina ir tikai mute...
xx
x
man patīk pēdējais teikums: "Meklējiet sievieti!"; beidzot kaut kas cits, ne tikai banālās naudas intereses!
zvirbulēns
z
E.Rinkēvičs - kas šis par kadru, ka šo tik ļoti slavē "Diena" ?
Bezvārdis
B
Veiksmīga Zaglera darbība nav iespējama - prezidents, kas apkauno Latviju jau savas pastāvēšanas dēļ vien (lasi - 'pateicībiņu' problēma, zoodārza afēra), nevar neko tādu izdarīt, lai kļūtu par 'veiksmīgu'
ABC
A
Tautas Posta partijas mēģinājums pastiprināt savu ietekmi uz prezidentu.
dzeris
d
Iepakojuma maiņa jau preces vērtību nemaina. Ja prece apšaubāmas kvalitātes, liec, kādā iepakojumā gribi - smirdēs tāpat.
slakteris
s
Ruk ruk cūciņ silītē Brauksim Rīgas pilītē...
zvirbulēns
z
Rīgs pils nozīme Latvijā ir krietni pāpspīlēta. Latvija ir parlamentāra republika, bet mēs te mērkaķojamies itkā Latvija būtu prezidentāla republika. Un tas kaitina visvairāk, akurāt kā kaitina prezidenta kundzes, kas faktiski nav un nedrīkst būt nekas, pieminēšana. P.S. Kad valsts prezidents nemēģinās lēkt augstāk par savu pēcpusi, kad?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas