Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Rinkēviču uzaicina vizītē pie Lielbritānijas ārlietu ministra

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ceturtdien tikās ar Lielbritānijas Eiropas lietu valsts ministru Deividu Lidingtonu, kurš Latvijas ministram nodeva Lielbritānijas ārlietu ministra uzaicinājumu vizītē apmeklēt Lielbritāniju.

Tikšanās laikā ar D.Lidingtonu abpusēji tika atzīmēts, ka abu valstu divpusējās attiecības tradicionāli ir ļoti labas un turpina attīstīties, ko apliecina arī par ikgadējām kļuvušās Baltijas, Ziemeļvalstu un Lielbritānijas premjeru diskusijas Ziemeļu nākotnes forumā, kuras nākamā gada februārī plānots rīkot Latvijā.

Ministri pārrunāja arī aktuālos Eiropas Savienības ekonomikas, finanšu, paplašināšanās un ārējo attiecību jautājumus, kā arī pievērsās tādiem starptautiskās politikas aspektiem kā gaidāmais NATO samits Čikāgā, situācija Afganistānā, Irānā un Sīrijā, kā arī citiem savstarpēji svarīgiem tematiem. 

Pārrunājot situāciju Afganistānā, ārlietu ministrs E.Rinkēvičs arī izteica visdziļāko līdzjūtību Lielbritānijai sakarā ar sešu britu karavīru bojāeju sprādzienā Afganistānas dienvidos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas