Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Roberts Zīle aicina saglabāt pašcieņu sarunās ar aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Pareizi te daži te komentē, ka valsts parāds tiks atmaksāts tikai no nabagu ienākumiem un nedod dievs treknajiem kaut matiņš nokritīs... Redz kur ved labējo (labo) partiju politika... Vai ir Latvijā kaut viena partija, kas spētu šo labējo murgu likvidēt?
cemme
c
nu katrs muld ko maak , bet koaliiķijaa visi vienpraatiigi paraksta vekseļus .... naak veeleešanas , šitaa čekas radiitaa partijele ar saak mosties , ja šos paņems kaadaa apvieniibaa uz veeleešanaam neiešu , jo vienkaarši ...par ko balsot?
murmulis
m
atdod paraadu , nodokļu nemaksaataaj...
tādi esam
t
Šoreiz Zīlem 100 % taisnība, zviedri pret mums izturas kā pret aborigēniem.
aga
a
robi neaicini. mes nemaksaasim par vinu idejaam. lai pashi sakasaas un nedabon neko.trukstosho naudu starpcitu var atrast Parex Bankaa, kur ir daasnas algas un atlaishanas pabalsti valstij piederoshaa a/s. tur nauda atrastos visam tam kam truukst simpunkt.
...
.
Kā tad , Eiropa birokrātiskā mašīna, jāizpilda visi punkti ko paši parakstīja, kaut kas neiedomājams, Krievija gan tā labā, naudu dos mums steriem un bez visiem punktiem! Aiz tīras cilvēkmīlestības! Prātiņ, nāc mājā!
Kuilis
K
Jā, paradokss, bet ja sarunas ar SWF vestu Lembis, tad tas jau būtu farss!
Latiš
L
Dombrovskis, ja kas, ir ļoti labs diplomāts un spēj sarunāt Latvijai daudz izdevīgākus noteikumus nekā TP spožākais orators Slakteris.
jupis
j
Par kādu pašcieņu var runāt Batjkas partijas boss?
TAUTAS BALSS
T
VAJADZĒTU PĀRDOT TO CILVĒKU PAKAĻAS ZILAJIEM BRISELES BRĪNUMIEM , KAS VEICA TĀDU LATVIJAS "" EKONOMISKO IZAUGSMI """ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAUTAS BALSS
T
ZVIEDRI ŠEIT IR ATNĀKUŠI KAMPT , SLAUKT , TAISĪT VIRSŪ MUMS !!!MĒS AR DRAUGIEM JAU NEPĒRKAM ZVIEDRU PRECES , AUTO utt. ESAM ATTEIKUŠIES NO ZVIEDRU ZAGĻU BANKĀM , NU NEBAROSIM TĀS CŪKAS !!!
zaglers
z
Viens krievu ekonomists teica patiesību. Visi šie SVF,Eiropas komisijas un citas bandas ir vislielākās birokrātu mašīnas. Ja viņi ir nosaukuši savus 25 punktus kas jāizpilda,tad tie kas ir ņēmuši tos aizņēmumus arī pildīs tos 25 punktus,kaut tu izstiepies vai saraujies !!! Tā kā ja viņi liks pusi LV izvest uz Sibīriju,nebaidos ka Dombrovskis& Co to arī mēģinās darīt !
zvirbulēns
z
Kas mums ved sarunas ar SVF? Dombrovskis un Repše, lūk, paradoks!
zvirbulēns
z
Zviedru uzņēmēji te kā nieres peld, un viņus nedrīkst aiztikt - Latslāvija! :))) Varbūt Dombrovski ir savervējuši zviedru specdienesti????
Left
L
Viens no lielākajiem kretīniem kura čoms Gerhards joprojām fenderē it kā nekas nebūtu bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas