Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Rotbergs: nebūtu zirgi aiz sētas, nebūtu jāstāv ūdenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Viss, kā jau no dabas aktīvistiem sagaidāms.Vispirms rada nedabisku situāciju, pēc tam žēlojas par dabiskām sekām. Parastais zaļums.
bet
b
bildē ir citi zirgi, kāpēc nerāda tos, kas ir ūdenī??
valis
v
Tas rotbergs uu pāreji tā saucamie zaļie būtu jātiesā par dzīvnieku spīdzināšanu. Un atkal viss kaut kādu fondu naudas dēl'no kādas šie zaļie cūkas barojas.
to "ir cita info"
t
Tā vien liekas, ka šim preteklīgajam žults izgāzējam nevis rūp zirgu liktenis, bet gan citu cilvēku nomelnošana. Kāda starpība kurš pirmais izsaucis VUGD, vai tās kādas sacensības? Laikam vienkārši mājās nav ko darīt un jāmeklē kaut kas par ko pakasīties. Nožēlojami bez gala!
Paija
P
Cik gan skaisti ir tie savvaļas zirgi! Bet šie tādi dikti skumji , pārsaluši. Vai tiešam neviena amatpersona neko nevar darīt viņu dzīvības labā ???
ir cita info!
i
"Vetere arī piebilst, ka zirgu nokļūšanu plūdos mierīgi uztver Ķemeru nacionālā parka administrācija. Par šo gadījumu VUGD uzzinājis nevis no parka vadības, bet gan no aculieciniekiem, kas pamanījuši dzīvniekus." Zemgales Ziņas, delfi.lv/news/national/novadi/glabejiem-no-jelgavas-neizdo das-palidzet-kemeru-savvalas-zirgiem.d?id=30896649
zzuru
z
un neesmu es ne darbinieks, ne kaut kāds kas tur.. esmu aculiecinieks
zzuru
z
"VUG izsauca aculiecinieki nevis ĶNP!" VUG izsauca ĶNP, atvainojiet!
zzuru
z
Diemžēl rakstā netika minēts, ka šajā iežogotajā teritorijā iekļaujas arī teritorijas, kuras nav applūdušas. Kāpēc šie lopiņi izvēlējās vietu, kurā viņiem bija jāstāv ūdenī, ir neizskaidrojami.
kukainis
k
Paldies!
hi hi letiņš
h
sēžu kokā un graužu kaltētas sēnes jau trešo dienu
:)
:
zirgu "psihologs" neesmu (pagaidām), bet šādas tādas zināšanas ir. Savvaļā zirgi dzīvo baros, kuri sastāv no viena galvenā ērzēļa, "alfa" ķēves, vēl vairākām ķēvēm un tā saucamiem "vecpuišiem" (jaunie ērzeļi). Ķemeros ir izveidojušies vairāki bari un katram baram ir sava teritorija. Ja kāds bars ielaužas cita bara teritorijā, tad katra ērzeļa uzdevums ir aizsargāt savu baru, savas ķēves un cīnīties. Iespējams, ka šajā situācijā, bars, kas atrodas ūdeni nevēlas izaicināt otru baru, cīnoties par vietu, jo ir novājējuši un noguruši. Protams, arī fakts, ko jau pieminējāt, ka "visiem nepietiks un jaunpienācēji apdraud pašu iespējas izglābties." Taču šeit nav runa tieši par jaunpienācējiem, bet savā ziņā konkurentiem, gan uz sienu, gan ķēvēm.
kukainis
k
Vai kāds zirgu "psihologs" pastāsīs, ko domāja tie nosacītā drošībā esošie, ka nelaida sugasbrāļus klāt, - droši vien, parastais dzīvības instinkts - visiem nepietiks un jaunpienācēji apdraud pašu iespējas izglābties. Vispār jau interesantas tās lielo savvaļas dzīvneiku štelles. Lai tik šie kā lapsas un eži nesāk pār šosejām savvaļā pārvietoties...
siens
s
zirgu projekta autori un gādīgie darbinieki ir vienas un tās pašas personas.
jautājums
j
Nu tad varbūt tomēr no kļūdām var mācīties....Un nākamajos gados jau laicīgi zirgus pārdzīt uz 'vietu, kas neaplūst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas