Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Roze blogo: esmu par akciju Doma laukumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auns
a
Roze super! Ne bez viņa ziepes savārītas! Tagad, kad biksēs ogle, žigli metas otrā pusē un ir vislielākais sapratējs un aizstāvis.
skutele
s
Kādam vajadzētu atcerēties, ka par ZZS piedāvāto politiku nobalsoja 17% vēlētāju un tie pārsvarā bija lauku iedzīvotāji, kam ir svarīgi,lai laukos netiek ierīkotas lielsaimniecību prēŗijas, bet ir atrodami arī lauku ļaudis, kas dzivo un strādā savās majās, uzturot ģimeni un padarot apkārtni apdzivotu. Viņi negrib braukt uz Īriju, bet dzivot tur, kur jau dzīvo. Es dzivoju laukos un esmu priecīgs, ka ar savu mazo saimniecību arī saņemu atbalstu gan par govīm, gan standartu programmās. Un par to paldies Rozem un ministrijai.
Dille
D
Roze vienkārši turpina uzņemties atbildību, jau kuro reizi, kā jau agrāk rīkojās citas nekompetentās zaļzamnieku ministres :)
loģika
l
Lauksaimnieki akcijā prasa Rozes demisiju - Roze atbalsta šo akciju. Tātad Roze demisionē!
Piekrītu
P
Rozem tik tiešām ir talantu talants!
jP
j
o, Lemberga rakstnieki sacarēja Rozes tekstu? :) nu tipiski vienā stilā, tas nekas ka Roze ir nekompetenst pamuļķis vai Lembergs noziedznieks, jebkādas darbības pret viņiem redz ir melnais pr :)
Popka
P
Varbuut arii piena cenu kritumaa juusu vaina nav, un tur nu neko nevar padariit, BET tas, ka ZZS liidzshineejas politikas deelj paarstrāde un razhoshana Latvij'aa ir tik vaaja un sadrumstalotaa - taa ir Juusu vaina, aks ir daudz lielaaka, jo cenas jau kaut kad normalizeesies, bet cik ilgs laiks paies liidz nozare kluus speecigaka, tas ir labs jautaajums. Kameer buus shada ZZS politika, nekas nemainiisies. Kaapeec lēnie igauņi vienmēr var izdariit labaak nekaa mees - kaapēc viņi spēja izdariit taa, ka ir vien pāris simts lieli, efektiivi piena ražotāji un arī salūidzinoši maz pārstrādātāju. Tur nedzirdēsi nekādas vaimanas no zemniekiem, jo viņi saprot, ka tas ir bizness, ne dzīvesveids, kā to tik ļoti vēlas saglabāt ZZS Nu un tāpēc protesti būs un Jūs, cienījamais ministra kungs, varēsiet mālēt acis ciet sabiedrībai un teikt, ka Jūs esat visu izdarījis nozarē
nifjodas
n
Rozes kungs pats savā laikā organizēja "Zemnieku nemierus" vai tas arī nebija "melnais PR"? Kad pats labi iekārtojies politikā, atmiņa kļuvusi ļoti īsa...
peter
p
Rozem tiešām ir talants !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas