Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

RTU šogad jauns zinātņu doktoru rekords

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veltiņa
v
ak, līdz maģistram aizšļūca... bet, ko lai es kā skolotāja daru, ja tādas prasības valdība uzstāda? bez maģistra grāda vidusskolā nevarēja mācīt. un to grādu jau tikai jānopērk. ko tur jaunu var iemācīt cilvēkiem, kuriem ir jau vismaz 20 gadu pieredze? tas maģistra pētījuma darbs ir parodija un nekas vairāk. man skolā tā pētniecība nav un nebūs vajadzīga. un cik mūsu taukmūļi ir ar maģistra vai doktora grādu? visi gandrīz kā šlesers - no štancētāju profuškas. cik no mūsu juristiem ir ar maģistra grādu??????????????????
zz
z
...nu, normāli tas nav....ka tādā mazā valstī kā Latvija un vienā augstskolā gada laikā rodas vairāk kā 40 doktori...izklausās pēc profinācijas....
crazymf
c
es domāju, ka tas ir arī viss- RTU uz nākošo gadu jau pāris citroniņus nogrieza, gan nogriezīs vēl....inovāciju atbalstītāji, bļin.
Namdari pret pediem?
N
Nu ko, gadus desmit atpakaļ, veikli izmantojot valdošo neziņu uz tās pašas padomisko zināšanu bāzes visaktīvākie doktora grāda "APGŪŠANĀ" (tieši tā - trulā apgūšanā, nevis iegūšanas veicināšanā) bija t.s. pedagoģijas zinātņu pārstāvji "dižās" LU Špones vadībā. Nu RTU namdari ir pārņēmuši stafeti no doktora grādus bagātīgi pieražojušajiem pediem (jautājums tikai - kaut kā uz izglītības kvalitāti kopumā šis fakts nav jūtams!). Bet jautājums paliek - tikai kvantitatīvi vai arī kvalitatīvi?
Cody
C
Jācer, ka kvalitāte ir pietiekoša, un tie cilvēki savas zināšanas izmantos Latvijas labā. Pazīstu cilvēku, manu bijušo kursa biedru, kas pirms gada izšļūca līdz maģistram. Tagad studē RTU doktorantūrā. Neticu, ka tagad viņš pēkšņi sācis mācīties. Tur jau tā nelaime, ka mūsu universitātes var nobeigt nepavisam godīgi. Kā jau visu šajā valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas