Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rubiks: Mēs ar Lembergu vienādi sākām, vienādi pabeidzām

Latvijas Sociālistiskās partijas līderis un jaunievēlētais Eiropas Parlamenta deputāts Alfrēds Rubiks šodien intervijā Neatkarīgajai prognozē, ka ar smagos noziegumos apsūdzētā Ventspils mēra Aivara Lemberga prāvu nekas galu galā nebūšot.Viņš aicina A.Lemberga kritizētājus aizbraukt uz Ventspili un novērtēt, kāds viņš ir saimnieks.

«Lai aizbrauc uz Ventspili visi tie, kuri arī ir tikpat bagāti kā Lembergs, un paskatās, ko viņš tur ir paveicis, lai tad salīdzina, kāda izskatās Rīga un citas pilsētas. Viņš tur, protams, pieradis dzīvot kā maziņš ķeizars,» saka A.Rubiks intervijā.A.Rubiks intervijā arī salīdzina abu dzīves, jo savulaik abi ar A.Lembergu karjeru sākuši padomju gados komjaunatnē un turpinājuši kompartijas augstos amatos, par ko A.Rubiks arī izcietis cietumsodu: «Mēs kādreiz kopā ar viņu sākām – es Rīgā, viņš Ventspilī. Un, kā es parasti smejos, vienādi arī pabeidzām – abi cietumā.»Par saviem cietumā aizvadītajiem gadiem A.Rubiks intervijā saka, ka viņu ieslodzījumā glābušas Raimonda Paula dziesmas. «Faktiski Raimonds Pauls mani izglāba – no depresijas, no drūmām domām. Bija pa radio tāds raidījums, kurā sveica dzimšanas dienu gaviļniekus. Es vienmēr uztraucos: ka tik mani kaut kur neizsauc, kad tas skan!»Viņš atzīst, ka R.Pauls «mūsu ģimenē vispār ir lielā vērtē: mans dēls nosaukts viņa vārdā».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas