Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Runājot par sadarbību ar SC, Segliņš, iespējams, brīdinājis ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZBL
Z
Notiek TP finladizācija. Tagad treknie gadi pareizi būs - žirnije gadi.
Lelle
L
Beidz glupi gvelzt! Nākamajā Saeimā toni noteiks 3 partijas un tās būs; JL, Cita politika un SC, pārējie čāpos pa skuju taku uz mākoņtēva atkritumu pārstrādi kā laba izejviela... ar krieviem vari nebaidīt! Pat SC nav tik briemīgi krievisks un Maskavu orientēti kāda ir TP, LPP/LC , TB, ZZS kangari...pat māti un tēvu gatavi pārdot... Zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu ar oranžiem baloniem un lupatām...
Man ar ne pārāk patīk TP, bet ja jāizvēlas starp TP un "vissliktākajiem mūdžiem", tad izvēle viennozīmīga. Laikam neesi tajos laikos dzīvojis un par tiem dzirdējis, tāpat, ko savās auditorijās tie tavi aizstāvāmie runā. Ja gribi dzīvot vienā valstī ar draugiem viņpus Zilupes- uz priekšu!
>> fricim
&
Sākas vecā dziesma - baidīšana ar krieviem. Šito meldiņu mēs esam atklausījušies līdz nelabumam. Pašlaik izskatās, ka pašu bāleliņi - valsts izzadzēji sliktāki par vissliktākajiem mūdžiem. TP - atradušies darītāji, kaķim jāsmejas! Vienīgais, ko TP māk perfekti, ir - pumpēt budžeta naudu savās kabatās.
Fricis
F
Abdomājiet ko darat.TP Jūs noēdīsiet,tas pagaidām ir skaidrs.tas ka tautas partijas vietā nāks saskaņas centrs arī ir skaidrs.Es domāju ka tik dumji jūs neesatka varētu cerēt uz jauno laiku vai dobeliešie, ne arī no tām pabirām kas mēģina veidot jaunas partijas.Tā nu sanāk ka JūsTautas partijas grauzēji vēlatis krievisku valdību.UZ PRIKŠU- UZ KOMUNISMA UZVARU ļumpenu bars.
besaraaps
b
Uz vēlēšanām protams, ka neies ar tādām idejām, bet pēc vēlēšanām gan tas ir iespējams.
besaraaps
b
TP vēl negrib gāzt Godmaņa valdību, viņiem tikai vajag, lai Godmanis pastrebj pašu savārīto putru. Bet augsni valdības maiņai jau gatavo.
Terorists
T
Lai nu Šķele būtu kampējs un politiisks līķis,bet ne tik satrunējis,lai ietu uz vēlēšanām ar Rubiku un Co azotē.Gvezt var daudz ,bet robežas jau tomēr ir jāzin.
lno
l
Varbūtības formā,lai Repši nomierinātu _________________________ Segliņš jau arī runā varbūtības formā, ja Tev tā labpatīk:)
besaraaps
b
Nezinu cik publiski Šķēle pauda ideju par SC līdzdalību valdībā, bet avīzē tas bija publicēts. Tikai lietas būtību tas nemaina- TP kampējs kampēja galā, un sadarbosies ar jebko lai varētu turpināt kampšanu un pieņemt sev vajadzīgus likumus. Izņemot JL un SCP.
Terorists
T
Varbūtības formā,lai Repši nomierinātu.Man Ino atmiņa ir laba,un savus pretinikus es zinu.
Lelle
L
Oranžie kretīni sāk manāmi nervozēt...par katru cenu tagad vēlas dabūt prom Godmanu un paši ierausties tai beņķī, jo tuvojas vēlēšanas, bet reitigi zem 5%, vajadzēs naudu, lielu naudu, ļoti lielu naudu, bet Godmans tik pievelk jostas un KNABis uzrēķinājis vairāk ka miljonu. Viņie nospļauties par tautas stavokli, viņu galvenais mērķis ir nozgt pec iespējas vairak, lai būtu liels piķis priekšvēlēšanu kampaņai, ko iebāzt tantukiem ausīs un acīs....Nabadziņi aizmirsuši, ka valsts kase jau tukšojas un kļūs arvien tukšāka viņu darbības rezultātā, līdz ar to vini rok paši sev dziļu, dziļu bedri...
lno
l
Šķēle nekad nav tādas idejas paudis publiski _____________________________ Ir gan. Ieej Delfi arhīvā, ja nebūsi slinks - atradīsi. Vāja atmiņa - latviešu nacionālā kaite:)
Lelle
L
J.Urbanovičs uzsvēra: "Mēs gatavojamies neizbēgamībai būt valdībā, jo mēs jau neesam traki, lai tikai sava prieka pēc nodarbotos ar politiku." Pēc šitāda paziņojuma rietumu demokrātijas valstī jebkurs politiķis momentāli kļūtu par politisko līķi, tikai ne Latvijā. Kur vēl skaidrāk var pateikt, ka tiem krieveļiem arī gribas zagt!!! Sviests totāls tais kretīnu galvās sakūlies... Par TP vispar nav vērts pat runāt...kretīns kretīna galā un lielakais kretīns pa virsu...
Terorists
T
Šķēle nekad nav tādas idejas paudis publiski,bet Rubiku ar trīcošām rokām esmu pats redzējis viņa ofisā ,un ko viņš ir dvesis esmu dzirdējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas