Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SAB konsultēja Gudeli pēc ministres lūguma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmītis
K
Labojums. Ulmanis nevis beidza, bet gan nodibināja LA. Laikam tieši tāpēc, lai visādi „iznireļi” tu varētu mācties .... :) Happy now? P.S. Plašas, bet virspusējas zināšanas parasti sauc par enciklopēdiskām ... :)))
klibais Jurks
k
saakaas peec tam kad huutnieks garaamejot iegriezaas saemaa lai sasveicinaatos ar saviem stipendiaatiem, ar dažiem turpat trepees, rezultqaataa vilks palika izbadis kaza dziiva bet Gudelei nu nepaveicaas , un saimnieks jau ļoti bargs vellu nedziis...tagad viņa taisnojas radiofonaa , bet muti nepalaidiis , baidaas laikam.
Omārs
O
Man prieks, ka tik vienkaarshi ir buut amatpersonai.Un tomeer rodas jautaajums: "Vai tieshaam Latvijaa visai tautai ir viens likums"??????????????
novēstules
n
Pēdējā laikā Salu tilta rajonā vairāki cilvēki, tai skaitā arī LTV darbinieki, cietuši no laupīšanām, nodarīti miesas bojājumi, izvarošanas mēģinājumi Zaķusalas tunelis un tā apkārtne ir iecienītas narkomānu un bezpajumtnieku pulcēšanās vieta. Kurmīt, fui!
Terorists
T
Piedotiet par komentāru,bet vai visa šī valsts nebalstās uz stučīšanu.Vai mūsu mīļā prese nesludina-esi stukačoks,ziņo un tauta tevi neaizmirsīs.Ja jūs esat jauns,nepeiredzējis tad mācaties,bet ja pieaudzis tad āmurgalva paliek āmurgalva.
es
e
Kārlis Ulmanis nav beidzis LU, bet gan mācību iestādi ASV. To nu gan tik gudram kurmītim vajadzētu zināt. Ar'ī visas Jūsu pārējās zināšanas ir ļoti virspusējas. Mani tikai ļoti interesē kāpēc Jūs tā veršaties pret iestādi,kura nodrošina mūsu valsts drošību. Ko nozīmē stučīja pret ministru kabineta locekļiem. Tātad bija par ko stučīt..
VALDO
V
Nevaru beigt jūsmot par Dienas speciākorespondentu augsto diskusiju kultūru, piemāram: ...Jo vairāk informācijas par TP darbībām saņemu, jo vairāk nostiprinās pārliecība, ka šo ļaundabīgo audzēju iespējams izskaust tikai ar radikālām metodēm. ...Un visriebīgākais visās TP izdarībās ir plebejiskā iznireļu pārliecība par apkārtējo aprobežotību un savu izcilību, pie tam šīs pārliecības apmērs ir apgriezti proporcionāls pārliecības īpašnieka IQ. Spilgts piemērs tam ir Gundars Bērziņa kungs un Aigars Kalvīša kungs, kā arī vesels bars citu Lauksaimniecības Akadēmijas absolventu - govjukūts firstu un grāfu.. Nu ļoooti augsts līmenis, ļoooti .. .IQ !!!
Kurmītis
K
Aha. Tik tāda klusa piebilde. Gadījumā ar stučītāju valdības aprindās Bērziņam taču, re, ka taisnība izrādījās ..... Lai gan visādas Dienas par viņu ilgi un dikti pēc toreiz teiktā zirgojās. Tā ka tas ir vēl liels jautājums – kurš šeit īsti ir ir idiots ... :) Es neieteiktu izslēgt iespēju, ka arī lielā daļā no pārējiem šī ekstravagantā „govjukūts firsta” tekstiem ir liela daļa patiesības... :) Patiesība jau tāpēc nemainās un nemazinās atkarībā no tā, vai to pasaka kāds „firsts” vai kāds Dienas algots kvaukšķītis. Bez tam – vismaz šobrīd plebejiski izskatās kā reize tavējā pārliecība par taukmūļu zemo un savējā, protams – augsto, IQ līmeni. Kā arī uzskats, ka tie, kas beiguši Lauksaimniecības Akadēmiju ir pieskaitāmi pie iznireļiem. Šo „skoliņu” ir bieguši arī tādi „iznireļi” kā Kārlis Ulmanis. Sarp citu ... :)))
nifjodas
n
Es tomēr vairāk sliecos domāt ka Guduli savervēja. Vai tam par pamatu kalpoja 800 Ls vērta torte par valsts naudu vai kas vairāk, grūti spriest. SAB šodienas taisnošanās ir diletantiska, bet norāda uz saikni starp ministri un šo iestādi. Vienkāršas konsultācijas šādi augstākajām valsts amatpersonām netiek sniegtas.
Terorists
T
Tehnnaloģiski būtu iespējams pārbaudīt vai šī kundze tiešām ir ēdusi šo kūciņū, bet tas prasīs nu kādus 100000 Ls no valsts budžeta.Sasauks simpoziju,izveidos parlamentāro izmeklēšanas komisiju,labākie LR zelta roku pārstāvji savāksies uz debatēm utt.Protams neiztiks ne bez SABA neDP,jo tautas ienaidnieki ir jāzin katram apzinīgam pilsonim.Tā kā gatavojies simpātiskā kundze,jūs gaida ķirurgi,uralogi,psihiatri utt.No savas puses izsaku viss dziļāko nožēlu ka nevaru palīdzēt.
Kurmītis
K
Kur tu atradi kādus pārmetumus Dienai ???? Es taču tieši otrādi – slavēju, ka dikti gudri viņi to pasaciņu izdomājuši. Neraksturīgi gudri priekš Dienas .... Un, ja kāds tomēr kādus pārmetumus tur ir pelnījis, tad tikai un vienīgi Kažociņš. Par nedžentelmi\enisku rīcību un to to, ka meiteni laikā neizručīja. Pārāk ilgi domāja – iet šai talkā vai ne. A varbūt 3 dienas saskaņoja savu rīcību ar Pentagonu ... :) Bet tāds jau tas aģenta liktenis – visos laikos un visi specdienestu šefi savu aģetus laiku pa laikam tik pamet zem ejoša vilciena un pēcāk ar interesi vēro, kā tas nabaga invalīds tur kārpās ... Un arī Latvijas likumiem nepakļauties es nevienu pašu brīdi neesmu aicinājis. Tieši otrādi – vienmēr esmu teicis, ka, ja kāds pārkāpj likumu un tiesa šo notiesā, tad ir jāsēž... Tev, puis, kaut kāda vajāšanas mānija ir piemetusies ... mazāk vajag ASV bojevikus skatīties. Šito prieciņu atstāj Kažociņam ... :)))
ZJB
Z
Piedošanu Tas, ka pēdējais, netiek izmantots.....
ZJB
Z
Tev jāzin, ka Anglijas skolotāju pensijas ir noguldītas Microsoft akcijās. Visas. Pieņemot nekomerciālus risinājumus, šie pensionāri paliek nenodrošināti. Tas būtu pārāk liels trieciens, un, un Latvijas viestrādniekiem protams nebūtu vairs iespēju apgūt angļu reālās kultūras smalkumiņus klātienē. Tas, ka pēdējais, netiek, sistemātiski un intensīvi, būtu kultūras ministrijas pienākums, Gaismas Piļu celšanas vietā.
ABC
A
Un visriebīgākais visās TP izdarībās ir plebejiskā iznireļu pārliecība par apkārtējo aprobežotību un savu izcilību, pie tam šīs pārliecības apmērs ir apgriezti proporcionāls pārliecības īpašnieka IQ. Spilgts piemērs tam ir Gundars Bērziņa kungs un Aigars Kalvīša kungs, kā arī vesels bars citu Lauksaimniecības Akadēmijas absolventu - govjukūts firstu un grāfu..
b.f.- kurmītim
b
'' Šizofrēnija ar laiku ietekmējot ne tikai cilvēka domāšanas veidu, bet arī rakstību. Tā esmu dzirdējis ... :)))'' ...ko nu tik kautrīgi, sakiet uzreiz, ka pēc paša pieredzes spriežat... bet ja nopietni - kāda tad ir jūsu versija? Būtu interesanti uzzināt...jo tā arī nesapratu pārmetumus dienai/ sab. No malas raugoties: kāds TV raidījumā palaiž baumu par ministres lomu sab priekšnieka pārvēlēšanā/ par viņas vervēšanu....un tad sab pasaka savu versiju, kuru diena nopublicē. ko te vainot dienu? vai drīzāk nebūtu jāvaino tas, kas to baumu palaida? nu, paargumentējiet lūdzu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas