Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SAB vadītāja amatam atkārtoti virza Kažociņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Joki notiks Saeima. Oranžie nepakautrēsies izgāst balsojumu...
Ysk
Y
Nu jau viss notiek kā v poļe čuģes. Taisni apbrīnojama vārdu nesakritība ar darbiem. Pagaidām par to var tikai priecāties.
Dzintars
D
Ja jaundzeikars vai kalvitis noklutu sai amata, man skeit but valsts beigas
Joe
J
Diemzel, vins vienigais kvalificets sim amatam sai valsti.
PILNAI LAIMEI
P
No malas. Lai labāk būtu saprotams, ko tieši Jūs saprotiet "ar iespējām visos iespējamos veidos", varbūt uzreiz sauciet šīs iespējas, kuras who cares vēl par iespējām nav nosaucis. Tad uzreiz viss būs skaidrs par to motivāciju savas iedzīves kuplināšanai uz tās valsts rēķina.
ululiņš
u
Neredzu starpību. Ne jau vienmēr pirkšana notiek ar naudu. Var būt arī ar iespējām visos iespējamos veidos iedzīvoties uz valsts rēķina.
who cares
w
Tomeer es pieljauju, ka var pastaaveet arii savaadaaka motivaacija, taapeec negribas buut iipashi naskam attieciibaa uz "nopirkshanu".
who cares
w
ieguvumi var nebuut definēti tik rupji, i.e. tieshi izmaksaataas stipendijaas/kukulji, taas var buut arii vienkaarshi iespeejas neieveeleetam paseedeet Saeimaa un pat komisijas vadiibaa un darboties (sava sapraata robezhaas) partijas interesees (vareetu buut pat interesanta 'speliite', 'ekstreems') vai pirkt transporta liidzekljus valsts vajadziibaam no saviem radiniekiem
ululiņš
u
Tu jau tagad raksti to pašu. Viens vai otrs pa-šurāks izdevīgums tiek apmaksāts.
zvirbulis
z
Šim zvirbulēnam nu nav nekāda nozīme. Ja tāda zvirbulēna nebūtu, Latvijā nekas nemainītos ne uz labu, ne uz sliktu. :))) P.S. Starpcitu, zvirbulēnam nemaz nav jāzin NATO noslēpumi, un prātīgi būtu, ja zvirbulēns tos nezinātu.
da nu
d
Šis būtu tas gadījums, kad lieti noderētu iespēja aizlīst aizkadrā, taču, ņemot vērā, ka šādas iespējas nav - centīšos apvaldīt savus vārdu plūdus un iztikt ar elementāru "paldies". Tiesa, jau trešo reizi vienas dienas laikā, bet - šoreiz man patiešām nav žēl. Lai iet labumā:)
zvirbulēns
z
Šim amatam nu nav nekāda nozīme. Ja tāda nebūtu, Latvijā nekas nemainītos ne uz labu, ne uz sliktu. :))) P.S. Starpcitu, Latvijai nemaz nav jāzin NATO noslēpumi, un prātīgi būtu, ja tā tos nezinātu.
PILNAI LAIMEI
P
Tātad - laipni lūgtum šajā bezsakarā...
PILNAI LAIMEI
P
Nesēro. Arī man bija laiks, kad pirmo reizi iekāpu šajā tumšajā straumē un ieraudzīju sev apkārt baisas zives. Nav jau visiem kā who cares, kurš zina visu un šajā straumē mīt kopš pasaules radīšanas, kad Dievs nošķīra tumsu no gaismas un radās Diena. Jāteic, ka man šitā Dienas versija patīk gluži labi, tikai riebjas gļuki ar zvaigznītēm un pirmajiem rindu burtiņiem blogos.
da nu
d
Man kā pilnīgam iesācējam tāda lieta kā komentēšana Delfos ir pilnīgi sveša, jo uzreiz sāku ar v-dienu. Tagad pārņem tāda nepatīkama apdalītības sajūta, jo šķiet, ka garām palaista vesela komentēšanas ēra, par kuru man nav ne mazākās jausmas:( P.S. Tomēr paldies par hronoloģiju. Vismaz kaut kāds prieciņš:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas