Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Sabiedrība citai politikai" izveido interneta lapu referendumam

Organizācija Sabiedrība citai politikai (SCP) izveidojusi mājaslapu, kurā aicina ikvienu iedzīvotāju ar savu parakstu apliecināt gatavību pēc deviņām dienām 2.augustā doties uz referendumu un balsot par grozījumiem Satversmē, kas vēlētājiem dotu iespēju rosināt Saeimas atlaišanu.

Savu piedalīšanos nobalsošanā ceturtdienas vakarā bija apstiprinājuši 93 cilvēki, no kuriem liela daļa ir sabiedrībā zināmi. Viņu vidū Latvijas brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Pēteris Krīgers, režisors Alvis Hermanis, eiroparlamentārietis Georgs Andrejevs, profesors Ivars Lācis, mācītājs Māris Sants, piena protesta akciju rīkotāja Dace Pastare, uzņēmēja un bijusī Hansabanka valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma, profesore Janīna Kursīte, režisore Arta Ģiga, advokāts Lauris Liepa, kinorežisors Askolds Saulītis, kā arī vairāki SCP līderi – deputāti Aigars Štokenbergs un Artis Pabriks un uzņēmējs Edgars Štelmahers.

"Mēs to neuzskatām par politisku projektu," uzsver A.Štokenbergs, skaidrojot, ka mājaslapa izveidota tādēļ, ka sabiedrībā cienīti cilvēki vēlējušies paust savu attieksmi. Interneta lapas izveidošanu brīvprātīgi bez maksas veikuši organizācijas biedri.

A.Štokenbergs stāsta, ka, iespējams, cilvēki tiks aicināti arī parakstīties par došanos uz referendumu par pensiju likuma grozījumiem, kas notiks 28.augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

MĀJAS LAPA


SCP izveidoto mājas lapu var apskatīt šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas