Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Sabiedrībā pazīstami cilvēki popularizēs skolotāja misiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES pats
E
Agrāk daudzās skolās regulāri bija pieprasīti zinātnieki ar lekcijām. Pašreizejā Latvijā zinātnieks bez pedagoģiskās izglītības nedrīkstot nodarbības vadīt un tā Latvijas skolu programmās joprojām māca, ka CILVĒKS ESOT CĒLIES NO PĒRTIĶA... KA PASAULE SASTAV TIKAI NO MATERIALAS SUBSTANCES...KA CILVĒKS UZ ZEMES IR VIENIGA SAPRATA EKSISTENCES FORMA un citas aprobežotības no viduslaikiem vai "karojošā materiālisma" skolas. Man šķiet, ka Latvijas skolās pārāk daudz Psaules izziņas jomā ir vai nu no kādas tautas radītās reliģijas vai no novecojušā "materiālisma mācībām". Ko jaunu šis "populārās personas" spēs iemācīt?
skimji
s
palasīju "stundu sarakstu". komerciznības..banku lietas...kā kļūt par līderi... utt. neviena vārda par vērtībām - par cilvēcību, iejūtību, par drosmi, veselo saprātu, mīlestību. par attieksmi pret sevi un līdzcilvēkiem, par atbildību pret līdzcilvēkiem un savu tautu, savu zemi, nākotni. nekur tālāk mēs neesam tikuši. un nerunājam ar bērniem par galveno.
amorāli
a
Lauksaimnieki jau saņēma miljonus arī uz skolotāju algu rēķina, Pareksa banku arī apmaksājam uz skolotāju algu rēķina, tagad vēl šiem sagribējies kaut ko...
amorāli
a
Pirmkārt visur kur ķeras klāt Kalniņš līdzi nāk feilers- atceramies murgu par Latvijas Zilo govi; un kas šiem ""pazīstamajiem"" cilvēkiem liedz iet strādāt skolā. Agrāk skolās strādāja gandrīz vai visi rakstnieki, mūsdienās kā zinām arī Buša meita ir skolotāja, bet šie lūkl aizies uz skolu. Amorāli pret skolotāja profesiju
mhm..
m
"sabiedrībā populāri cilvēki" - man šķiet, ka ar to iebarot nevienu vairs nav iespējams. varbūt labāk lai pie bērniem iet cilvēki, kas sabiedrības acīs sevi pierādījuši kā godīgus, gudrus, taisnīgus, stiprus. plika popularitēte ir lēta. vajadzētu citu raksturojmu šai komandai, nevis "sabiedrībā populāri". vajadzētu uzsvērt nevis viņu popularitāti, bet vērtības, kas šajos cilvēkos.
mhm..
m
patiešām jābrīnās. un šie nu būs tie cilvēki, kas reizi gadā ieejot klasēs, mainīs skolēnu domas un attieksmi. mīļie, jaunieši jau sen netic vārdiem, nāciet ar darbiem. pastāstiet viņiem, ko REĀLI var paveikt valsts, lai nodrošinātu viņiem iespēju studēt savā zemē un pēc tam šeit atrast darbu. nu nav viņi mazi nezinīši no muļķu zemes. runājiet godīgi par viņu nākotni, jo tā viņus uztrauc, redzot, kas notiek šobrīd valstī. teātris nevienam nav vajadzīgs. arī bērniem.
qqq
q
Lauķu cienīgs paziņojums.
!
!
Agrāk teica "sabiedrībā populāri cilvēki", tagad tas ir riskanti. Drīz būs riskanti apgalvot, ka "cilvēki".
Hmmm
H
Kas ir sabiedrībā pazīstamais Aigars Apinis?
Juka
J
Beidzot laiks kaut ko darīt, lai "ņedoučku" (Leiškalns, Šlesers, Kots, Lilita Z., Domburs) paaudzi Latvijā nomainītu jauna izglītotu cilvēku paaudze.
Bauske
B
Nav nokavēts par gadiem pieciem? Nu jau laikam vairs skolās nav brīvu darbavietu. Līmenis manuprāt gan žēlīgs, bet tas jau iepriekš sastrādātais, kad "skolotājs" bija sinonīms vārdam "neveiksminieks" Protams "labāk vēlāk nekā nekad", bet no manis cienīto Blūmas un Ķīļa plecam būtu svarīgāki darbi.
Viesulis
V
Šie cilvēki ir Latvijas gods, prāts un sirdsapziņa!
forši!
f
Sabiedrības līderi mārketinga direktori.. No NVO vides neviena līdera!! Lai gan Sorosa pasākums un tie paši vēži vēl pirms gada liekulīgi stāstīja, cik pilsoniskā stabiedrība svarīga un NVO utt.
kukainis
k
Nu, Godmanis, pagājušajā gadā 1. ģimnāzijā sastāsīja galīgi aplamas lietas, ko skolotājai pēc tam nācās labot un pārlabot... Bet visādi citādi - iniciatīva laba un lai izdodas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒL VAR PIETEIKTIES IESPĒJAMAI MISIJAI


Ar Iespējamās misijas nedēļu atsākas pieteikšanās Iespējamās misijas otrajam iesaukumam, kas darbu skolās sāks septembrī. Rudens pieteikšanās posmā saņemti 32 pieteikumi, šobrīd norit dalībnieku atlase.

Līdz 6.aprīlim programmai aicināti pieteikties talantīgi augstskolu absolventi un pēdējo kursu studenti, kas gatavi divus gadus strādāt skolā, attīstot komunikācijas un līderības prasmes.

Skolām Iespējamās misijas skolotāji jāpieprasa līdz 30.aprīlim. Sīkāka informācija par atlases kritērijiem, pieteikšanās anketa un skolu pieteikšanos pieejama mājas lapā www.iespejamamisija.lv.

IESPĒJAMĀS MISIJAS STUNDU SARAKSTS

Stundu sarakstu un "Iespējamās misijas" stundu pasniedzējus melējiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas