Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Sabiedrībā populārākās amatpersonas - Sudraba, Ušakovs un Lembergs

Sabiedrībā populārākās amatpersonas ir valsts kontroliere Inguna Sudraba, Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) un Ventspils domes vadītājs Aivars Lembergs, liecina pēc laikraksta "Neatkarīgā" pasūtījuma veiktais socioloģisko pētījumu aģentūras SKDS pētījums.

Atbilstoši pētījumam Sudrabas reitings pašlaik ir +58,8, Ušakovam +39,9, bet Lembergam + 24,9. Viņiem seko Valsts prezidents Andris Bērziņš ar +14,1 reitingu, premjers Valdis Dombrovskis (V) ar + 8,4, Latvijas Bankas vadītājs Ilmārs Rimšēvičs ar + 8,1 un aizsardzības ministrs Artis Pabriks ar +8.

Savukārt nepopulārāko politiķu un amatpersonu galvgalī ir veselības ministre Ingrīda Circene (V) ar reitingu -26,1, Reformu partijas līderis Valdis Zatlers ar -23,8, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) ar -22,3, "Vienotības" deputāts Dzintars Zaķis ar -18,7, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs ar -15, labklājības ministre Ilze Viņķele (V) ar -13,2 un kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (VL-TB/LNNK) ar -11.

Ne īpaši populāri ir arī opozīcijas partiju līderi Augusts Brigmanis (ZZS) un Jānis Urbanovičs (SC), kuru negatīvais reitings ir attiecīgi -10,7 un -9,6. Viņus tikai nedaudz apsteidz valdošajā koalīcijā strādājošais VL-TB/LNNK līderis Raivis Dzintars ar -9 negatīvo reitingu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas