Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimā gatavo atkāpes lielo valsts uzņēmumu valdēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dacei.
d
Tu tiešām neko nejēdzi,laikam esi viena no viņiem.
Nē.
N
Par ZZS nebalsosim tikai tāpēc,ka Guntis Blumbergs to savai partijai ir sagādājis,neviens no paziņām arī netaisās tāpēc vairs par ZZS balsot.
Dacei
D
Dace tiesam pati nesajedz temu, bet vel citiem aizrada. Ja nav pasai savu domu, tad neraksti!
rikošets
r
Tu pati neko jēdzīgu pateikt nevari, jo mute tev ir liela,bet prātiņa maz.
Tev ,Dace.
T
Kas tu tāda esi dievgosniņ ,ka tu vari kādam norādīt,ko komentēt un ko nē. Tu esi sīks kukainīts,kas gribi augstu lidot,bet nav spēka pacelties. Ja tev trūkst izmaņas un sapratnes par komentu,tad nesprēgā, un neizliecies te par gudrīti,citiem aizrādīdama. Bāz savu mazo galviņu ar lielo muti savā azotē un sēdi , un gaidi rīkojumu, ka tev tiks dots vārds. Tu pati neko jēdzīgu pateikt nevari, jo mute tev ir liela,bet prātiņa maz.
Dace
D
Pats tu komentētāj " Ja." neesi plika graša vērts. Vispirms izlasi rakstu, ko tu it kā komentē. Runa ir par SAEIMU, kur tautsaimniecības komisija, ko vada ventspilnieks Guntis Blumbergs no ZZS taisās apstrīdēt VALDĪBAS NOLEMTOS lielo algu samazinājumus. Dodies uz Saeimu un cīnies par taisnību. Tavi bezjēgas komenti te internetā nevienam nav vajadzīgi. Vienīgi, ja tu ievieto savu foto un runā atklāti.
Radītu.
R
Kas tie par valsts uzņēmumu vadītājiem,ka viņu atbildība ir kaut kā īpaši jāatalgo.Tad ko lai saka ārsti ,ķirurgi,kas glābj cilvēkiem dzīvības,kas izdara sarežģītas operācijas,skolotāji ,kas māca un sagatavo jauno paaudzi dzīvei,zinātnieki ,ķīmiķi,kuri meklē un rada jaunas zāles ,lai glābtu cilvēku dzīvības,vecākiem ,kas audzina bērnus,valsts nākotnei.Lūk tā ir lielākā atbildība visas sabiedrības priekšā ,kādu koeficientu jūs piešķirsiet viņu algām. Lai nu kas būtu zūdījušies,bet ne tie ,kas tāpat peld naudas jūriņā.
Ja .
J
Ja valdība pieļaus šo atkāpšanos no bagātāko cilvēku algas samazinājuma,tad tāda valdība vairs nebūs graša vērta. Mēs gaidām uz premjera goda prātu visas Latvijas tautas priekšā.Ja krīze,tad krīze visiem,un nevar būt atlaižu.. Visi mēs gribam būt noderīgi šai valstij,bet ne visiem tā iespēja ir dota,sakarā ar darbvietu samazināšanu un cilvēku atlaišanu. Tā nedrīkst būt,ka vieni ir vairāk vajadzīgi par citiem,jo tā jau būtu pilnīga nevienlīdzība un lielākuma tautas diskriminācija. Nevar būt izņēmumu. Kur paliek šo vadītāju morāle un ētika attieksmē pret citiem cilvēkiem,kas vienkārši kļuvuši par nepareizas valsts sistēmas vadīšanas upuriem. Nedrīkt būt tā ,ka vieni šajos, Latvijai grūtajos apstākļos,saņem tūkstošiem lielu algu,bet lielākā tautas daļa slīgst nabadzībā ,un nezin kā izdzīvot,jo zaudējuši darbu.
@
@
Izskatās, ka vēstures mācības šitiem frajeriem iet secen. Kāpj uz tā paša grābekļa. Alkatība vai tupums? Vai abi? No sekla prāta tas. Un nekādas piesargāšanās.
@
@
trešdien Saeimas Tautsaimniecības komisijā dzimusi ideja jaunam likuma grozījumam --- idejas dzemdētājam ir vārds? Jābūt.
MS
M
TP nevar nomierināties.
Skolotāja
S
Ierosinu pāriet uz maksas izglītību. Tad no peļņas arī skolotāji varētu ievērojami palielināt algas, jo maksa celtos līdzīgi kā Latvijas gāzei, Latvenergo, Latvijas dzelzceļam, banku procentiem utt.
Psihologs
P
Ja netaradīsies kāds, kurš neizdomās tādus kā tevi izmantot savās interesēs, tad nekur tu neiziesi, bet te turpināsi gānīties. Ir cilvēki, kuri vada un kurus vada. Pirmie vienmēr ir bagātāki un vairāk dzīvē sasnieguši. Tāpēc galarezultātā beigās atkal tie, kas tagad ar tavu palīdzību taisīs revolūciju, būs bagātie, bet tu kā biji nabags (nosacīti), tā arī paliksi.
Maija
M
Un ko šie kungi domā par mediķu, skolotāju u.c. algu koeficientu, atbilstoši viņu atbildībai? Mīnuss 40% ir ok? Operēt smagi slimus cilvēkus, nodrošināt, lai bērni valstī nav analfabēti, glābt cilvēkus no ugunsgrēkiem, pasargāt sabiedrību no noziedzniekiem - šis atbildības līmenis, pēc šī likuma stūmēju prāta, ir nesalīdzināmi zemāks, nekā visu Latvenergo, Dzelzceļa, Avio kundziņiem?
feini
f
Piekrītu! Ir jādara kaut kas radikāls tieši mums - tautai! Lai viņi beidzot sāk baidīties, jo tikai ar bailēm šie bezkauņas sāks dzīvot savādāk! Tas ir kā ar vecu, tārpu un pelējuma saēstu māju - labāk tādu ir nojaukt un uzcelt jaunu, nevis, atjaunot veco, satrunējušo, sapuvušo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas