Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeima varētu lemt arī par prezidenta atlaišanas kārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Tā jau nav, ka deputāti neko nedara tautas labā. Nevajag aizmirst to, ka tie pagasti, kas ievēlējuši savu vadību no kādas no varas partijām, saņem vairāk līdzekļus un dotācijas no valsts, nekā tādi pagasti vai pilsētas, kuras vada, piemēram, Jaunā laika pārstāvji. Ne jau es to izdomāju, par to prese raksta. Un tad jau kā tu nebalsosi par saviem labdariem?
veeleetaajs
v
....un ne jau pirmo gadu. Vinjiem jau radies pieradums,ka par to nekas nebuus
veeleetaajs
v
Neaizmirsiisim,ka pashi vien esam ieveeleejushi shos deputaatinjus :)
mnja
m
mnja, bet PCTVL ultimāts kā parasti- ļoti konstruktīvs. Kāda vella pēc turēt saeimā cilvēkus, kas neko citu nedara kā uzstāda apsurdas prasības. Viņi pat krievu intereses neaizstāv, tikai rada naidu pret viņiem..
Lāpītāja.
L
Jā, politologiwm u.c.ekspertiem taisnība, neizskatās ka šie būtu izdarījusi jel kādus secinājumus pēc referenduma. Viņi ir tur varā sēdēdami kļuvusi ar tik biezu ādu un kurlām ausīm, ka nemaz nav spējīgi ne ieklausīties, ne kārtīgi nobīties.Viņiem joprojam darbojas tikai nekaunīguma reflekss, darīt visu ko kas ienāk prātā, piemēram , kā šodien - atklāti piedraudēt prezidentam ar atlaišanu.No tautas viņi nebaidās nemaz, un uz referendumu negājēji šo viņu visatļautību tikai nostiprināja, izskatās, ka sita bezkaunība komplekta ar ekonomikas lejupslīdi novedīs pie mietiem,tad gan dabūs ne tikai ar puvušām olām, tas ,protams galīgi nav labi, ja tā notiks, bet viņi jau spītīgi uzprasās.
Kas tā par padlu, kas voņī tai bildē? Izskatās pēc oranžo prostitutkas...
..
.
Meginu saprst sos deputatus. it ka 95/100 augstaka izglitiba. Kapec kopuma vini tik debili? Kapec vini ar nagiem piekerusies pie saviem kresliem? vini neko nedara Latvijas iedzivotaju laba. Vai idealisti??? nevarbut vina darbibu spriez par to. Laikam nav kompetennti savas profesijas un kluvusi par aferistiem
Politiki
P
Tira santazesana. Koalicija velas radit iespaidu ka nav vienoti ar Zatleri. Bet isteniba, Zatlers ir koalicijas iebidits ieliktenis un pakal laizitajs
NEKUNDZE
N
Nu, 2.augusta referenduma ignorētāji, esat apmierināti? Jūs nievā un apsmej, bet viss taču ir labi,vai ne?
Ilmārs
I
Atlaidīs viens otru un kas tad notiks! Kurš tad pieņems tos gudros lēmumus, kuriem piekrīt lielākā Latvijas vēlētāju daļa? Lai jau visi paliek savās vietās! Ja vairākumam situācija valstī patīk, tad tā arī jābūt! Strādājiet tāpat uz priekšu, mīlīši - tautas lielākā daļa jūs atbalsta!
He
H
Kā TP gribēs, tā Saeima nolems.
Es
E
Tagad, kad saprata, ka Zatlers ne visam piekrīt ko "Cienījamie" deputāti dara, tad jāsāk domāt, kā no viņa vaļā tikt. Es nezinu vēl eiropā tādu valsti, kur "tautas kalpi" atļaujas tik atklāti un ciniski spļaut vēlētājiem virsū, kā tas ir Latvijā.
nezinitis
n
ārsts jau normāli izgriež to kas pacientu atveseļošanos visvairāk apdraud...šoreiz Saeima. Vēzis, kā jau no TP pierādīts, visām šūniņām uzbrūk.
Ha - ha
H
Ješka 17:56 Satversmes grozījumos jāparedz, ka nevienu no iepriekšējās Saeimas deputātiem nedrīkst ievēlēt uz otru termiņu -------------------------------------------------- --------------- Kā tad! Ješka noteiks deputātiem, ka viņiem jāparedz likumi sev par sliktu! Asprātīgs komentārs.
ABC
A
Vecā vista Laktā ķērc kā ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

KO PAREDZ PREZIDENTA IESNIEGTĀS INICIATĪVAS PAR VĒLĒTĀJU TIESĪBĀM UN PREZIDENTA PILNVARĀM

KONSTITUCIONĀLO TIESĪBU KOMISIJAS VIEDOKLIS PAR SATVERSMES GROZĪJUMIEM

LASI VĒL

SAEIMA SATVERSMES GROZĪJUMU SAGATAVOŠANAI TERMIŅUS NENOSAKA


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas