Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimas kanceleja: galvenais, lai piketētāji netraucē Saeimas darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Dārznieka kungs, pie britu premjera mītnes Dauningstrītā 10 dežūrē tikai pāris policistu tādēļ, ka ir pārliecināti - nekad šīs durvis nepavērsies tādēļ , lai parādītu nepiedienīgu žestu, kādu reiz parādīja asprātis ar juridisko izglītību pa pavērtu Saeimas logu...
Dārznieks
D
Paliek tā savādi ap dūšu , iedomājoties šīs idejas autoru un atbalstītāju domu gājienus. Uzreiz prātā nāk britu premjera mītnes Dauningstrītā,10 , pa TV bieži rādītās durvis, kur "viss notiek" un turklāt dežurē tikai pāris policistu.
Arāja komanda
A
Lai pārceļas uz Brasas vai Centrālo namu..:) tur par visām aizsargjoslām ir jau sen padomāts..pat logi rūtoti.
jet
j
Kāpēc Saeimu jāapsargā Militārai policijai - tā dibināta pavisam citām funkcijām. Kāpēc apsardzi nenodrošiona Valsts policija, kārtībnieki? Bet šitas man patika: "piketētājus deputāti varēs redzēt arī netālajā skvērā." Tagad man ir skaidrs. Piketētāji ir priekš deputātiem nevis otrādi. Nevienam nerūp vai piketētāji varēs redzēt deputātus un aprunāties par sasāpējušiem jautājumiem.
Teodora
T
He, he, he - viņi mūs varēšot redzēt arī netālajā skvērā. Vislabrātāk viņi laikam gan redzētu mūs caur teleskopu - uz Mēness....
@
@
Ierēdņi maizi ēd ar muti, bet ar tautu runā ar pakaļu. Marijai Antuanetei arī bija dažādi ierosinājumi trūcīgo paēdināšanai. Nopērciet helikopteri, kungi.
Janka
J
Suņi rej, bet karavāna iet tālāk ;) Nē! Jums visu laiku jājūt Tautas elpa pakausī!
u
u
varbūt uzblieziet jaunu saeimas ēku kaut kur Jēkabpilī meža vidū un tur neviens jūs netraucēs, bet vispār deputāti tāpēc arī ir, lai tauta viņus ietekmētu, bet pagaidām izskatās, ka''šitos ietekmē 90-gados sazagusies tā saucamā elite ar dažiem eks komunistiem un čekistiem priekšgalā
rufo
r
ja slikti strādās, tad tauta nopērs !!!!
inga
i
Ak, tad nepatīk spraukties cauri tautas pūlim? Un kas tad jums lika kļūt par tautas - kas tagad izrādās ir pūlis - priekšstāvjiem? Vai tas nav jūsu tiešais darbs un pienākums, par ko jums algu maksā šis pūlis - aizstāvēt tautas intereses? Ja jūs rīkotos nevis kā sīki kašķi, bet gan valstiski - varbūt, ka katru rītu, dodoties uz darba vietu, jūs sagaidītu atbalstītāju pulks, nevis otrādi..?
galvenais,
g
lai nepamodina gulošos tautas kalpus.
Pikselis
P
Kā plakāts aiz loga var traucēt runāt visādus pekstiņus un lasīt avīzi?
targash
t
Labāk uzmūrēt apkārt kārtīgu dzelzsbetona žogu. Pa perimetru varētu patrulēt kareivji ar suņiem. Pie ieejām ložmetēji, uz jumta snaiperi. Vāks:)
KLM
K
Ierosinu iet vēl tālāk - arī Saeima sēžu zālē celt aizsargjoslas starp frakcijām - piemēram, tēvzemes sirdsapziņa un gods Dobelis, pakāpies uz aizsargjoslas valņiem, apsaukā politiskos pretiniekus par okupantiem, oranžā saule Legzdiņš rāda bandītu cienīgu žestu, visu apspiesto aizstāvis Pliners vicina sarkanu karogu, mācītāju partija apmētā nepareizos ar plastmasas maisiņos paslēptām dārglietām un t.t.
Juris
J
"Galvenais, lai ... netraucē Saeimas darbu" ================================ Tas būtu tāpat, ja es noteiktu savam priekšniekam 25m zonu ap sava kabineta durvīm - lai netraucē man darbu. Labi vēl, ka nepateica: "lai vēlētāji netraucē Saeimas darbu". Paldies Saeimas kancelejai par izpratni!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas