Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeimas komisija lūgs EM vērtēt, vai Andrējevas hobijs netraucē darbam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Malacis Tu esi, Baiba! Velns ar visu hobiju, bet kāpēc regulatoriem algu maksā tie uzņēmumi, kuru pakalpojumu cenu nosaka regulatori? Princips - jo lielāku pakalpojuma tarifu nosaki, jo lielāku algu saņem. Par to ir jārunā un jāraksta. Visādiem amatiem-puflakiem,kādi nemaz nav vajadzīgi, valsts maksā algu, bet regulatoriem, no kā ir atkarīga faktiski visa Latvijas dzīve, algu maksā par to, lai iespējami dārgāku dzīvi noregulētu. Vajadzētu būt otrādi. Valsts maksā regulatoriem lielāku algu par to, ja viņi piespiež pakalpojuma sniedzējus sniegt lētākus pakalpojumus.
@
@
Skatos, dažiem maizes darbs - skricelēt antikomentārus, balstot Sistēmu, pretī runājot skaitļiem un cenšoties jebkuru ziņu par ierēdņu šmucēm padarīt par diskutējamu 100 nebūtiskos aspektos. Trivializēt, apspriest blakustēmas, aiziet prom no būtiskā, kā to ČeGevara tīri vai ar tīņa maksimālismu dara. Malači svīduši darbā, bet tas neietekmē!
Junkie
J
Latvija bez saubam pilna ar kretiniem atbildigos amatos. Bet tas jau viss naormali. Dosim sai kundze vel 1000 latu ka honorou lai mazliet vel paspelet
AD
A
Taisnība. Viena melnā bumba vairāk vai mazāk - kas gan tagad Saeimā vai EM ies uztraukties par tādu sīkumu, kā par reputāciju!
Dace
D
Viņa ir atkarīga, un tāpat kā visi atkarīgie to noliedz, viņai ir jāiet ārstēties. Tas nav hobijs. Tā ir slimība
Baiba
B
steidzami peerku regulatora vietu , neinteresee tautas, valsts intereses. TIKAI NAUDA , NAUDA daudz NAUDAS..................... ESMU AR MIERU STRAADAT PAR 4900 LATIEM MEENESII. TARIFUS PIEREGULEESU PEEC SPONSORA VEELMES !!!
ČeGevara
Č
Nu un kad esam to visu noskaidrojuši, ar referenduma palīdzību likumdošanā nosakām kritērijus katrai iedzīvotāju grupai, ar ko katra drīkst nodarboties un kādā apmērā. Noteikti būtu jāierobežo seksa aktivitātes, jo jau no sportistiem ir zināms, ka pirms nopietnām sacensībām sex samazina rezultātus. Tātad nakts no 3-dienas uz 4-dienu deputātiem jāpavada atturoties no sex aktivitātēm. Labākai rezultativitātei. Azartspēles, protams, aizliedzamas jebkurai iedzīvotāju grupai. Izņemot urlas, jo viņiem tās ir dzīvesstils. Alkohols nelielās devās pieļaujams tikai dabīgo vīnu veidā un ne vairāk par glāzi valstssvētkos un glāzi šampanieša jaunajā gadā. Medības un makšķerēšana aizliedzama visiem, ieskaitot urlas, jo veicina asinskāras tieksmes. Smēķēšana? Varbūt varētu atļaut lumpenu slānim darba pārtraukumos. Savādāk tā dīvaini - pīppauze bez pīpēšanas. Un tad mēs būsi pretīgi zolīda sabiedrība ar kuru neviens negribēs draudzēties, jo šizofrēniķus neviens jau necieš.
angry
a
interesanti, kāpēc tieši tagad? kādam vietiņu savajadzējies, lai var tarifus cilāt, kā iegribas?
Parastais
P
"Ja turpinām par atkarībā, tad jautājums - cik no Saeimas smēķē? Cik no Saeimas iedzer? Cik no Saeimas spēlē datorspēles? Cik no viņiem skatās TV šovus?" Jā, šādu info derētu publicēt. Arī šovi lieliski parāda atsevišķu eksemplāru intelektu - Ūdre ir lielisks piemērs.
papildinu...
p
Cik no Saeimas ir lielas parādsaistības? Cik no Saeimas snauž plenārsēžu laikā? Cik no Saeimas ir mājiņa kāpās? Cik no Saeimas uzskata tautu par manipulējamu aunu baru? Cik no Saeimas ir tikai balsošanas mašīnas? Cik no Saeimas ir oligarhu stipendiāti?
Rasmuss
R
Nav jau runa par traucēšanu vai netraucēšanu darbam, bet gan par regulatora un tā vadītājas publisko tēlu. Kā vienmēr ne Saeimas deputāti, ne arī valdība šīs lietas nesaprot...
nebus sodita
n
Drizak sagaidisim ka Andreejevas kundze sanems honorors par prasmigo veikto darbu.
:)
:
jebkurā normālā eiropas valstī viņa izlidotu kā korķis no sava amata un vēl būtu izmeklēšana -------------------------- Un ejot prom no darba, gar izejas malām stāvētu biedri ar karstām sirdīm, tīrām rokām un rīkstēm abās rokās. Par prieku koplajam dīkdieņu pūlim, viņi veiktu ekzekūciju visu darbaļaužu priekšā, kuru dzīves viņa ar savu darbu ir samaitājusi! No valsts malu malām nāktu atbalsta vēstules, pieprasot bargu sodu antivalstiskajai darbonei! Bērnu dārzi un skolas, savu audzēkņu personās, sūtītu zīmējumus, kuros paustu attieksmi pret noziedzīgo darboni etc etc Ja turpinām par atkarībā, tad jautājums - cik no Saeimas smēķē? Cik no Saeimas iedzer? Cik no Saeimas spēlē datorspēles? Cik no viņiem skatās TV šovus? Visi tie, kuri dara kaut vienu no augstākminētā - jāatalaiž (labāk caur rīkstēm :), un tikai tie, kuri ceļas, vingro, mazgā zobus, un tad strādā, strādā, strādā, bet vakarā apstaigā savus vēlētājus, būtu cienīgi palikt un turpināt darbu :), kaut arī man personiski liekas darbaholisms arī laikam ir atkarībā :( Ko, nu?
456
4
Njā. Ļoti neērta situācija. Sabiedrībā informācija izskanēja. Kāds jau ļoti ticami saskaitīja par kādām summām iet runa. Tā kā būtu kaut kas jādara, būtu jāseko kādai reakcijai, bet vai kā negribas pieņemt lēmumu. Tas karstais kartupelis tiek nodots tālāk. Kurš teiks savu gala vārdu? Kurš riskēs un teiks - ir viss kārtībā, tā ir cienījama kundzes nodarbe, turpinam tādā pašā garā. Vai arī - šai dāmai jāatbrīvo ieņemamais amats, un tad var trenēt spēļu automātus uz nebēdu. Cita normāla ceļa ta nav. Diez vai kundze pati rakstīs atlūgumu. Interesanti, kādus hobijus piekopj tie, kam šis liekas atbalstāms?
Senais
S
Es gandrīz Jums varētu piekrist, ja ne beigu rupjības. Laikam mana iztēle, kā Jūs sitiet šai simpātiskai kundzei ar tādu īpašu koku, apķēzītu specifiskā substancē, nosliec mani iestāties par katru, kam draud tik pazemojošs liktenis. Piekrītot jau agrāk, ka spēlēt ar bleķa kastēm ir muļķība, es tomēr nedomāju, ka , nenoskaidrojot visus apstākļus un apstākļu aspektus, kādam būtu morālas tiesības kādu tiesāt, pie kam piespriest pazemojošus miesassodus. Tas vismaz nav ētiski, bet , ja iedarbina vēlreiz iztēli, arī neestētiski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas