Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saeimas komisija nevienojas par Bičkovica pilsonības lietu, rīkos slēgto sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sponsora Tautas Partijas kalpo
S
Ta nav tikai "pilsonibas lieta" Lieta ari par valsts nodevibu. Bijusam VDK darbiniekam pieskirta Latvijas pilsoniba lai varetu but AT prieksedetajs. Un tad kalpos saviem sponsoriem: Seglinam un tautas partija. Neesmu parsteigts ka Tautas Partija nevienojas ar parejiem sai jautajuma.
Eihmans
E
no ģiimja lekas Čingizhana mantinieks...
astoņkājis
a
taisniibas nebuus tikuntaa , komisija ...jaasmejas , tas apmeerasm tas pats kad zagļu kompaanijai buutu jaatiesaa zaglis no saveejo vidus ,šie taču paši viņu ieveeleeja , protams pildot partiju iipašnieku riikojumu... vai beidzot prezidentam pieleks , ka valstii valda mafija , jeb;su ;sis izliekas akls, VVF tas pieleeca termiņa beigaas , kad šii dobeļu lagzdiņu segliņu kompaanija naidiigi teju dziišus padzina viņu no saeimas...
Vai tad mums ir Saeima?
V
Valsts ir nozagta, izsaimniekota. Saeimas varas partijas ir kriminālatbildīgas par valsts izzagšanu. Tikai Starptautiska iejaukšanās var rosināt izmeklēt Saeimas darbību un bezdarbību, jo Latvijas ir korumpēta līdz ausu galiņiem.
Andrejs
A
Kāpēc slēgtā sēdē? Man šķiet, ka Bičkovičš tobrīd pilsonību ieguva "pa draugam", lai gan patiesībā tā viņam droši vien pienācās pēc visiem cilvēciskajiem (varbūt ne tobrīd likumā fiksētajiem) kritērijiem. Un, manuprāt, LR AT priekšsēdētāja amatu viņš ieguva tieši tādēļ, ka "kāds" viņam ne īsti pareizi iedeva pilsonību. Un tieši tādēļ, lai šis "kāds" varētu Bičkoviču šantažēt un norādīt- kādi lēmumi jāpieņem, bet kādi-ne.
Terorists
T
Tauta pieprasa jaunu izmeklēšanas komisiju ar diženā Latvijas tēva gaišo galvu Dobeli. Dobelītis visu noskaidros un noliks šo nerātnās vecmāmiņas mantinieku pie vietas. Kā ne kā galvenais nacionālists,patriots un galvenais izmeklētājs. UZTICĪBU UN ATBALSTU RAŽENAM DOBEĻ TĒVAM.
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
nu ko var ŅEMTIES , TE VISS TAAPAT I SKAIDRS , NOST AR TAUTAS PARTIJU , KAA JAU ESMU AGRAAK SACIIJIS TAK SEGLIŅS TIK PARUNAATAAJS UN O , BET TO TIESNESI ŅEMT NOST NO CEĻA UN SAAKT JAUNU SKAISTU DZIIVI BEIDZOT LATVIJAA , JO NU NAV NEKAADAS JEEGAS NO ŠAADIEM TE TIPIEM !!! KAA AR AR PILSONIIBU , NU PUSLATVIJA TAA IR KĻUVUSI PAR PILSOŅIEM , KAUTVAI TIE PASSI RIIGAS DOMES KRIEVI , KA LOĢISKI RUNAAT NEMAAK LATVIESSU VALODAA UN UŠAKOVS AR , NUKAS VIŅI PAR PILSOŅIEM ,MAAŽOŅU KALNGALS, NOSST PILSONIIBAS
K
K
... un vēl: lai atmaksā nelikumīgi saņemto lielo algu par visu tiesneša krēslā nelikumīgi pavadīto bezbēdīgo laiku!!!!
K
K
Kas tur vēl ko nesaprast - visus šos gadus lēma tiesu - visi šie lēmumi ir nelikumīgi!
lauķe
l
Bičkoviča babiņas jaunības dēkas ar latviešu saimniekpapu nudien būtu apspriešanas vērta tēma Saeimā!
Valdis
V
Ja Bickovicam jaatkapjas, tad mazliet godigums valsti. Ja Bickovics un Seglins paliek amata, tad si valsts ir neglabjama padomju chechistu pereklis. Ietektu visiem braukt prom un iznemt visu naudu no sis dulas valsts bankam.
VALSTS NODEVIBA
V
Ta ir NODEVIBA, ka iebida bijuso VDK darbinieku AT. Seglins ir IPASI SODAMS.
h
Par Rugāti tomēr brīnos. Šķiet, ka TP kā lipīga slimība samaitā visu, kas tai pieiet par tuvu.
h
Komisijai ir ne tikai pilnvaras, bet arī pienākums rūpēties par to, lai pilsoņi valsts varai varētu uzticēties. Un tas šoreiz nozīmē - kārtis galdā.
Kabula
K
...citādi mēs aiziesim destrukcijā, no kuras netiksim laukā... +++++++++++++++ Ko tad sagraus, tantiņ? Vai kādu kristālskaidru tēlu? Vai arī pēdējo iespēju dažiem Tuklīšu Pārtijas viesiem nenonākt tur, no kurienes tiešām netiek laukā līdz termiņa beigām, nosacītai pirmstermiņa atbrīvošanai vai amnestijai..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas