Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeimas komisija otrdien lems, vai aicināt Andrējevu

Šīs nedēļa sēdē Saeimas Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētājs Guntis Blumbergs (ZZS) apspriedīsies ar citiem komisijas deputātiem un tad lems, vai aicināt uz sarunu Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes priekšsēdētāju Valentīnu Andrējevu saistībā ar izskanējušo informāciju par viņas aizraušanos ar azartspēlēm.

"Es pats domāju, ka par viņas hobiju - es nezinu, ko mēs tur varam iztaujāt. Taču mani ieinteresēja tā informācija par algu pacelšanu, tāpēc šim jautājumam mēs sēdē noteikti pieskarsimies," sacīja G.Blumbergs. Kā ziņots, martā SPRK padome pieņēma lēmumu vairs neizmaksāt sev prēmijas, taču vienlaicīgi pieauga padomes locekļu vidējā alga. Tagad tā ir Ls 5000, kas ir tikpat, cik viņi iepriekš saņēma vidēji mēnesī ar prēmijām.

"Acīmredzot, diskusijai ir jābūt, jo reputācija šai iestādei ir ļoti būtiska," uzskata komisijas deputāts Dzintars Zaķis (JL), kurš domā, ka jāpārrunā arī atalgojuma jautājums. Tomēr Dz.Zaķis nepiekrīt tam, ka "regulators ir tas vienīgais sliktais, kas ceļ tarifus", jo sabiedrisko pakalpojumu sniedzēji parasti saņemot tikai daļu no prasītā pieauguma un SPRK ilgāku laiku turējusi tarifus zemus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valentīna Andrējeva:

"Negribu teikt, ka tas traucē manam darbam. Neatļaujos spēlēt darba laikā, daru to vakaros un neslēpju. Ļoti daudz pazīstamu cilvēku spēlē un tā atpūšas. Mana profesionalitāte nav apšaubāma."

Lasi plašāk rakstā Azartspēles ir mans hobijs.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas