Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Saeimas spīkers: ziņas jāsāk ar informāciju no valdības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Tā saucamā "sabiedriskā televīzija" stipri aizrāvusies ar valsts kritizēšanu kā vienīgo savu nodarbošanos. Ja nav ko "uzknābt", tad ignorē. Ja politiķi ir spiesti spēlēt teātri priekš vēlētāju balsīm, tad šie sabiedriskie (daudzi, ne visi), saņemot nodokļu maksātāju naudu, savu klientu vajadzībām uzspļauj no augsta plaukta. Es, piemēram, gribu zināt, ko valsts pārvalde dara un kādi ir sasniegumi, arī problēmas un nesmukumi manā valstī. Valsts nav obligāti jāmīl, bet ienīst valsti ir bezjēdzīgi. Sabiedriskajos (pašlaik tomēr lielā mērā valsts) medijos vajadzētu atbrīvoties no cilvēkiem, kas ienīst šo valsti principā, jo tādi cilvēki navar dot nekādu pozitīvu pienesumu.
jupis
j
Es domāju,ka rupja un prasta robežu pārkāpšana jau ir tā,ka par nodokļu maksātāju naaudu sistemātiski tiek izmēdīta valdība.Nomācoši.Pēc tām slavinošām unnoželojamām ziņam par gulbi,praktiski vairs panorāmu neskatos.Ja kādam interesētu mums parādīt kāpēc manai māsai par pienu maksā 0,07 santīmus,bet lielveikalā jau 0,75.,tad varbūt es atsāktu skatīties.Robežu rupja pārkāpšana ,man šķiet,jau ir tur,ka "Panorāmu"skatoties rodas sajūta,ka "Panorāmas"darbinieki algu saņem "aploksnēs"ne Tikai no valsts bet arī no valstij naidīgiem spēkiem.Tā man šķiet.
Rifs
R
Un to saka trešā valsts augstākā amatpersona?Lūk te jau arī balstās visa šīs valsts ačgārnā morāle un komunistiskā izpratne par vārda brīvību.Vai arī šis kungs savu izglītību nav ieguvis kādā no komunistu partijas skolām?Ļoti pēc tā izskatās.Ne velti viņi ar masīvu un negodīgu vēlēšanu kampaņu nonāca valsts priekšgalā.Par to viņus neviens nesodīja,bet iecēla saulītē.Tad kāpēc tagad atkal nedarīt to pašu?Tagad jau var izmantot sagrābto varu,pat nauda vairs nav jātērē.
valod(j)a
v
vai valodnieku komisija nav radusi latviskojumu `spiikerim`?
Voviks
V
Vajadzetu visus sitos vienkarsi sabiedriski ignoreet.Piemeram, atbrauc tads sushkjis pie manis autinju sataisiit, a es vinju ne dzirdu ne redzu.lai tinaas kur grib.Un ja taa daudzi daritu, varbut butu kads efekts.Bet parasti jau mums pa virtuveem baigie taisnibas cinitaaji, a ja reali kadu satiktu mugura butu kukumaa un lishkjigs smaids.. " prominence" tač.
pamela
p
Paldies par labiem vārdiem,bet Jūs gandrīz visi še tikpat drosmīgi!
...
.
Kam interesē ko tie 100 bikšu deldētāji tur priekš sevis nolemj!
Šampēteris
Š
Interesanti, kāpēc Barbara Ālīte saņem (-41) par to, ka informē mūs?
gnireb
g
Pilnīgi piekrītu ! Un atcerās gudro simts , nāks piektais gads ! Un tad , ko tad ? Man jau pirksts niez , tieši kā manam onkulim līdz 1948 gada vasarai kad utainais bij skaidrā un trāpija .
Alex
A
Poļitbiro reklāmas rullītis ziņu sākumā:D
Vizma
V
Pamela, Tu esi viens kārtīgs cilvēks, cienu Tevi. Pilnīgi pietiek ar saujiņu tik stipru cilvēku kā Tu, lai arī citiem rastos vēlēšanās pretoties tautas apčakarēšanai.
pamela
p
Pilnīgi jums piekrītu,īpaši beigu daļā,ka mums NAV žurnālistu,kuri politkretīniem /pēc Šķēles/ sadotu tā,ka NEVIENS no viņiem NECELTOS ne šinīs ,ne šī gadsimta vēlēšanās vai jelkādos amatos.Tomēr priecē tas,ka TAUTA sāk apzināties savu VARĒŠANU,totalitārā režīma bailes sāk izzust un to nevar sagremot politmafija.
Pilsonis
P
Pilnīgi piekrītu, ka vispirms ziņās tautai jārāda valdības darbi, kas tautu interesē un kas to ietekmēs visvairāk. Jāsāk ar to kā Daudze un tam līdzīgie pacēluši sev algas un kādas maksā prēmijas, cik atkal NNNN tūkstošus sev laipni atvēlējuši, kamēr tantuki un opīši knapi velk dzīvību Pēc tam jārāda, kā premjers lien no ādas ārā lai uzsēdinātu Latviju uz gāzes tirgoņu adatas un par gāzi Latvijā būtu jāmaksā augstākās cenas Eiropā. Tieši tā arī jāpasaka, ka jau tagad maksājam kā Vācijā, kas atrodas 2000 km tālāk, un krietni vairāk nekā kapitālisma citadelēs Īrijā un Lielbritānijā. Rociet žurnālisti, paskatieties Googlē, tur tas skaisti redzams. Jāparāda valstsvīru štelles privātu monopolu peļņas vairošanā, un jāsauc par to kas tās ir - acīmredzamu prettautisku darbību un nekaunīgu valdības korupciju. Jāparāda, kā Latvijā katrs nākamais regulators saņem arvien lielākas algas, nu jau 30-40 tūkstošu, kas likumā ir amorāli piesieta privātu monopolkompāniju kopējās gadā nopelnītās naudas apjomam., un parāda amorālu regulatora nolemtību. Regulatora, kuram it kā būtu jāstrādā visu sabiedrības slāņu, nevis dažu gāzes kompānijas īpašnieku, interesēs. Tā arī tautai pasakiet, ka tā ir fikcija, nevis regulators, un iedarbiniet savus ruporus uz visiem stūriem - šī lieta skar jūs, jūsu radus, draugus un bērnus. Kāda lieliska izdevība žurnālistiem rādīt un rādīt, ko melīgi politiķi stāsta, un turpat blakus kāda ir reālā īstenība uz ielas un ģimenēs un ko par viņu katru frāzi saka tauta. Hei, sabiedrības sargsuņi, vai jums ir iekšā parādīt un pastāstīt par darbiem vai turpināsiet svēti godāt korumpētu un senilu padomjlaika žurnālistu akadēmiķu jums klāstītās pseidoteorijas, ka jāatreferē politiķu teiktais bez Jūsu pašu visniecīgākā viedokļa, skepses un kritikas paušanas? Kur jūsu drosme apklusināt muldoņas tiklīdz tie paver muti? Izmantojiet Daudzes doto iespēju, rādiet darbus tā ka uziet, salīdziniet ar informācijas avotiem, izvelciet gaismā neliešus un blefotājus. Vai tiešām bez Sipenieces kas vienīgā uzdrošinājās atklātus un nekaunīgus melus nosaukt par meliem, neskatoties ne uz kādiem uz mundieriem, nevienam mēdiju cilvēkam nav vairs iekšā beidzot dot atklātu un pilsonisku pretsparu valdošās kliķes personālijām, tā lai tās neceltos ne šajās, ne nākamajās vēlēšanās? Neticu, ka latvieši vēl ilgi tā pacietīs, ka tiem taisa uz galvas.
anonīmais šakālis
a
Brežņevs!
alma
a
Ja valdība būtu pieņēmusi ko tautai svarīgu un vajadzīgu ,tad ar to arī saktos ziņas!!!Citādi pretīgi stāstīt par kārtējām cūcībām pret tautu!To pašu var teikt par notiekošo SAEIMĀ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas