Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Sāk kriminālprocesu par naidīgiem komentāriem pret Gardas meitenēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nana
N
ugh, get over wikebnz! i spent over 500,000 on wikebnz and i hate wikebnz now! all that money you spent on this crap is gonna go to waiste someday! i thought i'd never get rid of my account but i did and watsed alot of freakin' money, you will to! STOP WEBKINZ
Ramesh
R
ugh, get over nbikewz! i spent over 500,000 on nbikewz and i hate nbikewz now! all that money you spent on this crap is gonna go to waiste someday! i thought i'd never get rid of my account but i did and watsed alot of freakin' money, you will to! STOP WEBKINZ
zvirbulēns
z
Žetons. :)))
ABC
A
"Gardas meitenes"??? Vai tās stipri padzīvojušās meitenes patiešām ir gardas? Var jau būt, par gaumi nestrīdas. Šis termins būtu lieliski izmantojams kāda erotiskās masāžas salona nosaukumam.
narkologs
n
Ja kādam gribas, lai Gardu notiesātu par to, ka viņš ir Garda, tad kā vēl saukt tādu "tiesu"? Nekas cits kā linčs un revolucionārie tribunāli (ļeņina laika, jo Staļina prāvas, kaut idiotiskas pēc satura, vismaz formalitātes ar grēku uz pusēm ievēroja) man prātā nenāk. Runa nav par Gardu, bet par principu. Vai nu mums ir likums vai nav, vai nu nedrīkst draudēt vai tomēr drīkst, bet ja drīkst, tad visi un visiem. Bet ja mums tomēr ir likums, tad likuma aizsardzība pienākas visiem. Un vispār - tā jau jebkuru tiesas lēmumu var noraidīt vienkārši nobļaujoties, ka tiesa angažēta. Bet ja valstī nebūs tiesu varas, kas tad sekos likuma ievērošanai? Un neviens nevar sūdzēties, ka nacionālie radikāļi netiek tiesāti, ja pārkāpj likumu. Kur te būtu "angažēta tiesa"?
replika
r
man šķiet, ka piemēram Saskaņas centrs ir daudz radikālāka nekā Gardas partija. Gardisti vēlas lai Latvijā tiktu ievērota Žēnēvas konvencija. Saskaņas centrs - lai okupantiem un kolonistiem tiktu Latvijā piešķirtas īpašas tiesības. Piemēram - nelietot valsts valodu. Viņu galvenais mērķis ir panākt, lai kolonistiem nekur nebūtu nepieciešams runāt valsts valodā. Līdz ar to padarot valsts valodu par farsu.
dzeris - Līga
d
Latviešu tautu apvainot nedrīkst, bet citas tautas drīkst, tā?
Līga
L
Vismaz prātīga reakcija no drošības policijas puses. Pareizi rīkojās tie, kas iesniedza prasību pret to šmurguli, kurš draudēja latviešu sievietēm un apvainoja latviešu tautu.
riņķī apkārt
r
Es nezinu, ko viņas raksta savā avīzē. DDD laikam, pat neesmu rokās turējis, taču, ja tur būtu apzināti vēstures viltojumi, vai kas tamlīdzīgs, tad tā avīze sen jau būtu slēgta. Ir cita lieta- izvēlēties vai runāt par šīm lietām, jeb ne un tādā gadījumā es uzskatu, ka viņām ir visas tiesības runāt. Un būsim konsekventi. Ja jau abām sievietēm ir jāsēž, tad sen cietumā vajadzētu atrasties tiem, kuri 16. martā lamā mūsu leģeonārus un latviešus vispār, un pusei no tiem, kuri pulcējas 9. maijā savos uzvaras svētkos, datumu ar kuru Latvijā sākas visdrūmākais laiks, kopš tā brīža, kad latvieši sāka sevi apzināties par tautu
dzeris
d
Tam riņķī apkārt - tas, ko tu saki, tur nekāda necieņa, vai, vēl vairāk, naida kurināšana nav, kurš tad strīdās, bet kāds tam sakars ar šīs te kompānijas rakstiem tai viņu lapelē un citām izdarībām, kur nacionalā naida kurināšanu, laikam, var neredzēt tikai Latvijas tiesa, kas visus šos te attaisnoja, laikam arī domādama, ka izdara ko labu "latviešu aizstāvībai", bet, īstenībā, parādīdama, ka Latvija ir valstiņa, kurā naida kurināšana ir atļauta, un, kārtējo reizi, neko labu Latvijas reputācijai tas nedeva. Tam narkologs - no kura laika neangažēta tiesa ir tas pats, kas revolucionārais tribunāls?
narkologs
n
Ja nevajag uzbrukt, tad arī draudēt nevajag. Bet ja mums būtu neangažēta tiesa (lasīt: jakobīņu revolucionārais tribunāls) tad sēdētu daudzi. Ratos, kas ved uz giljotīnu. Bet mums nav revolucionāru tribunālu un nevienu nesoda par to, ka viņš ir Garda. Likums ir viens visiem. Ja draudēs nacionālie radikāļi, viņus tiesās par draudēšanu, bet ja draudēs padomju "internacionālisti", tad tiesās viņus.
riņķī apkārt
r
Tam riņķī apkārt - vājuma pazīme ir nepārtraukti visiem un pašiem sev pierādīt, ka mēs neesam vāji, un esam te galvenie, tas tikai liecina par iekšēju nedrošību ++++ Ik dienas nolikt pie vietas šovinistu - tas nav rādītājs iekšējai nedrošībai, bet tas ir viens no savas dzīves telpas aizstāvēšanas pamatelementiem :)) Piemēra pēc. Ja es redzu, ka cilvēks ir krievs, bet man no viņa kaut ko vajag, tad es uzrunāju viņu krieviski, tā izrādot pret viņu cieņu. Savu kārt, ja mani krievs uzrunā krieviski ( viņam neienāk prātā mani uzrunāt latviski: ) ), jo viņam kaut ko vajag no manis, es atbildu latviski. un spēju novērtēt to aizvainojumu, kuru vairums gadījumos izsauc šāda mana "necieņas pilna"attieksme pret "cilvēku ar tik lādzīgo un plaši neizprotamo" dvēseli. :))) Viņa prāt un acīm redzot arī tev tā liekas - es nevajadzīgi "kurinu nacionālo naidu" :) Bet man tā neliekas, kaut vai tādēļ, ka LR valsts valoda ir latviešu valoda un nevajadzētu pret šo likumu attiekties formāli un šis ir tikai viens no ikdienišķiem piemēriem no kuriem sastāv mūsu dzīve, kurā mēs - latvieši vairums gadījumos piekāpjamies, noniecinot gan sevi, gan savu valodu un kultūru vispār. Atkal ir jāņem piemērs no igauņiem, kārtējo reizi :)
un
u
"Garda Maskavā ar krieviem labi sapratās". Un pareizi darīja.
un
u
Urla nav krievs, ievēro. Urla ir PSRS noziegumu aizstāvis, bijušais specveikalu klients. Un bieži urlu vidū ir viņu bērni.
un
u
Gardas meitenes nolika ziedus visu kritušo karavīru piemiņai. Pasakiet paldies viņām. Kas vajāja viņas? Tie, kuriem nerūp karavīru piemiņa. Tāpēc pierimstiet vismaz tagad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas