Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SAK: reformām vajag sabiedrības atbalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klasters
k
Patiesi un tāpēc labi..:))
sorry>123
s
vnk Ķīļa domas nodokļu maksātājiem maksā bargu naudu.un par tādu naudu klausīties domas, kas par velti rodas saprātīgu cilvēku smadzenēs katru dienu, nu atvainojiet! jautājums jau vispār ir par valdības praksi tā vietā lai uz 5 min padomātu, paskatītos visiem pieejamu statistiku un tad izlemtu kā rīkoties, tā vietā dibina visādas komisijas un analīzes komandas, kas par miljoniem latu domā valdības vietā.un pēc tam vēl valdība neņem vērā šos superdārgos padomus... Man pie Ķīļa kunga bija tas gods klausīties lekcijas par antropoloģiju. Pirmo reizi klausīties ir interesanti, bet tad, kad man viņa intervijās un eksperta slejās gadiem jālasa viens un tas pats par to kā viņš Sibīrijā gadu taisīja lauka pētījumu, kā viņš Kembridžā mācījās, cik relatīvi ir visi mūsu priekštati par sociāli pieņemamu uzvedību..es nezinu, varbūt es neesmu tik gudra, bet neizskatās, ka viņam kopš studiju beigām ir kaut viena jauna, radoša doma ienākusi prātā.man uz smieklu pavelk, kad kārtējo reizi žurnālī jālasa par latviešu priekštatiem par caurvēju..:D CIK GADUS VAR MALT VIENU UN TO PAŠU?
123
1
Es nesaprotu tos, kas še raksta, ka Ķīļa runā nekas nav bijis - vai visai precīzu scenāriju definēšana nav nekas?
sabiedrība
s
- tūlīt skries atbalstīt !!!!
bankrotejusi valsts
b
SAK jalikvide tapat ka parejas liekezu un mulkibu producejosas iestades!
bankrotejusi valsts
b
Tikai patreiz Latvija diemzel nevar pardot neko augsta Lata kursa del, augsto elektroenergijas cenu del un nodoklu politikas del
einuej
e
man gan Ķīlis patīk. Jūs esat foršs vecis. Bet reformas es atbalstu, atbalstu, atbalstu, tik' nevaru sagaidīt, kad tad beidzot īstenos, čammas.
Berta
B
.... veidot aktīvu un nopietnu dialogu ar sabiedrību par valsts turpmākajām funkcijām. x Laikam sabiedrībai taisās paziņot, ka valsts turpmāk vairs nefunkcionēs.
Clash
C
Es te vakar paskatījos Discovery raidījumu How it,s made, tur demonstrēja kā rietumos tiek ražotas dekoratīvās stikla lodītes, nu vienkārši, priekš skaistuma. Pie mums neko tādu neiedomātos ražot, visi tik zin - piens, graudkopība, lauku tūrisms, kokapstrāde, jā un vel augstās tehnoloģijas, tikai neviens nezin pateikt, ko ar to paši ir domājuši. Ražot vajag jebko, ja tikai var pārdot. Te viens prātnieks, laikam Liniņš, Tomsona raidījumā sajusmiņāts savā stulbumā priecājās ka 'vairāk nedarbojas VEF, jo tādas kvalitātes ražojumiem būtu jākaunas. Ziniet, tad jau ungāriem par Dacia arī jākaunās būtu, nav jau BMW. Vis notiek pēc principa, ja nav Nokia, tad mēs neko labāk vispār neražojam. Trulums augstākā pakāpē, un kur tādiem vispār vērdu dod radio ēterā. Ražot var jebko, pat naglas un saspraudes, kamēr mēs to nesapratīsim un gribēsim nez ko ražot, tikmēr nekādas vīzijas mums nelīdzēs. Vīzija ir elementāra, ražot jebko, ko varam pārdot, kaut vai parstrādājot savus ekrementus (atvainojos par rupjību).
Paija
P
Kaut kā savādi, ka zatlera padomnieks ir antropologs Ķīlis. Tāda čivināšana Ķīlim vien sanāk, bet valsts turpina grimt purvā, jaunieši spiesti izbraukt no valsts vasaras lauku darbos, jo nemākuļi ministri nezin, kā tos jauniešus var nodarbināt vasarā laukos tepat dzimtajā zemē. Valsts izdzen pat jauniešus.
Olvins Šoflers
O
Diemžēl Ķīļa vadītās SAK produkta kvalitāte ir traģiska. Nelāga zīme Valsts Prezidenta spējai izraudzīties spējīgus padomdevējus. Palika pavisam bēdīgi, jo Ķīļa kunga pārspīlēti demonstrētās ambīcijas visos mēdijos radīja ilūzijas. Žēl.
Q
Q
Nu bet tak kādam, kurā kāds arī ieklausās, tas bija jāpasaka pietiekami skaļi, lai kaut kas šajā rezervātā notiktos! Nepiekrītu "no malas" ka viss jau notiekas! Kā nesen kāds labi pateica - nevis mājas kapitālais remonts, bet tikai mēbeļu bīdīšana.
Murgs
M
Jā ķīli, citus ar sū... apkraut nav tas pats, kas pašam ko jēdzīgu dzemdēt... Trūcīgs gan tev tas pārspriedums sanācis, trūcīgs. Bet nekas, aldziņa un honorāri taču tagad skaitīsies atrakstīti, vai ne?
lauķis
l
Vīzijas rādās tikai tiem ,kas kaut ko sapīpējas vai regulāri par daudz ieķer.
Karamba
K
Sabiedrības atbalsts un uzticība ,Ķīļa k-gs,atjaunosies tikai tad, kad tiks atjaunots normāls taisnīgums.Kad tie kas pelnījuši tiks tiesāti ,nevis turpinās brūķēt muti,tēlos biznesmeņus vai sabiedrības eliti, balotēties, kad t.s. partijas kā minimums atzīs un samaksās uzrēķinu par pozitīvismu,utt. ..šito sarakstu varētu ilgi turpināt.Īsi sakot- kad personas, lietas un notikumi tiks sauktas īstajos vārdos,ar attiecīgām kosekvencēm. Citādi, visas šīs pļāpāšanas, noklusēšanas, puspatiesības,teorētiskie plāni ir velta laika tērēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

SAK ziņojumu valdības ārkārtas sēdē lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas