Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saldus rajonā pa trešā stāva logu izkrīt bērns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aliina
A
Jūtu līdz šai ģimenei, jo dzīvojam vienā pagastā. Pazīstot šo ģimeni, nav šaubu, ka tas tik tiešām ir nelaimes gadījums. Cerēsim, ka viss būs labi ar mazo puisīti! Turaties!
Sandris R.>zinu kā ir
S
Jums derētu lasīt citu rakstīto uzmanīgāk. Tieši to jau es saku, ka var gadīties: ." Un protams tas var notikt visur, bet kā ārkārtējs , traģisks izņēmums. Bet zinot Latvijas bērnu traumatisma statistiku, pārņem šaubas, ka šeit kaut kas smagi nav kārtībā. Variet pārliecināties pati, tie nav slepeni dati". Latvijā statistika ir vienkārši atbaidoša. Sākot ar gultiņā iemestu degošu cigareti, kad bērns zaudē kājiņu un beidzot ar kārtējo etiķskābes nelaimi. Pa vidu regulāras citas nelaimes. Nedomāju vis ka esnezinu ko saku. Ar cieņu, Sandris, nevis Sandis (tas tik tā, Jūsu neuzmanības ilustrācijai. ļaunā neņemu, jo neesmu formālists).
zinu kā ir
z
Nelaimes gadījumi ar bērniem notiek visur, pat visrūpīgākajiem vecākiem. Ļoti līdzīgs, nu jau sen atpakaļ, bija arī mūsu ģimenē. Tas ir viens mirklis, kuru pat nevari paredzēt...un nekas vairs nav labojams... labi, ka toreiz laimīgi beidzās. Cerams, ka mazajam puisītim viss būs labi! Un tur jau tā lieta, Sandi, ka vērtēt no malas ir kas pavisam cits. Cerams, ka tā arī paliks Tava vienīgā pieredze.
Sandris R. zīlei
S
Es zinu zinu cik tas smagi, jo no paviršas mātes atrados netālu. Par tālu lai spētu novērst, bet pietiekoši tuvu lai vērtētu. Un protams tas var notikt visur, bet kā ārkārtējs , traģisks izņēmums. Bet zinot Latvijas bērnu traumatisma statistiku, pārņem šaubas, ka šeit kaut kas smagi nav kārtībā. Variet pārliecināties pati, tie nav slepeni dati.
zīle
z
tas var gadīties jebkurā ģimenē un jebkurā valstī un es neuzskatu kad šī ziņa būtu banāla,nedod dievs tev Sandri R.to piedzīvot.
Sandris R.
S
Nu ko, jau ikdiena, kārtējais, jau garlaicīga banāla ziņa? Kā tas ir iespējams? Pie mums viss ir iespējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas