Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Saskaņas centrs valdībā būtu liels kompromiss

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pr
p
f¤#k that russian scum
Dārznieks
D
Atrašanās valdībā Latviešu partijām ar Saskaņas centru nebūtu nekāds varoņdarbs jeb kompromiss bet vienkārši māka strādāt un parādīt savu briedumu - ne vairāk ,ne mazāk kā tas notiek ikdienā sadzīvē. Domāju, ka Prezidenta krievu valodā izteikta intervija Latvijas medijiem ir daudz sliktāka pazīme.
Ritvars
R
Jā, liels kompromiss - starp Latvijas neatkarību un Latvijas pievienošanu Abrenei.
c. desa
c
atbildi tik lūdzu uz jautājumu: Grūzija karoja savā valstī ? vai varbūt viņa uzbruka Krievijai ? pēc tava "neko citu neesi lasījis" tu manās acīs esi puņķaina nulle !
Kaspers
K
Ir šaubas par Saskaņas centra kreisumu. Viņi ir vairāk nacionāli tendēti, ekonomiskiem jautājumiem viņi nevelta pietiekošu uzmanību. Tiesa, arī Jaunais laiks minstinās ekonomiskos jautājumos. Patreiz ir nepieciešama drakoniska cīņa ar korupciju un monopoliem. Aiz banku krīzes arī slēpjas korupcija. Bez korupcijas nebūtu iespējami tik daudz slikto kredītu. Bija vēlams Parex bankrots - tas būtu smags trieciens korupcijai. Tagadējā Parex glābšana ir lielā mērā korumpantu glābšana.
dzeris c. desa
d
Visa pasaule zina, ka Krievija Gruziju provocēja, jā, bet kariņu ta sāka Gruzija. Tu , laikam, izņemot Vaideres komentārus, neko citu neesi lasījis.
dzeris
d
Par to kompromisu - jebkurā gadījumā TP vispār būtu jānožēlo grēki un jāklusē. Reāli kurš nodarījis vairāk ļaunuma - SC vai TP? Visu laiku jūs baidīja ar krieviem, lai var zagt, un vēl tādi komenti? Izskatās, daudzi šinī valstī domā nevis ar galvu, bet ar mugurkaulu, nu tad ko sūdzaties, ka slikta valdība?
Valdiba
V
Protams,labak tomer zagli, bet tikai ne krievi valdiba!
c. desa
c
... nekad tos lopus, kas svinēja Krievijas uzbrukumu Gruzijai, ja es vēl kādreiz biju domājis par viņiem balsot kā protestu valdošajiem, tagad - nemūžam !!
klusais
k
Smaga situācija, bet SC varētu būt buferis vecās koalīcijas uzbrukumiem ,kuri noteikti būs. Tāpat līdz ar SC atrašanos valdībā arī viņu popularitātes reitingi vairs nekāptu - tas skatam nākotnei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas