Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Savickis neslēpj - mērķis bija Dinamo nākotnē nodot valstij

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bonegrinder
B
Būtu gatavs iegādāties akcijas par saprātīgu ciparu.
latgalis
l
Intresanti, valsts visus objektus pat ar labu peļņu ļāva PRIHVASTIZĒT.........ta kāpēc valstī būtu jāņem un jāuztur IZKLAIDES PRIVĀTBIZNES???? PILNĪGA MUĻĶĪBA !!
Black Bird
B
Es nopirksu RD par 1 Ls,bet kopa ar Iteru!
Dhago
D
Nu tad jau nemāk taisīt biznesu. Šaubos vai Amerikā štati vai pilsētas finansē NHL klubus. Tas ir bizness tāpat kā KHL. Gan jau Savickis ar savu brandžu atkal centīsies iesmērēt savu klubu valstij un vēl naudu nokāst.
Lipsta
L
lai to hokeja nodokli (gadā 10 miljoni latu) samet tie, kam tas vajadzīgs, variet izdomāt dažādas bļemas un vimpeļus, nosaukumus u.c., ko viens otram lipināt, bet nevajag man likt maksāt par kaut kādu leģionāru algām un tiem, kas mācās sporta skolā, lai sapnis ir Latvijas izlase un NHL, nevis Ģinama Riga
Interese
I
Cik hokejistam Dinamo ir alga? Cik alga ir trenerim? Cik alga ir Dinamo vaditajiem? Gribu salidzinat vinu algas ar skolotaju un pensionaru iztiksanu. Un tad runasim talak.
aaa
a
Tas ir ārprāts! Mierīgi lasīt to visu nav iespējams, nervi beigti! Vai tiešām neviens šo ārprātu nevar apturēt!!! Kāds var viņiem pskaidrot, kā dzīvo vidusmēra cilvēki šodien Latvijā?
pzd
p
izskataas ka smalki izsheemots , kaa atkal apjaat valsti, kam valstija taads slogs??? neba veel par velti atdos , gan gribee lai noperk, tikliidz kalviišiem un liidziigajiem nav ko zagt , taa atdos valstij , valstij nav vajadziigs Rigas ģinamo... kaapeec neiesmeereet Šlesaram ar Ušaakovu ? varbuut saabri aizspiediis tos nieka miljonus ko segt Ģinamo budžetu.... jautaajums , kurš tad paarsleegs tos miljonaaru ( hokeistu ) liigumus no valsts puses? finanšu ministrs vai ...idiotisms
Jauniets's no Tomes
J
Eu nu beidz vecā, aļāku pie veiča,piečā vai parķelī nav nemaz slikti pasūkt!
pankuuks
p
Itaalija un Francija ir visa Eiropa??? Vaacijaa ir speeciiga liiga DEL btw!
sxs
s
esiet reāli hokeju nekur eirupā nemaz nespeelē un nezina kas tas ir, ne Anglijā ne Vācijā ne Spānijā ne Itālijā ne Francijā un tā tālāk, kāda tur reklāma valstij sanāk
žanis
ž
Viss,kas saistās ar kādu no TP, konkrēti-kalvītis, man ir krimināls, naudas nopludināšanu. Visu cieņu puišiem, bet šai pasākumā vairs nepiedalos. Tas oranžais rijeklis pat latviski uzvārdus uz krekliem neraksta. Kur ir kalvītis, tur ir smaka.
tūta
t
Kalvītis jau sen valsts naudu uzskata par savu un privātklubi ir jāuztur pašiem! Tagad izrādījās, ka pa maz sazagās? ja trūkst naudas, lai fani ziedo! Tā te jebkurš var pieprasīt valsti sponsorēt! Tāpat, kalvīt, tev drīz būs jātup slēgtās telpās un vēl veselai TP varzai, tad arī pārējiem laiks pienāks!
runcis
r
Vai tiešām Savickis ir tenisists kā raksta žurnaļiste? Pat domādams neizdomāsi!
pankuuks
p
vo vo. interesanti vai vidusmeera latvietim (diivaanaa bezdeetaajam. mietpilsonim) kaadreiz arii buus labi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ATBILD VIESTURS KOZIOLS:

Atceroties laiku, kad strādāju un veidoju komandu, kura lika pamatus Dinamo, esmu patiesi gandarīts un priecīgs. Cilvēki, ar kuriem to darīju, neskaitīja stundas un nežēloja enerģiju, jo darīja to ar prieku un no sirds. Tas arī ir galvenais iemesls mūsu panākumam, par ko daudzi joprojām brīnās. Bija ļoti patīkami iepazīties tuvāk arī ar Savicka un Ulmaņa kungiem, esmu daudz mācījies no viņiem un par to pateicīgs.

Patiesi ir jauki uzzināt, ka esmu izmantojis privātu lidmašīnu brauienam uz pusdienām. To, strādājot 14 – 16 stundas dienā pie šī projekta, nebiju pamanījis.

Šķērdējis naudu – šo esmu dzirdējis. Bet ir grūti tam piekrist un nevēlos tērēt laiku, jo daudz svarīgāk ir izdarītais un sasniegtais – ar minimāliem līdzekļiem. Jo nozīmīg;aks, salīdzinot ar lielo Krievijas klubu budžetiem. Pie mums brauca mācīties un vienmēr minēja kā piemēru. Manas uzstāšanās Krievijā klubu prezidenti apsveica un teica, ka viņi tā nevar atļauties, viņi daudzas lietas nesaprot. Viņi bija pateicīgi, ka esmu mēģinājis uzrunāt līgas vadību un aizstāvēt, pirmkārt, klubu intereses. Kā apliecinājumu varu minēt, ka klubu prezidenti mani izvēlēja kā vienu no 24 pārstāvjiem sarunām ar KHL vadību.  Netiu, ka tā bija nejaušība. Mums bija individuāla, savādāka, modernāka pieeja daudziem jautājumiem. Tieši tā mēs iemantojām cieņu un autoritāti. Drīzāk jāsaka, ka līgas vadībai nebija ērta mana nostāja un viņi vēlējās tikt no manis vaļā.

Bet esmu liels Dinamo patriots un vēlu no sirds spēku un pacietību esošajiem akcionāriem, spēlētājiem, treneriem, līdzjutējiem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas