Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SC aicina Meierovica vārdā pārdēvēt Džohara Dudajeva gatvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Ja reiz mēs, pateicoties par Dž. Dudajeva ieguldījumu brīvības atgūšanā, nosaucām ielu viņa vārdā, tad tagad būtu muļķīgi un nožēlojami to pārdēvēt. Cits jautājums, vai savulaik tā vajadzēja steigties ar ielu nosaukumiem personību vārdos.
AD
A
Piekrītu.
Zigurds Mežavilks
Z
Ja nebūtu ģenerāļa Džohara Dudajeva tāda "vietējā"iespējams būtu jau sapuvusi kaut kur līķu kaudzē. Jo tieši viņš atteicās bombardēt dumpīgos igauņus un latviešus. Jatur mute, ja nezina par ko runā! Patiesībā Rigas lidosta jānosauc pirmā Latvijas prezidenta vārda - Jāņa Čakstes starptautiskā Rīgas lidosta. Bet Zigfrīdam Meirovicam jāatdod sava iela, kura cara laikos tika saukta par Basteja bulvāri. Nupat redzēta filma labi liecina kādi rīkļu rāvēji bijuši komunisti. Viņu mantiniekiem nav nekādu tiesību diktet Latvijai ko kā nosaukt.
lasītāja
l
Piekrītu Eleonorai! Varoņus vajag godāt, bet ir pienācis laiks pārtraukt klanīties Maskavas priekšā. Meierovics patiešām justos pagodināts.
Absints
A
Vai ar Ēlertes aiziešanu Dienas objektivitāte beigusies? Vai "horizontālais taimkods" ir iestājies arī komentāriem pie raksta par Godmaņa avāriju? Arī Tu, Brut?
Grads
G
Vo, vo, bet es kā pautu braucīšanu kabatās pieminēju, ta man pus komentāru izdzēsa... itkā tas būtu kas rupjš
Eleonora
E
SC grib konfrontēt Meierovicu ar Dudajevu, veikli gan! Bet mums godā abi! Ir veel arii Maskavas iela ...
nesaprotu
n
kadēļ nevar komentet par godmaņu avariju. a. godmaņu mašine izbrauca par terbetas ielu, nelegali brauca nepareizā virzienā. b. godmaņu mašine tad brauca kādus 10 metrus neparēizā virzienā par Brivibas bulevari. c. godmāņu mašine parkapa satiksmes regulas, kuras teica ka mašinei priekšgalā jabut bakas uguņi un sirēne. d. godmaņu mašine izbrauca no terbetas/brivibas bulevara ļoti atri un aculiecnieki teica ka nebija baku sirēne ieslegta ka mašines iebrauca kalpaka bulvari. e. tatad, mikriņa autobus nebija vainīgs. galvas ir jaripo, jo godmaņa soferis un sargājamā mašīne parkapa visus likumus. f. godmaņa apsardze riskēja un zaudēja, viņiem bija jabut mašine priekšā, un aizmugurē. g.. vai šītas ir tas gadijums ka taupa naudu, un nebrauc ar policijas mašini priekšgalā. h. labi tad, bet nakam reizi varetu but vel smagākas sekas. i. jabut izmeklešānai kas pienāk pie ļemuma ka godmaņu cilvēki rikojas nelegali. j. to ir jaapstādin ka brauc par nepareizo virzienu par terbetas ielas.
Vera
V
Latviesu tautai ir tads teiciens, kad sunim nav ko darit tas savus pautus laiza.... Laikam politkiem, ministriem, Saeimas deputatiem tiesam nav ar ko nodarboties ka apmierinat savas egoistiskas iegribas un pirmais ir Latvijas Arlietu ministris, bijusasi fiskulturas instruktors, komjaunietis M.Riekstins, Zel, ka politki nezina savas tautas parunas. Ja vini tas zinatu tad varbut aizdomatos vai tas parunas iz tautas nav tiesi par viniem? Krieviem nepatik, ka varoni ir goda.
Vietējā
V
Zinu arī vēsturi.. Tad jau pvai visu Rīgu varētu pārdēvēt ar pasaulē ievērojamu personību vārdiem, kas parādījuši sevi jau no pasaules pirmsākumiem.. Un viss? Būsim kārtējo reizi starptautiskie atbalstītāji, tik ne savu vērtību pārzinātāji?? Kuldīgas. Zaķu. Dārza. Kr.Barona. Tērbatas. Akmens. Laivu. Anniņmuižas. Strēlnieku. utt. - vai tad neskan jauki?? Par mūsu valdību cits stāsts - bet tur piekrītu :(
Laila
L
°Var būt vajag arī vēsturi mazliet zināt un dzīves istenību.dudājevs bija cienījams cilvēks!!! Tukstoškārt cienījamāks nekā tie kretīni,kas sēž valdība!
Vietējā
V
Es būtu ļoti priecīga, ja to Dudajevu kā omulīgāk un latviskāk pārdēvētu.. Te dzīvoju. Kāpēc visas ielas kā ielas, tik šī nav par / ap Latviju..:(
who cares
w
Eu, veči/vecenes, kas man tos 1niekus sabāza! Kas Dudajevam vainas?
Altin Yildiz
A
Domāju, ka laiks puškina ielu pārdēvēt inša Allah, Šamiļa Basajeva vārdā.
Grads
G
Nu normāli, ja vajag tik ļoti Meierovica vārdā ko nosaukt... var arī tā. Vai tad Rīgā jaunu ielu nav ?? Tie pārdēvētāji jau līdz kaklam... Vienkārši redzams, ka baram ļautiņu algu maksā, bet darīt nav ko...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas