Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SC: mājokļa nodokļa ieviešana būtu rekets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valstsvīrs
v
Neuzminēji gan.
Kuiļu Žanis
K
Izskaties pēc G.B.
valstsvīrs
v
Ņemšu nodokli par visu! Šodien PVN, rīt par nekustāmo īpašumu, parīt bezbērna nodokli, aizparīt par to, ka bērni ir, pēc tam, ka ir sieva vai nav sievas utt. Esmu GUDRS un VARENS. Vienmēr paņemšu, ja vien gribēšu. Un nospļauties man par prastiem cilvēciņiem, kuri nesaprot pat to, ka sen jau ir MŪSU verdzībā. Kādam taču jāstrādā, lai dievības dzīvotu pieklājīgi.
Pilsonis
P
Patiesībā nevis tiesības, bet pienākums prasīt atbilstošu naudas izlietojumu! Ar šo pienākumu arī mums ir bijis diežgan švaki un esam ļāvuši politķiem izlaisties!
Pilsonis
P
Uz Tavu jautājumu: "Kā var valsts prasīt nodokli no tā, kas tai nepieder?" Lielāko daļu nodokļus valsts iekasē no tā, kas tai nepieder - iedzīvotāju ienākumi, preces, nekustamais īpašums utt. Arī jaunais mājokļa nodoklis ir faktiski tikai NĪN bāzes paplašināša, nevis jauns nodoklis. Nodokļu iekasēšana faktiski ir kopējā labuma pārdalīšana. Ideālajā variantā cilvēki apzinās, ka to samaksātā nodokļu nauda pieder viņiem pašiem - visiem nodokļu maksātājiem, un viņiem ir tiesības prasīt no politiķiem un ierēdņiem atbilstošu šīs naudas izlietojumu. Latvijā gan poltiķu nekompetences un alkatības dēļ šī domāšana nekad nav attīstījusies vai arī ir pilnībā sačakarēta.
Edgars
E
Protams viniem taisnība! ši nodokļa ieviešana ir ne tikai valsts rekets, bet arī valsts noziegums! Kā VALSTS VAR PRASĪT NODOKLI NO TĀ, KAS TAI NEPIEDER (piemerām privatizēti dzīvokļi!!!). Tad jau var savā absurdā aizdomāties tik tālu, ka prasīt nodokli par apģērba lietošanu, gaisa lietošanu utt. Varbūt iedzīvotājiem vajadzētu pieprasīt nodokli no valsts par viņu apčakarēšanu? Jebkurā gadījumā iesviest šo nodokli nedrīkst šajā laikā, ka iedzīvotāju ienākumi dramatiski samazinājušies. Jāatrod finansu resursi ierēdņu armijā (nesen uzzināju, ka viņu algas neskatoties uz krīzi ir palielinājušas, valsts sekretāriem >2000Ls mēnesī- pilnīgs absurds)
85perkele
8
lai arī neesmu SC atbalstitajs, taisniba vinjiem ir. Musu politikji ir slinkji un tautas apspiedeji.
siers
s
demagogi :) Krievu Miljonāru un mafijas pakaļu slaucītāji.
riņķī apkārt
r
Ja SC nāktu ar ideju, kā iegūt vajadzīgo naudas summu, neapliekot īpašumu ar nodokli, tad jā. Tad viņi būtu malači, bet šitā - pliki: "...neatbalstīs nevienu no šobrīd apspriestajiem nekustamā īpašuma nodokļa aprēķināšanas variantiem..." - piedodiet :) Tā var muldēt tik ilgi, kamēr ne par ko nav jāatbild :)
ihaha
i
Diemzheel vinhiem ir taisniiba!
eebrejs
e
maitas gatavoja velešanām, būs tāpat, kā ar Ušakovu, pūkains kamēr nav ievēlēts, tad uzreiz kā ar cirvi pret latviešiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas