Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

SC Ventspils nodaļas bijušos biedrus Liepājā izraida no partiju apvienības biedru sanāksmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
nekādas saskaņas ar okupantiem un šo gnīdu pēctečiem Latvijā NEBŪS ! Un nebūs nekāda Latvijas Tauta ... bet mūžu mužos Latvija BŪS LATVIEŠU TAUTAS ZEME UN VALSTS ! AMEN
Astrīda
A
Tas nozīmē, ka visai nodaļai jāizstājas no šis partijas. Tie Latvijai nnav lojāli tik un tā.
козлу - ветеринару партии Согласие
к
Ты глупый сталинист - "ветиран Согласия". Своими коментами только распугиваешь латышский илектарат который нам очень нужен. Козел! Без латышей мы не сможем захватить власть. Молчал бы. После только рот разевай, харя - когда надо!
Dr.xy
D
To: veterinar (Plkst.15:11). Verschwinde nach Deine verdammte Russland!
ветиран партии Согласие
в
Нам нужна дружба народов а не вражда которую провоцыруют националисты При Сталине был порядок и не было канфликтов! Только Согласие является той решающей смлой каторая обеспечит Согласие единой Латвии И пусть националистсткие недобитки не расчитывают на победу Их ждет неизбежный крах и суд Да здравствует партия Согласие и его лидеры!
Za Stalinu
Z
Za Rodinu,perjod zu Vostok.
  • 0
  • 1
Uzvārds
U
tur vēl daži būtu jāpadzen ar sūdainu mietu ! nu labi , cik nu daži .......... visi
SC biedrs
S
Mes no Saskanjas svitrosim nafig visus latvishu uzvardus. Vienalga uzvara bus musu Necietisim latvieshu durakus kas sabruka socialismu Vot ta!!!!
L.Grantiņš LRTT
L
SC ir okupantu švaļu banda, kura jāpatriec ar sūdainu koku no Latvijas. Tāds misters BĻEĢ(ušakovs) jāpakar aiz kājām tirgus laukumā. Punkts.
Fakts
F
SC = murgs!
nomalis
n
Vai tad pie komunistiem var būt savādāk?
Dr.xy
D
Jo vairak nesaskanu kremla cekistu organizacija SC,jo labak. PAR deokupaciju! PAR Latvijas Valsts un latviesu tautas politisko un ekonomisko neatkaribu no Launuma Imperijas!
He he...
H
Bet kā būs ar jenotu un Zaptes pārtejas ļaunuma apkarošanu? Kur tos mērgļus liksi? Jo.... Vienotības jenoti nevar un negrib redzēt.... he he... dumrovska radīto postu tautai, jo jenoti tagad iekārtoti gan padomēs, gan visos iespējamos ierēdņu amatos un viņiem ir silti un labi tagadējā silē, pie tam viņi izmanto valsts mašīnu, lai arī viņu šmuces neviens neizmeklētu (likumīgie zagļi).... hi hi.... Un Tu šos slavini, bet tas ne ētiski un ne estētiski! Vienotības jenoti uz likumību un ētiku uzspļauj un viņu radītais klons-Zaptes pārteja vēl vairāk... Tāpēc nav jēgas cepties, bet vienkārši šitie bezgoži ir jāizmet no siles un VISS.
  • 2
  • 2
vilis
v
Nu redzi arī krievi kļūst civilizēti,neviss kā PSRS laikos vienotā solī ar PSKP.Malači ventspilnieki.
Labi
L
Mani vislabākie sveicieni un novēlējumi Ventsils Saskaniešiem,jo viņi pieprasa īstu,patiesu saskaņu.
  • 0
  • 1
Atklātību!!
A
Jā, vai kāds zina teikt kas tie par tādiem aizliegtiem jautājumiem bija? Skaidrs, ka SC ir savas nebūšanas un noslēpumi ar kuriem nav gatavi dalīties, plašajā vēlētāju publikā. Mēs gribam atklātību no saskaņas centra, bet viņi baidās no gaismas... un tādi gatavojas pārņemt varu valstī!
Labi
L
Skaidri redzams,ka viņi daudz ko slēp no Tautas,tādēļ izdzen nepatīkamu jautājumu uzdevējus no Sapulces.Liels Kauns SC
  • 1
  • 1
He he...
H
Ko cepaties? Kā tad ar atklātību un tīrību tavās rindās, jenot? Redziet Vienotības jenoti nevar un negrib redzēt.... he he... dumrovska radīto postu tautai, jo jenoti tagad iekārtoti gan padomēs, gan visos iespējamos ierēdņu amatos un viņiem ir silti un labi tagadējā silē, pie tam viņi izmanto valsts mašīnu, lai arī viņu šmuces neviens neizmeklētu (likumīgie zagļi).... hi hi.... Un Jūs šos gribiet pārliecināt, ka tas nav ētiski un estētiski? Vienotības jenoti uz to uzspļauj un viņu radītais klons-Zaptes pārteja vēl vairāk... Tāpēc nav jēgas cepties, bet vienkārši šitie bezgoži ir jāizmet no siles un VISS. Veiksmīgu dienu!
  • 3
  • 3
Eva Braun
E
SC -smirdīgie komunistu urlas !
lasitaja
l
Saskanjaa nesaskanjas! Kaa buutu ja Ushakovs biedrotos ar Solvitu Aboltinu, vismaz viedoklji un iztureeshanaas saskan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas