Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

SCP aicina Zatleru negaidīt 31.martu un sludināt referendumu jau tagad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Fui cik lēta pašdarbības izrāde-atradušies nu viedie pareģi,tam ka reitings kritīsies,jo globālā un īpaši vietējā krīze pagaidām neuzrāda nekādu samazinājumu,tam nav vajadzīga nekāda dižā saprašana un pareģošana-bada dzeguzes tādi.Un ar to snaikstīšanos ap steidzamam vēlēšanām viņi tikai apliecina ka ir Mākoņtēva klons. Jo sasteigtas vēlēšanas ir izdevīgas vecajām partijām,jo nav nopietnu konkurentu.
".....
&
cukurgailīt, cukurgailīt!!! Tavu muļķīgu domu gājienu! Tavuprāt pilnīgi visi, kas izsaka lielākajai tautas daļai pieņemamas un saprotamas, objektīvi loģiskas idejas (piem., Štokenbergs, Pabriks u.tml), ir galvenie valsts lejupslīdes vaininieki. Turpretī tie, kas patreiz atrodas pie reālas varas un nespēj neko citu līdzēt, kā pacelt nodokļus, iegūstot IK progresīvu samazinājumu, ir baltie bruņinieki, kas nespēj turēties pretī pirmējo spiedienam.
Econ
E
Uzticos cilvēka saprātam, jo kopumā cilvēki darbojas vairāk vai mazāk racionāli jebkurā valstī, pat Zimbabvē.
cukurgailītis
c
Tur jau jābūt īpaši aptaurētam.lai šādā brīdī grautu valsti.Ne jau visi valstī ir tik briesmīgi apzagušies kā glumais Štokenbergs,mums vajag,lai mēs esam droši ,ka saņemsim savas pensijas ik mēnesi.Kāpēc Kokins tika deleģēts no Karginiem dibināt jūsu partiju,tad pēkšņi--pie Parex kraha tika aizsaukts atpakaļ.Pārpumpēt aizņemto naudu Pareksā,tad sagraut valsti un pašiem ar miljardiem pazust kā ezīšiem miglā.Citu iemeslu šito mēslu uzpeldēšanai virspusē neredzu.Kā saprotiet,mēsli ir Štokenbergs un Pabriks.
Lelle
L
Nu ko Tu te grabi, pie tam kā prātā sists! Kokins strāda Parexā par algu, tāpat ka Parexa strāda n-tie tūkstoši darbnieku. Tad jau Tu varētu piekasīties katram, kas stradā valsts struktūrā! Tu domā, ka visi ir tik stulbi, ka uzrausies uz Tavu vāvuļošanu?
Lelle
L
SCP reitingi aug griezdamušies...cilvēki paši nāk un stājas šinī partijā, vairums ir uzņēmēji. Koalicijas banda varētu vēl to PVN uzraut līdz 25%, tad ne tikai uzņēmēji te sastāsies, bet visi patērētaji arī.
R(8)
R
Da kada jega no ta ZATLERA , vins ir ka veca PROSTITUTE , jo ir pardevies visam politiskajam partijam , rietumu spekulantiem ka ari krievijas mafijai un taja 31 magiskaja marta nekas butisks ari nemainisies , jo vins jau sevi ir pieradijis , ka nevienu svarigu lemumu tautas laba nevar pienemti un ar nolaistam biksem klanas visas pasaules prieksa , bet talak par ZAGLI Godmani un vinu leto kantori vins ari neredz...................................
nost ar Stokiju
n
Neticiet šim bijušajam šķēles pakalpiņam!
Lelle
L
Ja esi mēslos līdz ausīm, beidz čiepstēt.
ululiņš
u
Kraha vairs nebūs, krahs jau ir. Kam tu uzticies? Man bail, ka es uzticos vairs tikai ar atsevišķām ar partijām nesaistītām perosnām.Ļoti strīdīgs ir jautājums par par lielāku tiesību došanu pilsoņiem, kuru lielākā daļa, diemžēl, parasti izrādas politiski un ekonomiski mazizglītota. Z.Mauriņu šajā sakarā esmu jau citējis. Ja esi aizmirsis, uzsit. Atkārtošos.
kantons
k
Skaisti, bābas un nekas vairāk, kapēc tad viņi balsoja pret saeimas tūlīteju atlaišanu, jā, tikai diena vēl tiražē savu mīluļu murgus!
ipasi stulbs tntuks
i
Es ,vecs stulbs tantuks, kurs no politikas neko nejedz,aizliegtu maksat naudu par neko nedarisanu,jo visi tie referendumi neko nav panakusi,bet ir naudas izmesana. Veciem deputatiem jaaizliedz kandidet jaunas velesanas,ja ie arkartas velesanas,vai ja atlaiz. Nekadas kompensacijas nav jamaksa,jo slikti stradajuusi.Bet sitadu likumu Saeima nemuzam nepienems,tapec atliek tikai ,variants ,ka Piebalgs varetu but jaunais .Man si ziepju opera jau ir apnikusi.Kads no ta visa ir labums cilvekiem?Nu nekads.
gāzi grīdā!
g
Econ esi tik labs un uzraksti meilu uz [email protected] vai [email protected] un uzdod tieši to jautājumu.. nav jēgas prasīt kāpēc nesaka, vajag pajautāt tieši
Econ
E
Ekonomikas krahs būs vienalga, jo ekonomikā jau viss notiek atbilstoši iepriekš sastrādātajam, tātad jautājums jau laikam ir par ekonomikas kraha nepadziļināšanu, ko izraisa iedzīvotāju neuzticēšanās, bet bez uzticēšanās nebūs arī nekāda uzlabošanās, ja Satversmē, savukārt, būtu ierakstīts, ka pilsoņiem ir tiesības kontrolēt notiekošo, tad arī uzticēšanās būtu lielāka. nav nekādas nepieciešamības pēc prezidentālas valsts, jo Latvija tam ir pārlieku maza, tik mazās valstīs, ja tās vēlas būt demokrātiskas, der tikai lielāku tiesību došana pilsoņiem, nevis varas koncentrācija. Tādēļ arī mans jautājums (ne jau pirmo reizi nesaņemu atbildi), kādēļ SCP to neuzskata par nepieciešamu. Tāpēc jau arī saku, ka tas rada aizdomas.
U
U
Vai tad referendums nav jārīko 2 mēnešu laikā? Tad 31. marts ir loģisks starpfinišs, kaut kur ap 7.-9. aprīli izsludina referendumu, kurš notiek vienlaicīgi ar 6. jūnija vēlēšanām. Es to tā saprotu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas