Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

SCP ierosina veidot izmeklēšanas komisiju par "Parex"; SC gatava to atbalstīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šausmas
š
SIA LATVIJA & CO , NODOKĻUS VAIRS VISPĀR NEGRIBAS MAKSĀT , BET KO VAR VĒLĒTIES NO ZOO PREZIDENTA UN ZAGĻU MAFIJAS , SPONSORU - KUKUĻDEVĒJU -KUKUĻŅEMĒJU VALDĪBAS,,,.............................
Sesks
S
Zagļus pakārt aiz pautiem! Gan jau paši savu naudiņu pa fikso izņēma, un tad atļāva uzlikt ierobežojumus, tā teikt, priekš tautas. Cūkas tādi! Nekas nav mainījies no tā laika, kad bija Baltijas afēra, kad Gailis un citi mērgļi pirms bankas noslīkšanas uzzināja, ka fiksi jāizņem nauda.
ttt
t
Štokenberg, glāb Latviju, emigrē, nelieti!
Berta
B
...kuru valsts amatpersonu darbības rezultātā no „Parex bankas” aizplūduši milzīgi naudas līdzekļi? * Es arī gribu zināt, kurus ir jāliek cietumā.
nespeciālists
n
Nu ta beidzot godīgi zināca abi Parexa stipendiāti un paprasīja - "A kamdēļ papiku apbižojat? Varējāt taču iedod naudiņu, bet neatņemt akcijas? Papiks dikti bēdīgs!" Un abi stipendiāti arī bēdīgi - papiks vairāk naudu nedos un Dies' pasarg vēl kaut kur bankas izdrukās atradīs cik papiks SC un SCP salicis stipendijās. Varbūt vēļ konkrēti uzvārdi? Jeb tos Kokins jau paspējis iztīrīt? Kamdēļ tik veikli skrēja atpakaļ uz banku?
valdībai atbildība
v
kopš bankas nacionalizācijas pirmssākumiem ir daudz neatbildētu jautājumu. "Mums vienmēr bija bažas par to, kā notiek bankas pārņemšana. Ir daudz jautājumu par to dienu, kad tika pieņemts lēmums par 51% nacionalizāciju un tad galīgo nacionalizāciju. Kāpēc iepriekšējiem bankas īpašniekiem ļāva vēl saimniekot?" dažus no jautājumiem ieskicē N. Ušakovs. Viņš gan atzīst, ka jebkura parlamentārās izmeklēšanas
gm
g
Es ceru, ka Saeimā cilvēki apzinās, ka SCP ir cieši saistīts ar Parex. Viens no Parex viceprezidentiem bija SCP līderis. Būtībā SCP iesaistīšanās Parex izmeklēšanas komisijā ir precīzi tas pats, kad Lemberga cilvēks Kamaldiņš gandrīz tika drošības likumu un iestāžu inside info.
Bebrs
B
Ja sanāk tā, ka īstais dakters aizsūtīts prom un lopu dakters paņemts vietā, bet pēcāk apsprāgst visa apkārtne, varbūt tomēr strebt karstu nevajadzēja? Man jau vienalga, protams, bet nu tā muļķīgi pašiem gan sanācis :))) Globālā krīzē pie mums, vecīši, nebija vainīgi talantīgie Parex impērijas radītāji (tie kas jēdz, tie atzīs), bet klajš LV tautsaimniecības trūkums visos līmeņos ar destruktīvu, tikai uz sevi otrientētu pārvaldes struktūru. Un puķītes ta vēl būs :))))
nebūtu jau ne vainas to
n
parakāt - tur arī daudz interesanta varētu izrakt, un personāžus .... kā to - ODNOGO POĻJA JAGODI, sastapt. ....... Privātie jau tad vēl tādi kā prātā vāji varētu būt - zīmes par pilnu saprašanu ta nevienam neprasa, bet visprastāk - pie visādiem palīgiem, birojiem, konsultantiem, valdēm un padumēm - ar to valsts naudas likšanu lohotronā tomēr izskatās ( ar to, ar to - ar to pašu FORMĀLO IEMESLU glābt banku) - - ar "Baltiju" godmaņpartijas un draudzīgo radniecīgo grupējumu kamrādi paņēmienus atstrādāja - vai tik vēl godmanis pats nebija tas, kas PIESPIEDA PAŠVALDĪBAS SALIKT NAUDAS tai bankā "baltija" ......... ko pēc tam "netīšām pazaudēt ".... Pēc kā tāda it kā pat vislielākajiem idiotiem tomēr būtu kaut pavisam nejauši, bet jāsatiek kāds, kas pasaka, ka valsts naudas jātur valsts bankā, nevis tur, kur krutie puikas lohotronu taisa ....... abet nē - - un atkal ...................................................... un atkal - TIKAI šoreiz NE 80 MILJONI, bet REIZES 10 -100 ........... VAIRĀK saskries ......... tikai shēmočka šoreizīt sarežģītāka, un nevienam pat ar laventozēm nav jāslimo ..... TO GAN PARĶEICI-FINANSISTI SAGREMOJUŠI un PIELABOJUŠI.
Viskas
V
Nu tik uz prieksu!!!!! Mes visi gaidaam rezultatus! Ja, tiesam atklas Parex aferu un vainigie tiks saukti pie atbildibas( ne tikai politiskas!) , tad Stokijs un Pabriks vienmer bus saeimaa! Par to mes galvojam!
edmunds
e
Atbalstu par 100%. Malači SCP kaut ko dara..
zvirbulēns
z
Prātīgi darīts :)))
ciniķis
c
Es teiktu, ka tas ir ļoti labs gājiens ar zirdziņu pirms pašvaldību un saeimas ārkārtas vēlēšanām, faktiski tā ir šova, kuru vēlas redzēt sabiedrība, došana sabiedrībai. Un te nu ir vairāki scenāriji: 1.Laupītāju politmafija saknē norubī šo ideju, apklusinot opozīcju ar klasiskām metodēm - uzpirkšana, iebaidīšana, pašu sakompromitēšana, idejas informatīvā iznīcināšanu ar demagoģiskiem saukļiem tipa: "laikā, kad kosmosa kuģi vago visuma āres..............." vai "laikā, kad valstī ir krīze............" 2.Politmafija principā neiebilst pret vainīgo meklēšanas imitāciju, ja galu galā ar šīs "izmeklēšanas" rezulltātiem un atzinumiem varēs pārliecināt sabiedrību, ka valsts budžeta naudu ierūst parex bija "vienīgā" iespējamā alternatīva. t.i. Komisija var pildīt divas funkcijas - apliet ar dubļiem vai atmazgāt baltu. 3.Komisija strādā un tiek "atrasti" politiskie grēkāži, kam uzvelt vainu par šo afēru un tautai tiek dots grēkāžu upurēšanas šovs.
S
S
NETICU !!! Parlamentaras komisijas Latvija parasti tiek izveidotas lai kaut ko PIESEFTU nevis IZMEKLETU. Kokina k-gs Parekss bankas vice-prezidents, neliela partraaukuma no ta vadot SCP, un pati SC , kas izaugusi uz Parex naudas, kas vel ir vajadzigs, lai saprast ka sie bus kartejie meli?
drakons
d
Vai tiešām jums nav saprotams, kas pret to iebilda? Varbūt tas ir kādas valsts centrālās bankas vadītājs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas