Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SCP nosauc, ko darītu, ja viņiem tiktu finanšu ministra amats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abet
a
šamajie pat nevar normālu niku sev izdomāt. kā redzu SCP, lasu "Saskaņas Centra Partija";)
Hugo
H
Štokenberga PRisti izlasījuši Zandera tvnetā publicēto rakstu, kur teikts par būvprojektiem. Uz tā pamata šie tik vērtīgie priekšlikumi arī laikam sagatavoti 2. klases līmenī. Tāpēc jau puisis negrib iet valdībā, ka tur arī kautkas jādara, ne tikai jālej ūdens.
Liva
L
Ar tiem piecgades plāniem nekas dižs līdz šim nav sanācis arī lielākiem prātiem :) Prognozēt piecgadi protams būtu vienkārši fantastiski noderīgi, bet varbūt ir vērts sākt ar tuvāko pusgadu un tad padomāt, cik vērtīgas tās prognozes ir.
niknais
n
pilnīgi skaidrs, ka šo cilvēku nevajag par finanšu ministru
jautājums
j
Bet patiešām'! Kamēr visu sāks un pieprasīs informāciju un izanalizēs un izvērtēs un izstrādās un sagatavos... Nū... Tas ir uz ilgiem gadiem... Kā nu mums netrūks, tad tie ir profesionāļi uzsākšanā un informācijas pieprasīšanā...
Econ
E
Interesanti, kas pašreiz tiek saprasts ar starptautiski konkurētspējīgu produktu ražotājiem? Par tādiem var kļūt arī tie, kas pašreiz vēl neeksportē, bet, iespējams, to darīs nākotnē, bez tam ar ievērojami augstāku pievienoto vērtību par koksnes eksportētājiem vai smagās metalurģijas pārstāvjiem. 3-5 gadu prognozes pašreiz ir visai nereāls variants. Pārējie priekšlikumi visai vispārēji, tāpēc tā arī nesapratu, kas tāds jauns ir ticis pateikts, to pašu Dombrovskis, gan citiem vārdiem, bet ir jau pateicis pats.
Kents
K
Dombrovskis (fiziķis, ekonomiskts) - premjers; Godmanis (fiziķis) - zemkopība; Kristovskis (būzinženieris, tiesības) - satiksme; Liepins (finasists) - Finansu......mja kas sakrīt?????
dada
d
Kā nav kauna turpināt piesārņot informācijas telpu ar savu ūdensdemagoģiju? "...sagatavot finansiālo pamatojumu pensiju un pabalstu maznodrošinātajiem nesamazināšanai..." Tad sagatavojiet, lūdzu, un parādiet šādu pamatojumu pie krasās soc. nodokļa iemaksu krituma vai nav ko tukši vāvuļot! Kā var šitā muldēt?! Jeb sakiet skaidri, ka jādevalvē lats, tad vismaz būtu vērts ieklausīties. Pat tēmu "starptautiskā aizņēmuma līdzekļu izlietošanas precizēšana" vispār būtu klusējuši labāk, meļi!
dzeris
d
Tikai pagaidām sāk izskatīties, ka profesionāļi arī šai valdībai vajadzīgi nebūs, visu noteiks politiskā piederība. Tā, protams, nav Dombrovska vaina, bet nelaime.
zvirbulēns
z
Egons Liepiņš ir izniris no dīķa dzīlēm, es viņu nezinu, kaut zinu viņus, uz ministrēšanu kāros teju visus :)))
valdis
v
bet tie ir pirmie kas kaut ko pied'va darīt nevis prasa lai vinniem dod
zvirbulēns
z
Ja grib vadīt ministriju, visam ir jābūt skaidram, līdz sīkumiem, a šitie vēl tik taisās kaut ko apjēgt :)))) P.S. Starpcitu, šitiem pēc definīcijas nevar dot pat sētnieku ministriju, ja tāda būtu, neviens cilvēks nav par viņiem balsojis, neviens :)))
zvirbulim
z
Nezinu par SCP, bet Egons Liepiņš tiešām ir augsta līmeņa profesionālis.
replika
r
zvirbulen, ta ka pats atzinies, ka tev maksa lai tu te savis komentaros (galvenais par JEBKURU! - temu te slavinatu lembergu un apkauninatu vina potencialos konkurentus, mes tevis teiktu nenam par pilnu.
erglis
e
un kads ir tavs piedavajums? , nesagatavot, nedarit, neanalize, status quo??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas