Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SCP prasa iekšlietu ministra Segliņa demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marika
M
Kašmareku prom! Kašmareku prom! Kašmareku prom!
sūrais
s
Šai tirgus "bābai Marikai" pat mēle nav saistīta ar vīnā atmiekšķētām smadzenēm.Atkāpšanās,tas ir vīru cienīgs gājiens.
Viesturs Koziols
V
Diena - neveiksmenieku rupors!!!!! Klauni!!!
Jā.
J
Seglinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnņ š ir poda īrs.
pdd
p
Dievs Seglinu sodiis...
Mawa
M
Un cik tad sanem musu policija un cik ilgi vini piesegs deputatus?Policija riske ar savu veselibu nieka algas delj kam tas vajadzigs???Un ka nav kauns teikt ka tagad policijai jaatbild par sekam????!!!!!!!!!!!Ieklausieties tauta vai ari turpinasies cinas un ar katru reizi pulis tikai pieaugs!Policija aizmuks un ko tad??????Ar kuru vietu doma valsts?!Zatlers ko tad sis???? kurs tad raksta tekstus zatleram???
Mawa
M
izsatas ka tomer bus ta ka velas tauta un ta bija tikai sika dalina no lielas latvijas nepietiks nekadas armijas lai tiktu gala ar visiem latvijas iedivotajiem kuri tikko sanema grudienu lai rikoties tauta iedegas saimai beigas!
GR
G
Re! Musu milicishiem netisham nesanaca savlaicīgi nolasīt no Doma laukuma provokatorus un rezultāts ir sasniegts - sabiedrība ir sasšķelta. Nesaprotu gan vienu, uz ko vēl cer tie daudzie atbalstītaji no esošās koalīcijas? Varbūt tā viņus batro?
K
K
Policija strādāja smagi, bija skaista epizodes, tomēr vadības līmenī bija problēmas, ja būtu gar saeimu žogs vai vairāk policisti, tas būtu apturējis dažu vēlmes ielausties vai apmētāties, un pūlis būtu aizgājis lēnām garām, diemžēl pūlis tur iestrēga un neviens viņus tālāk uz izeju nevirzīja. Būtu bijusi asa ātra un spēcīga rīcība, urlas nebūtu paguvuši ieķerties bruģī. Varēja arī skaļrunī aicināt malā stāvētājus doties tālāk, norādot īespējamās sānielas (daļa cilvēku pie Saeimas atradās starp 2 frontēm, nezinot kur viņi īsti var iziet), nevis palikt un skatīties, bet pat šādas rīcības nebija. Viss tiešām liecināja, ka nekāda plāna kā novērst iespējamu nekārtību tālāku eskalāciju īstenībā nebija.
flamingo
f
viss būs atkarīgs no tā, cik kvalitatīvs Segliņa lūgums būs-iesaku pieslieties un palīdzēt lūgt!
ENGELS
E
NU JĀ TIKO BIJ KAUJAS SAUCIENI UZ LŪPĀM PAR PIKETU-TAGAD LIELIE BĻAUJI TO PASĀKUMU SĀK NOSODĪT! NU JĀ TĀDI JAU NU MĒS ESAM!!!SKUMJI!!!!!!
MF
M
Kad devos prom no mītiņa, Vecrīgā ieplūda tādas mazas, pārpālī esošas jauniešu grupiņas (pārsvarā urlas). Man jau tad likās dīvaini, ko tie ķēmi tā saorganizējušies kā armijā. Tagad bilde sāk sakārtoties - tā visa bija provokācija, turklāt netieši atbalstīta no valdošās koalīcijas. Kauns viņiem, kauns Segliņam!
Chikita
C
Prom ar shitaadiem Seglinjiem, Shleseriem... Godmanis buutu laaga viirs, tik vinjsh zem shito kjeemu tupeleem.... vai tieshaam Godmanim nav sava mugurkaula?
Feldšeris
F
Marekam strutas nav sakāpušas galvā?
Anna
A
Man ka sievietei, kas varbut tik labi neorientejas kautinos, karinos un citados vardarbibas veidos, vakarrvakara gribejas uzklausit savas vasts kompetentako virieti sajas ieksejas lietas! Tomer manas vienigas valsts, taja br'idi vieniga kompetenta persona - Iekslietu ministrs, man nedod so iepeju un saka, ka runas tikai no rita,bet es visu nakti negulu un uztraucos...Vai vinam tiesam neatradas dazi vardi, ko teikt savai tautai!!! Dzivojam tacu dotaja bridi,bet nevis nakamas dienas rita!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas