Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

SCP un Zatlers apspriež Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Plūme
P
Viss jau būtu labi, tikai SCP mani mulsina atsevišķas personālijas - piemēram, līdzpriekšsēdētāja K.Korna. Neesmu dzidrējusi, ka viņa būtu pametusi darbu Latvijas Gāzē... Kaut kā nevieš uzticību, ja ikdienā strādā Gazprom un bijušo KGB darboņu labā, bet brīvajā laikā nodarbojas ar politiku. Tāpat, bijušais Lielbritānijas aizsardzības atašejs Glens Grants nezin kāpēc ir izvēlējies nodarboties ar politiku Latvijā, nevis dzimtenē... Lietuvā, piemēram, izcēlās skandāls, kad Seima deputātes uzstājās Gazprom piederoša uzņēmuma ballītē, bet pie mums - kā parasti, viss ir kluss.
Patriots
P
žēl, ka oranžie un visādi traktorveidīgie šodien mēģina diskreditēt rītdienas protesta akciju... bet nekas tiešu grūtos laikos, piemēram, kā šodien, Latviešu tauta ir spējusi parādīt vienotību.... Mums ir laiks iestāties, lai izbeigtu patvaļu valdošajā elitē, lai šoferu dēli(barotavas) nav padomēs, bet ir cilvēki, kuri spēs pievienot vērtību uzņēmumiem.. Lai SVF nauda neaiziet atbalstam pārinvestētiem pārtikas uzņēmumiem(piem. Valmieras Piens).... Lai pensionāri neizvēlas beigt savu dzīvi paši, dēļ sliktajiem dzīves apstākļiem.... Lai netiek celtas nevajadzīga bibliotēkas un koncertzāles, tai pašā, laikā atstājo maznodrošinātos novārtā.. Lai ministri spēj atbildēt ar vārdu salikumu garāku par "nothing special" Mosties LATVIJA!
Lelle
L
Zinu vienīgi to, ka Dievs ir piesmietās Latvijas tautas pusē un tauta drīz nokratīs savus parazītiskos kaklakungus...tas laiks tuvojas lēni, bet neatvairāmi...
skots
s
Nu bet tad jau jo īpaši svarīgs kļūst jautājums par to, vai, esot "stipri aktīvam", Jūs esat sapratis aktivitātes mērķus un to sasniegšanas līdzekļus. Vai mēs Jūs redzam, uzstājamies publiskā telpā ar savu precīzi formulētu viedokli? Otrkārt, vai tiešām Jums šķiet, ka SCP katrs un ikviens ir gatavs kļūt par tādām pat marionetēm, kā to varam redzēt, piemēram, TP un LC/LPP, kuru aktīvo biedru skaits apstājas pie ministru un dažu deputātu uzskaitījuma. Ja partija pieder vienam cilvēkam un to vada pieci citi cilvēki, neņemot vērā pārējo partijas biedru argumentētu viedokli, tad mēs nonākam pie tādas situācijas, kāda šobrīd izveidojusies Latvijā. Bet ja partijā notiek pilnvērtīga diskusija starp visiem tās biedriem un tās rezultātā tiek prezentēts kopējs partijas (nevis vadoņa viedoklis), tad ir cerība, kašis tas varētu uzlaboties. Tātad tieši šādā kontekstā būs jāvērtē SCP darbs - vai partija spēs saglabāt savus deklarētos uzstādījumos un vai tās publiskais viedoklis sakritīs ar partijas iekšienē izdiskutēto un noformulēto. Treškārt, Jums nav man jāatvainojas, jo Maksātnespējas aģentūru nekad neesmu vadījis ;)
Arbuzs
A
Atbildes uz jautājumiem - esmu stipri aktīvs. Kāpēc rakstīt ar pseidonīmu, ne ar īsto vārdu. Tāpēc, lai diskusija tiešām vērptos ap tēmu, nevis ap komentāru autoru personībām. Jūs taču arī rakstāt - skots, nevis vārdu un uzvārdu. Piedodiet, ja esat Aldis Gobzemis.
skots
s
SestDienā bija ļoti labs V. Matīsas raksts par Latviju šobrīd un tuvākā un tālākā nākotnē ar uzstādījumu - katrs, kam ir svarīga tiesiska valsts, var to veicināt, ne tikai "rušinoties savā mazdārziņā", bet gan iesaistoties sabiedriskās aktivitātēs un piedaloties (ne)politiskās biedrībās. Anonīma un neargumentēta viedokļa paušana ar interneta komentāru starpniecību, šķiet, nav uzskatāma par darbību tiesiskas valsts veidošanā. Tāpēc jautājums - 1) cik reāli darbojošās biedrībās Jūs esat aktīvs biedrs un 2) vai esat kādas politiskās partijas aktīvs biedrs? Jautājuma mērķis ir noskaidrot, ko Jūs darāt, lai tieši un netieši novērstu iespējamību tādam Šķēlem šiverēt šajā valstī un izdomāt savus likumus un tikumus. Varbūt, ka viens veids ir iestāties TP un ieņemt aktīvu pozīciju, oponējot tās vadonim tur, kur viņam nav taisnība. Vēl viens veids būtu iestāties SCP un aktīvi oponēt tādai šīs partijas pozīcijai, kas neatbilst tās publiskajam tēlam. Abos gadījumos jābūt spējai konstruktīvi diskutēt un piedāvāt alternatīvus risinājumus "nepareizajiem", respektīvi, skatīties uz priekšu. Man gan šķiet, ka sēdēt pie datora un anonīmi "loģiski spriest" parāda, ka Jūsu varēšana aprobežojas ar pieņēmumu veidošanu par pagātnes (tālākas vai tuvākas) notikumiem, bet kaut ko reālu izdarīt ārpus saviem tiešajiem darba pienākumiem nepietiek gribēšanas (varēšanas, uzdrīkstēšanās, spēju).
Piedalīšos!
P
Palasīju tavabalss.lv. parakstītāju domas - cilvēki nokaitēti līdz baltkvēlei. Pie tam viņi ir tik ļoti dažādi gan pēc profesijām, gan izglītības līmeņa, gan dzīvesvietas.
to
t
CIK cilvēku IKDIENĀ var dirnēt pie datoriem? Salīdzinoši ļoti maz. Tāpēc arī tik maz parakstītāju.
dada
d
Nez ko tad tas Štoks Zatlerim teica? Ka pēc SCP iniciatīvas par Saeimas atlaišanu internetā parakstījušies četri tūkstoši? Nudien "iespaidīgs" rezultāts! Kaunieties, bļauri!
mērglis
m
ar virsrakstiem un saukļiem kaa boļševiku laikos , kuļ atkal tukšos salmus...
beidziet
b
taču muldēt niekus!
Oskars
O
ZATLERS - TAČU STINGRI ATBALSTA TIKAI TP un GODMANI !
Krish
K
Aha, un droshvien Obama ir prezidents, jo Skele ari ta gribeja, vai ne?
Tā arī
T
Apsveicu ar nespēju uztvert jebkuru domu, kas sarežģītāka par "Atlaist Saeimu!" Esi īstā Štokija mērķauditorija, priekš tādiem arī SCP ar Mākoņtēva svētību tika izveidota.
Arbuzs
A
Kur Jūs redzat nesakarīgumu? Spriežam pēc divām premisām: 1) visu šo laiku Zatlers kā Mākoņtēvam pietuvināts cilvēks ir darbojies tieši atbilstoši Tautas partijas interesēm (piemēram, izvēloties nepopulārās krīzes gadiem tieši Godmani, nevis TP ieteikto māņu "kandidātu" Zalānu); līdz ar to spriežu, ka Zatlers konsekventi (varbūt pats neapzinoties, bet tiekot ietekmēts) strādā Šķēles kunga interesēs; 2) Zatlers pats nespēj pieņemt būtiskus lēmumus. Tātad, ja Zatlers pieņems būtisku lēmumu (un runas par Saeimas atlaišanu noteikti ir tādas) pēc tam, kad viņu ir uzrunājis Štokenberga kungs (ievēlēts no TP), tad acīmredzot šis lēmums ir Šķēles kunga interesēs. Vai Jums nav redzama ārējā uzkrītošā "saspēle" starp SCP vadītāju un TP vadītājiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas